ORMAN YANGINLARININ NEDENİ PKK ÇIKTI!!! KANAL 24 DE HABERLERDE İZLEDİM,ŞİMDİ KAYNAK SORASINIZ SİZ.. sunucu dediki güneydoğudaki orman yangını olmuş geçende,pkk da misilleme olsun diye internet sitesinde yazmış,akdeniz vede egde de orman yangını başlatcaklar diye.. adamlara bak doğu vede güneydoğuyu sahiplenmişler,birde missileme yapıyorlarmış. bunlara sesini çıkarmayan yönetimde kabahat..
Ya diğer konuda yangınların nedeni akp diolardı şimdi pkk çıktı yine akp suçlu oldu artık siz neyapçağınızı bilmionuz cidden...
olabilir, güneydoğuda militanların saklanmasını engellemek için orman yakıldığını iddia ediyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: niko_jr
olabilir, güneydoğuda militanların saklanmasını engellemek için orman yakıldığını iddia ediyorlar.
o zaman bütün güneydoğuyu yaksınlar madem çözüm buysa
ege ve akdenizdeki arazilere otel yapmak isteyen haysiyetsizlerin yaptıkları işi örtmek amacıyla ortaya çıkardıkları bir haber olabilir( amacım pkk yı savunmak değil öyle bir anlamda çıkıyor anlam karmaşası olmasın diye yazıyorum)
evet mafya işi olabilir. Yanan yerler direktman orman statüsünden çıkıyor. Şimdiye kadar pek çok defa, yangınlardan 2-3 sene sonra, oralara otel veya tatil köyü dikildiğine şahit olduk. Bunu engellemenin yolu sanırım yansa bile o araziyi orman olmaktan çıkartmayacaksın, böyle arazi mafyası avcunu yalayacak.
pkk allah belasını versin ama ben pkk nın yaptığına inanmıyorum bu dünyadan başka dünya başka ülkemi var neden çünkü başka ülkeler istemez orman yansın onun yerine insan ölsün isterler
Belki doğrudur bişey diyemem ama, kendi çıkarları için ormanları yakıp adı çıkmışların üstüne atmalarıda olası bir durum. Nede olsa Pkk dediğimiz hain toplulukta içimizdeki insanlardan oluşuyor.
quote:
Mantığa bak!
quote:
militan değil de kalleş ya da terörist desek daha uygun olur
pkk nın saklanmasını engellemek için orda ormanlar yakılıyor , ama kimsenin sesi çıkmıyor...gerçekten şaşırıyorum...heryeri çöl yapılacak...birgün ekmeği 50-60 ytl alacağımız günleri göreceğiz...egedeki ormanları da imar izni alamayan toprak sahipleri yapıyor...daha önce çıkan yangılarda pkk yaptı diye basın bas bas bağırmıştı....sonra olay ortaya çıkınca sesleri kesilmişti....ülkeyi ne hale getiriyorlar....bu arada sitede meyvelerin çekirdekleri ile ilgili bir kampanya vardı...o başlığı bir okuyun derim...yediğiniz meyvelerin çekirdeklerini ekebilirsiniz....(her ne kadar ülkemiz yurtdışından çekirdekten ağaç oluşmasını engellemek üzere dna ları ile oynanmış tohum ithal etse de şansımızı denemekte yarar var).herkesin 3-5 ağacı olursa ( 75 milyon*5 = 375 milyon ağaç yapar ) bunu toprağa atacağınız çekirdekler ile yapabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: gitarist55
quote:
o zaman bütün güneydoğuyu yaksınlar madem çözüm buysa
Zaten bütün güneydoğu yakılmış..
Hiçbir amaç orman yakmayı haklı göstermez, adı üstünde terör örgütü işte insan değiller hayvan bile deiller
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme