Şimdi Ara

orta kulak iltihabı lütfen bakın(güncel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İçerdeki iltihap kuruyana ya da dışarıya akıncaya kadar o ağrıyı yaşayacaksın malesef ki :( Sakız çiğnediğindeki kulak içi basıncıyla dışardaki basıncı eşitlenir gibi oluyor. O zaman daha rahat ediyorsun. O iltihap yüzünden geçirdiğim uykusuz gecelerimi anımsadım da.. Allah yardımcın olsun. Sağlam bir KBB doktoru bulmanı tavsiye ederim sakın ihmal etme

bu akşamıda nasıl geçircem Allah sabır versin bana

antibiyotik vermedi mi ?

ilaçların yanı sıra birde sıcak bir havlu koy kulagına iyi gelir
  • Ağrı için vermiş olduğu Majezik isimli ilaç orta kulak iltihabı gibi ağır ağrılı bir durum için fazla hafif gibi geldi bana.İltihabi bir durum için antibiyotik verilmemiş olması da ilginç tabi.Bence vakit geçirme ve acile git.Bu şekilde dayanamaz insan.Geçmiş olsun.

arkadaşlar biraz iğrenç olcak ama beni anıycağnızı düşünüyorum... kulağımın dışarı akmasının beni rahatlatıcağnı düşünüyorum... dışa kulak akıntısını nasıl sağlıyabilirim ?

>Müdahale ile kulağını akıtmanın doğru olacağını düşünmüyorum.

Orjinalden alıntı: DesertRose

1000 mg lık aspirin?

>Müdahale ile kulağını akıtmanın doğru olacağını düşünmüyorum.

evet dostum 1000mg lık antibiotik aspirin değil yukarda aspirin olarak yazdıysam bağışlayın antibiotik...

arkadaşlar 6veya7. günü bu iltahabın...
    6 7 gündür her gece uykumdan uyandım her günüm ağrıyla geçti...

ve devam ediyor ağrı hala feci şekilde... 1 haftadır sinirlerim altüst oldu bu ağrı yüzünden...

2 gün önce doktora yine gittim... iltihabın bir kısmının aktığını söyledi ; bir makinayla kulağımın içindeki iltihabı çekti (ince bi çubukla)
    artık ağrı olmaz dedi ama hala ağrı devam ediyor :(
    çok kötü bir ağrı valla Allah kimsenin başına vermesin...

geçirenler veya bilenler napmam gerektiği hakkında bişeyler yazarsa sevincem...

arkadaşlar valla kus bkmayın kimisi bize ne diyodur doğru haklı fakat bi geeçmiş olsun denildiğinde bile seviniyorum , ypmam gerekenkleri yazdığınızda 4 gözle okuyorum

anlayın beni

• Allah acil şifalar versin.Çok zor gerçekten.Keşke yapabileceğimiz bir şey olsaydı.
  • hayatımda yasadıgım en siddetli agrıydı kulak agrısı, adamı resmen yerde surunduruyor matkapla beynimi oyuyolardı sanki abartmıyorum, doktor kulagıma bisey sokup iltihabı biraz akıtmıstı, aynı sekilde bir sure antibiotik tedavisi uygulandı, buda adamı cok sersemlestiriyor tavuk gibi yatıyorsun, birgun dustayken kulagım birden acıldı durup dururken irin aktı kulagımdan ondan sonra rahatladım, allah kimsenin basına vermesin gercekten cok kotu agrısı.

çok berbat bişey inanın sanki kulağıma biri şiş sokuyor yukarı doğru sokuyo çıkarıyo berbat bişe...

banyoda yapamıyorum kulaklıkla yapıyorum yaparsam su kaçmaması gerekmiş

bir an önce kurtulmak istiyorum Allahım yardımcı olsun bana

ya bide arkadaşlar.... 2 gündür öyle
    geziniyorum normal hafif bir sızlama oluyor gece 12 1 olduğunda koyuyorum kafama yastığı müthiş bir ağrı başlıyo kafamı yan koyduğumdan olabilir mi ? + bugün yattım öğlen.. yarım saat sonra çok şiddetli ağrıyla uyandım... yatmadan önce bişeyim yoktu oysa
  • Seni korkutmak gibi olması ama acıları çekiyorsun zaten bu meret şeyi bende yazın havuzdan olmuştu benimki dış kulakmıydı orta kulakmıydı neydi ağrıdan kıvranıyordum ya o acıdan 2 yaz öncesini unuttum ya ne yaptığımı hatırlamıyorum.Böyle iğrenç bir acı yok ya .Ama kurtulmam bukadar kolaymıydı bilmiyorum yani yukarıdaki şeylerin okumadım bahsedilmişmi bilmiyorum.Hastaneye kulak burun boğaza gittik adam birkaç damla damlattı sonra vakumla bir çekti o acı bir anda gitti ve birdahada olmadı saniyede geçti inşallah Allah korusun ilerdede olmaz.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.