Şimdi Ara

Ortaçağ iddia edildiği gibi tehlikeli zalim ölümcülse film ve dizilerde neden ortaçağ macera dolu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Bazı kendini beğenmiş yabancılar ve dh üyeleri ortaçağın herkesin gençliğinde ya da erken yetişkinliğinde öldüğü herkesin birbirini deşip kestiği ve çok tehlikeli olduğunu iddia ediyorlar.insanın bre ahmaklar diyesi geliyor ama ben yinede makul bir üslupla cevap vereyim.madem öyle neden game of thrones vikings uyanış ve alparslan büyük selçuklu diriliş ertuğrul kuruluş osman cennetin krallığı cadılar zamanı ironclad fetih 1453 barbaroslar akdenizin kılıcı gibi ortaçağı anlatan bütün film ve dizilerde neden hayat bugünkünden daha adil ve herkes sürekli maceralar yaşıyor? ulan bu film ve dizilerde yaşanan maceralar en baba edebiyat ve dünya hikayelerinde yok.bu yapımlardaki olayları maceraları yaşamak için bütün modern çağ mal varlığımı verirdim.üstelik durduk yere sebepsiz ölme ve öldürmede yok.kılıcı iyi kullanan hızlı ve refleksleri güçlü olan kazanıyor onun dediği oluyor.üstüne üstlük istediğin kadınla yatıp kalkıyorsun.diyeceğim ortaçağ neden bu yapımlarda sürekli macera dolu ve günümüze kıyasla herkesin daha eşit olduğu bir yer? ulan bütün film yapımcıları bütün senaristler haksız bir tek sıradan halk mı vatandaş mı haklı? hadi bunu cevaplayında görelim.

• senin de söylediğin gibi, eskiden üretim-refah yok, eşitlik olsa kaç yazar. sefalette eşitlik olur anca.

şuanda eşitsizlik var ama hayvan gibi de refah var. ben öğretmen çocuğuyum yani iş adamı çocuğu değilim. ben fakir halimle 100 yıl önceki kral'dan daha iyi şartlarda yaşıyorum.

günümüz çağını aşağılayan kendini filozof zannediyo. ben de bu kişilere diyorum ki: beğenmiyosan çadırı al eline yallah ormana. ya da köye git köy kenarına kur çadırını, orda yövmiye ile tarlada çalışıp çadırda yaşa. insanlar eski çağları ne zannediyorlar. eski çağ demek sefalet demektir.
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.