1. Install the application by running RosettaStoneSetup.exe
2. Once installed, copy RosettaStoneVersion3.exe from the Crack folder to the installation folder.
The activation screen will still appear but just click "Activate Later"; you will be able to fully use any installed language packs regardless of their activation status.
Also, make sure you don't update or register if it asks you to.
Tercüme edermisiniz arkadaşlar ben anladığım gibi yaptım olmadı bi de siz bakın lütfen
Nasıl yüklediğimi yazayım. Rosetta Stone'un levellerini bir bir sanal aygıtlara yerleştirecen ve sonra 600 mb'lık programıyla hepsini kuracan. Senin yazdığın şeyler hiç çıkmadı bana.
Tercüme de şöyle: Setup. exe'i aç. Daha sonra crack yap. Aktivasyon penceresi gelince "activate later" ı tıkla.
quote:
Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum
Nasıl yüklediğimi yazayım. Rosetta Stone'un levellerini bir bir sanal aygıtlara yerleştirecen ve sonra 600 mb'lık programıyla hepsini kuracan. Senin yazdığın şeyler hiç çıkmadı bana.
Tercüme de şöyle: Setup. exe'i aç. Daha sonra crack yap. Aktivasyon penceresi gelince "activate later" ı tıkla.
Bende tercümeyi senin dediğin gibi anladım ve olmadı.Zamunda'dan indirdim dediğin gibi bir iso dosyası var onu daemon tools'la açıp deniyeceğim anladığım kadarıyla sen öyle yaptıktan sonra crack'te yapmadın değil mi ?
Yok yapmadım. Daemon Tools'la hallediliyor, merak etme.
quote:
Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum
Yok yapmadım. Daemon Tools'la hallediliyor, merak etme.