Şimdi Ara

Ortak Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ben Günümün 7 Saatini Pc Başında Geçiren Biriyim Hafta İçi Olsun Hafta Sonu Olsun Hergün 7-8 Saat Aralıkla Pc Başında Zaman Geçiririm.
    Char'ımı Sattiktan Sonra Charsız Kalmanın Sıkıcı Olduğunu Anladım Ve Forumdan Herhangi Bir Arkadaşla Ortak Olmayı Planlıyorum En İyi Oynadığım Char Warrior'dur.
    Arkadaşlar Şunuda Söylemek İsterimki Server'Fark Etmez Herhangi Bir Server Olabilir.
    Son Olarak Char'ın İtemlerinin Kitli Olmasini İstiyorum Eğer İtemleri Açık Bir Charsa O Char'a Ortak Olmak İstemem O Sorumluluğu Üstüme Almakta İstemiyorum İtemleri Kitli Olmali Açık Olmamalı Şimdiden Herkese Teşekkür Ederim Arkadaşlar İyi Forumlar

• yoqsa insanları kandırmak içinmi kilitli olsn filan dion !!

şaka bi yana inş bulursun =)
  • kardeş ortak olmak istemen güzel bişiy ancak kimse kendini riske atmak istemez kimin ne olduğu belli değil sözüm sana deil sadece gerçekleri söylüyorum inş. bi orti bulursun ama zor ortak olanda itemsiz bi chara ortak olur tahminmce

Orjinalden alıntı: OoBLack_PearLoO

kardeş ortak olmak istemen güzel bişiy ancak kimse kendini riske atmak istemez kimin ne olduğu belli değil sözüm sana deil sadece gerçekleri söylüyorum inş. bi orti bulursun ama zor ortak olanda itemsiz bi chara ortak olur tahminmce

Kardeşim İnanki Ben O Tip Bir İnsan Değilim Zaten İtemi Açık Olsa Bile Ben İstemiyorum. Andream Cz Yada Eslant Exp Hiç Fark Etmez Benim İçin. Hepsine Ayak Uydururum Yeterki Karşımdaki İnsanla İyi Anlaşiyim
    Kemal Kırandağ
  • inş bulursun biz kuzenle kasioruz ardream için :S ama bnce dies gibi cypher beramus gibi artık oturmuş sevrer larda yani adamları belli olan ve item yapması zor olan bi server oynama derim
    Tv+ plus ortak aranıyor
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş 10 gün sonra prem bittiğinde platinium alıp 60+ kasmaya başlamayı düşünyorum. Forumdan onestepcloser ile ortaktık ama onun isteği ile ortaklığımızı bitirdik.(oly de çok speed hacker olduğundan oynamak istemedi) Platinium alıp item kitleyince yeni exp. kasabilecek biriyle ortak olmak istiyorum o zaman konu açarım yine. Ama bu tarih büyük ihtimalle 2 hafta sonra cuma günü falan olur.

Orjinalden alıntı: JusTiceForMiracLe

inş bulursun biz kuzenle kasioruz ardream için :S ama bnce dies gibi cypher beramus gibi artık oturmuş sevrer larda yani adamları belli olan ve item yapması zor olan bi server oynama derim

Kardeş Server Ne Olursa Olsun Hiç Fark Etmiyo Amaç Zaman Öldürmek Eğlence Arkadaşlık Dostluk.

Orjinalden alıntı: berdush

Kardeş 10 gün sonra prem bittiğinde platinium alıp 60+ kasmaya başlamayı düşünyorum. Forumdan onestepcloser ile ortaktık ama onun isteği ile ortaklığımızı bitirdik.(oly de çok speed hacker olduğundan oynamak istemedi) Platinium alıp item kitleyince yeni exp. kasabilecek biriyle ortak olmak istiyorum o zaman konu açarım yine. Ama bu tarih büyük ihtimalle 2 hafta sonra cuma günü falan olur.

Ozamana Kadar 1 Ortak Bulamazsam Seninle Oluruz

EFENDINIZZZZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

İNŞALAH BULURSUN KARDEŞ

Eyw Sağol Kardeşim
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.