Şimdi Ara

Ortak internet kullanımı(paylaşımı) cezası, yaptırımı hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
16.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 80 mt. kablo çekip de son sürat, hiç hız kaybı olmadan indireni de gördüm.

@teksalih

anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

quote:

Sizin gibiler yüzünden zaten adil kullanım saçmalığı geldi..

adil kullanım ayda 300 gigabyte download yapanlar için geldi.

Adil kullanımın gelmesinin sebeplerinden biri de, ortak kullanım.

benim demek istediğim ortak kullanım yapanlar adil kullanım var artık diye ortak kullanımı bitirmediler hala ortak kullanmaya devam ediyorlar.

zaten ortak kullanım yapanlar evde download yapmayan kişiler. Bir kişi download hastasıysa ortak kullanamaz. İdm kullanıp tüm erişimi kendine çektiğinde diğer kullanıcılar google ı zor açıyorlar. Ben yurtta kaldım oradan biliyorum. Biri download yaptığında internete giremiyosun resmen.

eğer bu adil kullanımı ortak kullanımı bitirmek için yaptılarsa bir yol katettiklerini düşünmüyorum. Ortak kullananlar ortak kullanmaya devam ediyorlar hala.

• quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

quote:

Sizin gibiler yüzünden zaten adil kullanım saçmalığı geldi..

adil kullanım ayda 300 gigabyte download yapanlar için geldi.

Kendim için söylüyorum 500 600 gb indirirdim.Bluray'dan başka flime bakmazdım.Şimdi ise 200 300 arası indiriyorum kalite 720p ye düştü.
  • Kullanımı suç diye yazan maddelere bakma sen :) dayanağı yok uyduruk maddelerin ister kablo çek ister kablosuz kullan parasını verdiğin sürece ister 100 kişiye verirsin ister stadyumdan yayın yaparsın sonuçda kota var :D ben 10 öğrenciye bedava internet veriyorum cepten tabletlerinden giriyorlar :D yiyorsa gelsin ceza kessinler :D hatta müşteri hizmetleriyle bir görüşmemdede paket yükseltimi yapın zorlamasında 10 kişiye dağıtıyorum dedim bunu duyunca kemküm etti şaşırdı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 14 Kasım 2012; 21:06:44 >
  • paylaş gitsin şimdilik 60 lira malum günceleme oldu ya zam degil bu ufak bir günceleme sende komşularına hatın güncele
  • Konu neredeyse 2 senelik arkadaşlar.

Paylasmak sıkıntı değilde, ileride o yasal bir suç işler , cezası hat sahibine kesilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Konu neredeyse 2 senelik arkadaşlar.

Paylasmak sıkıntı değilde, ileride o yasal bir suç işler , cezası hat sahibine kesilir.

sıkıntı değil mi? Hocam sözleşmede "başka daire ile paylaşılamaz" diye yazmıyor mu? Hoş ne kadar kanunlara uygun ama "değişiklik yapma hakkını da saklı tutuyorlar"

Değiştirme hakları saklıysa bu heriflerin o zaman bunlar bana istediği gibi borç çıkarabilir, tarifenin ücretini bir anda 700 TL yapabilir. BTK onaylıyor, BTK denetliyor diyorlar da BTK'nın TT'un sunduğu tekliflerin birisini geri çevirdiğini görmedim ki!
  • maşallah konu 3 Aralık 2011 de açılmış hala cevaplar yağıyor horttt
  • Evindeki suyuda paylaşırsın internetinide ! sonuçda ikisininde parasını ödüyorsun ! ister tek satten bütün binaya dağıtır istersen mahalleye dağıtırsın sonuçda su sayacın işler ödersin ..internetinde aynı şekildedir hiç bir yasal dayanağı yoktur onların sadece göz korkutmak için yazıldı o maddeler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

sıkıntı değil mi? Hocam sözleşmede "başka daire ile paylaşılamaz" diye yazmıyor mu? Hoş ne kadar kanunlara uygun ama "değişiklik yapma hakkını da saklı tutuyorlar"

Değiştirme hakları saklıysa bu heriflerin o zaman bunlar bana istediği gibi borç çıkarabilir, tarifenin ücretini bir anda 700 TL yapabilir. BTK onaylıyor, BTK denetliyor diyorlar da BTK'nın TT'un sunduğu tekliflerin birisini geri çevirdiğini görmedim ki!

Yazdığım 2.cümleye tekrar baka bilirsin. Ayrıca fiyatı bir anda 700e falan çıkaramazlar ,neye dayanarak ayrıca ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

onu bunu bırakta neti paylaşıyormusunuz şuan
    çoğu insan paylaşıyordur ama arkadaşında dediği gibi güvenilir kişiler ile paylaşım yapman daha akıllıca
    yoksa diğeri suç işler hack yapar suç hat sahibinin başına kalır.Burda en önemli husus budur yoksa diğerini salla gitsin hiç bişey olmaz

• quote:

Yazdığım 2.cümleye tekrar baka bilirsin. Ayrıca fiyatı bir anda 700e falan çıkaramazlar ,neye dayanarak ayrıca ?

baktım, anladım da. Paylaşılan kişi yasal suç işlerse hat sahibine ceza kesilir diyor ama sonuçta uslu uslu durup da başka daireyle paylaşamazsınız diyor.

700 TL konusunda da; "değişiklik yapma hakkı saklıdır" dediği için TT azar azar fiyatı yükseltiyor BTK da onay veriyor, kimse karşı çıkmıyor. Yani bu adamlar yine bir değişiklik yapıp 700 TL yapsa BTK da onaylasa (ki onaylar da hani) kimsenin yine sesi çıkmaz, çünkü gerekçesi belli.
  • Hocam bence ne olursa olsun sadece kendiniz kullanın internet hattınızı. Paylaşmayın kimseyle.
  • internetin fiyatını düşürsünler bizde paylaşmayalım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.