Şimdi Ara

orta duzey gaming pc + sandalye+ orjinal oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • urunu ilk gelene birakicam. steam ve origin hesabimla birlikte veriyorum. steam hesabinda: incurgency - cs go - h1z1 kotk - h1z1 js - miscreated gibi oyunlar ve yalkasik 30 40 tl lik - gta 5, origin hesabinda fifa 15 - batlefield 4 vardir. pc ozellikleri: anakart: h81-m plus islemci : amd a10 6800k ekran karti : gtx 760 ram: 8gb hdd : 1 tb kasa ve psu : cooler master islemci sogutucu : 70 tl ye almistim marka aklimda degil monitor: aoc 23" ips led monitor klavye:logitech g 103 mause+mausepad: everese x7 webcam: logitech c270 hd unuttugum seyler olabilir. detayli olarak konusuruz pazarlik payi azda olsa vardir. yanimda 200 tl ye aldigim gaming koltuguda veriyorum. 24 saat whatsappdan ve buradan yazabilirsiniz.. FİYAT:2500
     orta duzey gaming pc + sandalye+ orjinal oyunlar orta duzey gaming pc + sandalye+ orjinal oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam anakart h81m plus diyorsunuz işlemci a8 6800k düzeltin hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklisiniz hocam yine h81 serisinden bi anakartti ama fm 2 soketti evde olamadigim icin suanlik duzeltemiycem eve gecince anakart kutusuna bakip duzeltirim. uyariniz icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 ile takaslik Üst düzey pc
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.