Şimdi Ara

Ortak ATM'lerle ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,HSBC'den hesap açmayı düşünüyorum fakat aklıma şu takıldı : Şimdi Finansbank Banka Kartı'yla herhangi bir başka bankanın ATM'sinden para çekerken,bakiye görüntülerken falan komisyon almıyorlar.HSBC banka kartıyla ortak atm kullansam ne kadar komisyon alır veya komisyon alır mı bilmiyorum.HSBC banka kartı kullananlar cevaplayabilirse çok sevinirim.Her bankanın aldığı komisyon oranı farklı olabilir ama acaba Finansbank kartındaki gibi komisyon almama durumu olabilir mi onu merak ediyorum

• Hsbc banka kesinlikle bulaşma.rezalet bir sistemleri var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Hsbc banka kesinlikle bulaşma.rezalet bir sistemleri var.

nasıl yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citron

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Hsbc banka kesinlikle bulaşma.rezalet bir sistemleri var.

nasıl yani?

Tavsiye etmiyorum.komiaton ve ücretleri yüksek ayrıca da çok sıkıntı yaşarsınız daha geçenlerde banka sisteminden müşteri bilgileri çalındı.ziraat ve halk bankı tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba,HSBC'den hesap açmayı düşünüyorum fakat aklıma şu takıldı : Şimdi Finansbank Banka Kartı'yla herhangi bir başka bankanın ATM'sinden para çekerken,bakiye görüntülerken falan komisyon almıyorlar.HSBC banka kartıyla ortak atm kullansam ne kadar komisyon alır veya komisyon alır mı bilmiyorum.HSBC banka kartı kullananlar cevaplayabilirse çok sevinirim.Her bankanın aldığı komisyon oranı farklı olabilir ama acaba Finansbank kartındaki gibi komisyon almama durumu olabilir mi onu merak ediyorum

1-Finansbankta hesabınız yok...
    2-Diğer bankaların ATM'sinden para çekmediniz
    3-Extre bakmıyorsunuz.....

.

• quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

quote:

Merhaba,HSBC'den hesap açmayı düşünüyorum fakat aklıma şu takıldı : Şimdi Finansbank Banka Kartı'yla herhangi bir başka bankanın ATM'sinden para çekerken,bakiye görüntülerken falan komisyon almıyorlar.HSBC banka kartıyla ortak atm kullansam ne kadar komisyon alır veya komisyon alır mı bilmiyorum.HSBC banka kartı kullananlar cevaplayabilirse çok sevinirim.Her bankanın aldığı komisyon oranı farklı olabilir ama acaba Finansbank kartındaki gibi komisyon almama durumu olabilir mi onu merak ediyorum

1-Finansbankta hesabınız yok...
    2-Diğer bankaların ATM'sinden para çekmediniz
    3-Extre bakmıyorsunuz.....

.

1)Finansbank hesabım var...
    2)Her gün diğer bankaların ATM'lerinden para çekmek zorunda kalıyorum
    3)Her ATM'de işlem yaparken "Bankanız bu işlem için sizden komisyon almayacaktır" yazıyor....

• FİNANS'ta devam.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

FİNANS'ta devam.....

sanırım öyle olacak.hsbc hakkında her taraftan olumsuz referanslar geliyor.Her ne kadar uluslararası bir banka olarak ilgimi çekse de anlatıldığı gibi uğraştırılmak istemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.