Şimdi Ara

Ortada Net Bir Şey Yok Gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • madem cb ile yök başkanı görüşüyor kararı da onlar açıklasın abi. gazeteci sağlık bakanına yks sorusunu sormasaydı adam bilim kurulunun öne sürdüğü sokağa çıkma yasağını bile dile getirmeyecekti. teketek programında bilim kurulu üyesi biz önerileri veriyoruz karar bizde değil falan dedi kaç defa(biz zaten bunu biliyoruz). yani diyeceğim o ki sınav ertelenmedi diye konu açmayın, ertelendi diye de açmayın. bence hiçbir şey belli değil. sonuçta bu görüşme boşuna yapılmadı. ben de sınav bir hafta sonraymış gibi çalışmaya devam edeceğim. bir mallık yapıp sabahtan beri bu konu ile ilgili haberleri takip ettim, forumda da aktif oldum. devamını getirmemeyi diliyorum. gönlüm ertelenip adam akıllı önlemler alınması yönünde ama işler tabi bizlere göre şekillenmiyor. hayırlısı olsun hakkımızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diretiyorum -- 17 Haziran 2020; 20:56:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu hala ertelenme ihtimali olsa ne olacak? Ne değişecek? Niye hala insanlara umut verme çabasındasınız? Süpermen misin sen? Ne gerek var? Sal gitsin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hocam gazetecilerin soruları bile hazırlanıyodur açıklamadan önce artık hiçbişeye inanmıyorum samimi değiller
  • ohmygrodd O kullanıcısına yanıt
    yazdıklarımın neresinde umut var? ben burada net bir şekilde başlık açan insanlara itibar etmeyin diyorum.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt
    hocam zaten yandaş kanalların gazetecileri çağırılıyor ortama

• Erdoğan gelip evinizin çatısına inse sınav ertelenmeyecek dese psikanaliz yaptım davranışları erteleneceğini gösteriyor diye konu açarsınız siz. Yav kabullenin şunu arkadaş ertelenmeyecek işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einar Solberg -- 17 Haziran 2020; 21:4:42 >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    güzel kardeşim konunun neresinde onun bunun davranışları hakkında yorum yapmışım? sınav hakkında görüşme yapan yök başkanı ile erdoğan ise açıklamayı da onlar yapmalı demişim. itirazın mı var bu cümleye? olması gereken bu değil yani öyle mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • diretiyorum kullanıcısına yanıt
    İlk cümlen umarım ciddi değildir. Saat başı ertelendi diye konu açan tek hücreliler bile anlar çünkü o ilk cümlenin espri olduğunu.
    Olması gereken bu ya da bu değil diye bir iddiam yok. Ülkede olması gerektiği gibi yapılan kaç şey gördün de bunun olması gerektiği gibi yapılacağını sanıyorsun?
    Benim söylediğim şey, sınavın ertelenmeyeceği. Yök, fahrettin koca bunlar erdoğan bilmeden 1 şey söyleyemezler. Bunlar sürekli ertelenmeyeceği yönünde davranırken, hala belli değil demek biraz saçma oluyor.

• Ulan şu adamı bile siliyorlar, millete it diyip aşağılayan adam forumda cirit atıyor, trollüğün dibine vuran adam forumda cirit atıyor. Hey yavrum hey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 17 Haziran 2020; 22:0:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.