Şimdi Ara

Orphan(Evimdeki düşman)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir bekeldiğim ve senaryosu çok iyi ve akılcı olan filmlerin arasında olduğunu söyleyebileceğim mükemmel bir GERİLİM firimi..Başrollerdeki oyuncuların performansı müthiş hatta yan rollerdeki performanslar karakter bütünlüğü ve ''CASTING'' profesyonelliğiyle birleşince bizi içine çeken ve gözümüzü perdeden ayırmamamıza sebep olan bir atmosfer yaratıyor.Filmde sahneler arası geçişler .ses ve müzik kullanımı klişeden uzak ve Gerilim-Korku filmelrindeki sesle korkutma germe en a seviyede kafa karıştırıcı düzeyde tutularak gerçekleştirilmiş.Hollywood filmlerindeki sıradanlık en az seviyede olsade her Holywood yapımındaki gibi yok değil.Sonuç olarak hepinizin kesinlikle izlemesini şiddetle tavsiye edeceğim bu senenin en iddalı Gerili-Korku filmi özellikle benim gibi gerilim filmlerine hep önyargılı olanlar için....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendenbenden -- 13 Eylül 2009; 11:40:03 >

• Yetim daha güzel dururdu.
  • Evet yetim daha iyi olurdu filmi listeye aldım dvdrip çıkınca indiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 13 Eylül 2009; 12:07:30 >
  • bekiyorum bu filmi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.