Anakart: GA-MA785GT-UD3H - Gigabyte Ram: 2x2 Samsung 1333 mhz toplamda 4 GB RAM İşlemci: AMD Phenom x4 945 (4çeker) HDD: Samsung 500 GB SATA 2 Ekran kartı: GTX460 1 GB DDR5 256 bit Dx11 Kasa : HAF 942X COOLER MASTER (DEV) Piyasadaki en iyi sogutma sistemine sahip kasa budur. Satış fiyatı 400-500 TL civarlardadır. Muhteşem bir kasadır.Lütfen incelemelerine bir göz gezdirin hayran olacaksınız ben gibi.. Güç kaynagı: 600w Cooler Master Wireless: P-link wireless kartı(zamanında 100 lira verip almıştım.Pek kullanılmadı Ses sistem: Creative 2+1 ses sistemi(ses muhteşem yalnız kablosunun jack ayarında sorun oldu.Ben de iptal ettim sadece jack olmadan kullanılıyor) Klavye mause: Microsof curve( Mouse iyi durumda.Yalnız klavyenin perti çıktı bu hafta da enter tuşu düştü.Klavye yok sayın :) Monitör: LG Flatron W2261VP 22'' 1920X1080 FULL HD
Sistem komple satılıktır.Ürünlerin garantileri bulunmamaktadır. Temiz kullanılmıştır.Şu ana dek bir sorun yada arıza çıkarmadı.Çok stabil bir sistem ve son çıkan oyunları dahi full özelliklerde oynuyorum. Satış nedenim: Şehir dışı üniversite kazandıgım için Laptop almak zorunda kaldım.Gerçekten memnunum yoksa satmazdım. Takas ise sadece i5 ve üstü kaliteli Laptoplarla olur.Üzerine para da verebilirim. Normal satış fiyatım: 950 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
malesef parça parça satmayı düşünmüyorum.Çünkü acele olarak kurtulup laptop almam lazım.Üniversite çok uzakta bir yerde.Bu koca sistemi taşıyacak durum yok..
Fiyat gayet uygun ma parça halinde bence çok daha kolay satarsınız ozellıkle hafx çok kliteli bir kasadır. bende işlemci ram psu anakart vesaire alabilirim :)
quote:
Orijinalden alıntı: atesm18
Fiyat gayet uygun ma parça halinde bence çok daha kolay satarsınız ozellıkle hafx çok kliteli bir kasadır. bende işlemci ram psu anakart vesaire alabilirim :)
PM attım.Bütün parçalara talip bulabilirsem belki olabilir.Ama öncelik komple satış ve laptop takas..