Şimdi Ara

Orta saha budur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

quote:

Emre Çolak 6 asist ile 18. sırada aaist krallığında.

Kendi takiminda asist krali dedik. 6 degil 10 asisti var bu sezon.

Krallık ligde olur. Direkt asist kralı dersen lig asist kralı olarak anlaşılır. Transfermarktın asist sayma sistemi farklı. Faul almayı da asist olarak sayıyorlar.

Direkt asist krali demedim zaten, "oynadigi takimda" asist krali dedim. Barce ve Real'in 200 gol attigi ligde asist krali olacak hali yok. Transfermarkt faul almayi degil penalti yaptrimayi (golle sonuclanirsa) asist sayiyor ki zaten asist sayilir. Ne uzattiniz arkadas. Isiniz gücünüz yok mu?

Frikiklerde de asist sayıyor hocam. Sadece penaltı değil. Ayrıca Oynadığı takımda asist kralı demedin. Edit yapmışsın benim mesajda sonra. " işaretiyle belirtmen de belli zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 31 Mayıs 2017; 11:49:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Emre Çolak 6 asist ile 18. sırada aaist krallığında.

Kendi takiminda asist krali dedik. 6 degil 10 asisti var bu sezon.

Krallık ligde olur. Direkt asist kralı dersen lig asist kralı olarak anlaşılır. Transfermarktın asist sayma sistemi farklı. Faul almayı da asist olarak sayıyorlar.

Direkt asist krali demedim zaten, "oynadigi takimda" asist krali dedim. Barce ve Real'in 200 gol attigi ligde asist krali olacak hali yok. Transfermarkt faul almayi degil penalti yaptrimayi (golle sonuclanirsa) asist sayiyor ki zaten asist sayilir. Ne uzattiniz arkadas. Isiniz gücünüz yok mu?

Frikiklerde de asist sayıyor hocam. Sadece penaltı değil. Ayrıca Oynadığı takımda asist kralı demedin. Edit yapmışsın benim mesajda sonra. " işaretiyle belirtmen de belli zaten.

Evet özellikle edit yaptim. Millet konuya yorum yapmaktan cok acik aramakla mesgul.

• Bir de şöyle düşünün kalsa aynı kafayla devam edecekti yedek kulübesinde kalacaktı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.