Şimdi Ara

Orta Koridor İçin Şampiyon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar oyuna yaklaşık 9 ay önce başladım ve oynadığım oyunların %90 ında APC mid oynadım koridorumda iyi oynadığımı düşünüyorum çoğu şampiyona karşı oynamasını biliyorum genel oyun tarzım harras yapıp skillerim ile lane pushlamak + burst damage -Ziggs sevdiğim şampiyonlardandır- şu an 6300 ip birikti sayılır önümde iki seçenek var
    -Lissandra
    -Syndra
    Lissandra bu hafta ücretsiz ve üç beş kere oynadım beğendiğim yönleri takım savaşı kazandırabilme potansiyeli olması ve mobilitesi kötü yanı ise tflerde ortaya girmem(veya yakınlaşmam) gerekmesi
    Syndrayı ise hiç oynamadım ama pek çok videosunu izledim çok güzel bi burst damagesi var
    kararsızım hangisini almalıyım ne önerirsiniz

• Syndra en sevdigim herodur her ne kadar cilingirler kacis mekanizmasi yok vs. deseler de uzerine atlayan bi asasine stun attigin an alman 2sn suruyor. Bence lanede ezmesi en zor champlardan biridir ve 6 level oldugunda kill almak garantidir. Euw de smurf kasiyorum. Ilk almayi dusundugum herodur kendisi... Alirsan kesinlikle pisman olmassin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Syndra güçlü, oynaması da zevkli fakat pratik gerektiriyor. Lissandrayı da oynayan ağlatıyor, kaçış skill i de var ultisi de güzel. Fakat Syndra ile tek atmak çok hoş

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilith Immaculate -- 10 Nisan 2014; 20:30:15 >
  • Liss bnde kaç kere ücretsizden oynadım bi bok yapamadım :D Syndra iyidir iyi al hemen u.r.f de bi gir 7 top oluyo bi ultiyle tek atıyon adama :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Syndra daha eğlenceli geliyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: NickimMinaj

Liss bnde kaç kere ücretsizden oynadım bi bok yapamadım :D Syndra iyidir iyi al hemen u.r.f de bi gir 7 top oluyo bi ultiyle tek atıyon adama :D

:D

• Kanka oynayış tarzını göre değişir. Mesela tf ortasına girmeyi seviyorsan ( benim gibi) ozaman Lissandra al gir ve kendi üstüne Ulti aç. Yani ben böyle alıştım genellikle tf'da ölmeyen şampiyonlar oynadığım için Lissandra mid favorilerimdendir.
    + Lissandra al bence ya
    Edit: Galio alabilirsin eğer yoksa. Çok fena bir şampiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 10 Nisan 2014; 21:05:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben lissandra diyorum
  • bence liss al syndranın mobilitysi ve kaçma skilli yok ganklere çok açık
  • Syndra

• Burst demissin ziggs demissin çelişiyor biraz ben syndra diyorum

• Lissandra iyidir.
  • lissandra farm şampiyonu.Pasif oynayıp daha çok gank bekleyip eşyalarını tamamlaman gerek birşeyler yapman için.
    Syndra tam tersi agresif oynayıp alabildiğin kadar skor alman gerek.
  • Liss op

• le blanc

• İkisinde çok güzel champler bende karar veremedim şimdi

• liss de iyidir ama synd oynamak başka bi zewk veriyo insana.bikaç pratikten sonra dahada zewk alırsın.agresif takıl bide
  • İki hero da OP, Syndra'yı oynamayı daha çok seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KantaWizard

Syndra en sevdigim herodur her ne kadar cilingirler kacis mekanizmasi yok vs. deseler de uzerine atlayan bi asasine stun attigin an alman 2sn suruyor. Bence lanede ezmesi en zor champlardan biridir ve 6 level oldugunda kill almak garantidir. Euw de smurf kasiyorum. Ilk almayi dusundugum herodur kendisi... Alirsan kesinlikle pisman olmassin.

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.