Şimdi Ara

Ortak Sınav Sorularınının Hepsini Çaldım - Edebiyat 2 Cevaplandırma YARDIM! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

1-e 2-d 3-c 4-a 5-a 6-e 7-a 8-c 9-c 10-boş 11-d 12-d 13-c 14-d 15-e 16-c 17-b 18-b 19-d 20-b

Kesin doğru diyemem ama edebiyatım iyidir.
    Yarın sınavım vardı çalıştırdığın için sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

Bu soruları Çözmeye değmez ya Şu sorular için Hırgızlık mı yaptınızzzzzzzzzzz

Daha coğrafya milli güvenlik post ilk açılış matematik geometri ve tarih soruları var onların acelesi yok edebiyat yarın olduğundan zamanımız yoktu bugün bulmamız gerekti ve bulduk çok teşekkürler.
  • quote:

1-e 2-d 3-c 4-a 5-a 6-e 7-a 8-c 9-c 10-boş 11-d 12-d 13-c 14-d 15-e 16-c 17-b 18-b 19-d 20-b

V- Şiirlerde hem hece hem aruz ölçüsü kullanılmıştır.
    Yukarıda numaralanmış cümlelerden hangisi sözlü edebiyatın özelliklerinden değildir?
    Cevap budur 20.soruda.
  • e
    d
    b
    a
    a
    e?
    a
    c
    c
    a
    a
    d
    c
    d
    d
    c
    b
    b
    e
    e
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akut One

quote:

Yukarıda numaralanmış cümlelerden hangisi sözlü edebiyatın özelliklerinden değildir?
    Cevap budur 20.soruda.

Sağolasın.

• çok kolay sorular bizim okuldaki lütfü hoca öyle bir soruyor ki ben bile 78 alıyorum
  • kozmik oda abov fış aney
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sound of Freedom

kozmik oda abov fış aney

?
  • yaptığınız çook yanlış
  • bizim müdürün odasında güvenlik sistemi kamera ve 1 tane çelik kapı bulunuyor odasından çıkarken tüm sistemi açıp kapıyı kilitliyor
  • arkadaşım 13 kesinlikle c buna emin ol ama diğerlerine bakmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: boywonder

bizim müdürün odasında güvenlik sistemi kamera ve 1 tane çelik kapı bulunuyor odasından çıkarken tüm sistemi açıp kapıyı kilitliyor

bızım mudur ole degıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akut One

quote:

Cevap budur 20.soruda.

Teşekkür ederim

• aha hoca tesadüfen soruları nette ararsa mıçtınız bizim müdür yardımcısnın odası dier binanın en uzak köşesinden bile gözüküyo anca ders saati yürütülebilir bizde odadan bişi

edit: bari bütün sınavları çaldığınızı sölemeseydiniz en azından bu sınavı deiştirirdi yakalansaydınız hoca şimdi hepsi giderse şe ettiniz

bide a-b kitapçığı olasılığına karşı sınavda kopya kağıdı oluşturcksanız 1) a)bilmemne diye ilk seçeneği falanda yazın ama yakalanırsanız direk gittiniz disipline

edit2: adamın webcami varsa tesadüfen o kaydediyodur ahahaha bide ne biçim müdür yardımcısı şifre koyup gitmemişmi öle müdür yardımcısına tükürüyüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 7 Ocak 2010; 21:52:43 >

• oha lan soruları almışsınız hala yapamıyosunuz ne diyim size bundanda kalırsanız zaten okulu bırakın tofaşa binip uçurumdan atlayın ölün ne diym.
  • quote:

bizim müdürün odasında güvenlik sistemi kamera ve 1 tane çelik kapı bulunuyor odasından çıkarken tüm sistemi açıp kapıyı kilitliyor

sizin müdür ne saklıyo odasında öyle kamera yetmiyo çelik kapı güvenlik sistemi bari bi güvenlikçi tutsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpello

oha lan soruları almışsınız hala yapamıyosunuz ne diyim size bundanda kalırsanız zaten okulu bırakın tofaşa binip uçurumdan atlayın ölün ne diym.
  • La biz halk edebiyatındayız :S bunlar ne iş ya :S Bunlar basit sözlü edebiyat ve ilk yazılı eserler. Bizim sınav sözlü edebiyat+ilk yazılı eserler+tasauf edebiyatı(1 ton yazar :D )+asi gençler :D (karaca oğlan falan ole aklımda kalıo) ilk sınav 85 iki 90 yarın 3 var artık naparım bilmiyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satukbugra -- 7 Ocak 2010; 22:18:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: misery1903

quote:

sizin müdür ne saklıyo odasında öyle kamera yetmiyo çelik kapı güvenlik sistemi bari bi güvenlikçi tutsun

vallahi öyle adamın 4x4 jeepi var okula şahinle geliyor çizerler diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Takao

aha hoca tesadüfen soruları nette ararsa mıçtınız bizim müdür yardımcısnın odası dier binanın en uzak köşesinden bile gözüküyo anca ders saati yürütülebilir bizde odadan bişi

edit: bari bütün sınavları çaldığınızı sölemeseydiniz en azından bu sınavı deiştirirdi yakalansaydınız hoca şimdi hepsi giderse şe ettiniz

bide a-b kitapçığı olasılığına karşı sınavda kopya kağıdı oluşturcksanız 1) a)bilmemne diye ilk seçeneği falanda yazın ama yakalanırsanız direk gittiniz disipline

edit2: adamın webcami varsa tesadüfen o kaydediyodur ahahaha bide ne biçim müdür yardımcısı şifre koyup gitmemişmi öle müdür yardımcısına tükürüyüm

90 aldk hepimiz.

Tensa Zangetsu arkadaşımız sağolsın 2 soruyu yanlış bilmiş ama olsun 11-b ve 20. soru e olcakmış olsun onada şükür 90 aldım
    Çok sağolun şimdi sıra tarihde

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.