Şimdi Ara

Orta Asya Türklerini anlatan film önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi var mı böyle güzel filmler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orta Asya topluluklarının bir araya gelip büyük bir imparatorluk oluşturduğu, Cengiz Han'ın hayatını anlatan film var. Bu konuya uygun başka da film bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8. Jüri Üyesi -- 20 Haziran 2015; 14:59:00 >
  • Önerin için teşekkürler izleyeceğim. Atsız'ın "BOZKURTLAR" kitabını bir filme yahut diziye çevirseler çok iyi olur.

• Sadece Atsız'ın kitapları değil. Bizim tarihimizi aydınlatan birçok kitabı sinemaya uyarlasalar keşke. Türk Milleti'nin sahip olduğu kadim ve değerli tarih başka hangi millette var ki? Türk sinema sektöründeki yetkili kişilerle Kültür Bakanlığının bu konularda duyarlı olması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8. Jüri Üyesi -- 20 Haziran 2015; 19:14:54 >
  • Wolf totem ide tavsiye ederim

• Abi şu İskandinavların,Yunanların mitolojilerine sahip çıktığı kadar biz de mitolojimize sahip çıksak ortaya muhteşem yapıtlar çıkacak da işte,veya Kürşat olayını film sektörüne taşıyabilirler bence.Ve çok da sağlam olur,fakat gelip görelim ki bizim milliyetçilik anlayışımız Osmanlı'dan öte gitmiyor
  • Bigen onu izledim Sağol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth Amarth

Abi şu İskandinavların,Yunanların mitolojilerine sahip çıktığı kadar biz de mitolojimize sahip çıksak ortaya muhteşem yapıtlar çıkacak da işte,veya Kürşat olayını film sektörüne taşıyabilirler bence.Ve çok da sağlam olur,fakat gelip görelim ki bizim milliyetçilik anlayışımız Osmanlı'dan öte gitmiyor

Katılıyorum dizilere para akıtıyorlar onun yerine kaliteli tarihi film yapsalar sinemamızın adı geçer ama bizim sinemamız bir filmin farklı türlerini çekip duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.