Şimdi Ara

Orkun oldukça daha çok gol yeriz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maçın özetini izlememiştimhttp://www.youtube.com/watch?v=SwyMwQnZFuQ Şimdi izledim gollerin nerdeyse hepsinde hatası var.Bu kadar basit hatalar olmaz.bi tek penaltıda yapabilecegi bişey yoktu.Bide bana o pozisyon penaltı olarak gelmedi.Birden 3 gol içeri alan kalecinin takımı tabi toparlanamaz kötü oynar.Valla ben önyargılı mı davranıyorum bilemiycem ama ben izlediğimde bunları gördüm.İlk golde adamda boy olsa uzansa kurtarırdı.2.golde adam peşinde neden o hızla gidiyorsun.Hele hele top leverli oyuncunun önüne düşmüş gidiyo ondan sonra çıkıyo.3.golde gene fizik yapısından ve boy kısalığından kaybediyo.Uzanıyo ve topu kurtaramıyo.4.cü golde bir şey söylememe gerek olduğunu sanmıyorum.

Tamam.Takım kötü oynadı defans çok kötüydü ama biraz da kaleciye bakın arkadaşlar.Fark yiyorsak hemen Kallide suç aramayın.Onunda suçu var elbet.Ama bence baş sorumlu burda Orkundur bana göre.. Eğer ligde en az gol yiyorsak bu orkundan değil , defansımızın ve anadolu takımlarının beceriksizliğindendir.. Zaten en basit pozisyonlarda bile kalemizde Orkun yüzünden gol buluyoruz..

Ha , bu arada bana hak veren olur vermeyen olur.. Ben sadece kendi düşüncemi yazmak istedim.Kaleciyi bir an önce değiştirmemiz lazım.

• Ayrıca fenerliler unutmayın şampiyonlar liginde 0 çektiğiniz günleri.. fark yediğiniz günleri .. Manchesterdan 6 , Schalkeden 3 , önüne gelenden en az 3 gol yediğinizi.. Bizim Avrupa'da yenildiğimiz , fark yediğimiz günleri dört gözle beklediğinizi biliyorum.Ama unutmayın ki her takımın iniş ve yükseliş dönemi vardır.Tıpkı sizde olduğu gibi..
  • Katlıyorum bence orkun iyi bir kaleci değil.Ligde az gl yemesinin nedeninin kendi yeteneğinden değil rakibin yeteknezsizliğinden olduğunu leverkusen maçında daha iyi anladık.Bana göre aykut daha iyi bir kaleci.Orkuna verilen şans ona verilseydi gs daha iyi bir durumda olabilirdi.
  • yok ya böle bişey olabilirmi .. macı kaybetmemizin nedeni kalli degil orkundur orkun ilk 2 golde yaptıgı hataları yapmasaydı takım ofansif oyun stiliyle oynamayacaktı bu yüzdende kendimiz pozisyon vermiyecektik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

Ayrıca fenerliler unutmayın şampiyonlar liginde 0 çektiğiniz günleri.. fark yediğiniz günleri .. Manchesterdan 6 , Schalkeden 3 , önüne gelenden en az 3 gol yediğinizi.. Bizim Avrupa'da yenildiğimiz , fark yediğimiz günleri dört gözle beklediğinizi biliyorum.Ama unutmayın ki her takımın iniş ve yükseliş dönemi vardır.Tıpkı sizde olduğu gibi..

Ya vallahi Hıncal' ın dediği kadar varsınız ha! Bize ne Fener' den abi. Biz bakalım önümüze Fener baksın önüne.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

quote:

Ayrıca fenerliler unutmayın şampiyonlar liginde 0 çektiğiniz günleri.. fark yediğiniz günleri .. Manchesterdan 6 , Schalkeden 3 , önüne gelenden en az 3 gol yediğinizi.. Bizim Avrupa'da yenildiğimiz , fark yediğimiz günleri dört gözle beklediğinizi biliyorum.Ama unutmayın ki her takımın iniş ve yükseliş dönemi vardır.Tıpkı sizde olduğu gibi..

Ya vallahi Hıncal' ın dediği kadar varsınız ha! Bize ne Fener' den abi. Biz bakalım önümüze Fener baksın önüne.

O lafım son günlerde uslanmayan kendi takımlarını övmekten çok , Galatasaray'ı eleştirmek için uğraşan fenerliler içindi hocam.Bizi rezil ettiniz derken onların bizi ne kadar rezil ettiğini hatırlatmak için bir kaç söz söyledim sadece.. Sen konuya gel hocam.Ne diyorsun Orkun konusuna

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

quote:

O lafım son günlerde uslanmayan kendi takımlarını övmekten çok , Galatasaray'ı eleştirmek için uğraşan fenerliler içindi hocam.Bizi rezil ettiniz derken onların bizi ne kadar rezil ettiğini hatırlatmak için bir kaç söz söyledim sadece.. Sen konuya gel hocam.Ne diyorsun Orkun konusuna

Orkun' a zaman tanımak gerekli. Hayvan gibi bütçeleri olan Real Madrid ve Barca bile böyle kalecilere ısrarla sabretmekte. Orkun bana göre o kadar hatalı gol yemiyor. Sonuçta alınan yabancı kalecinin de çok üst düzey olmadıktan sonra Orkun' dan iyi oynayacağını kimse garanti edemez. Lakin son 5 yılda diğer takımlardan bize bulaşmış bir hastalık var. Onu gönder, bunu gönder, şunu gönder yenisi gelsin.

Bu Gs'lılıkla bağdaşmamakta. Uyumluluk ve uzun yıllar bünyesinde futbolcu oynatmak, tutmak Gs' ın geleneğinde var. Bazı diğer takımlar gibi aklayacak paralarımızda gani değil. Kendi yağımızla hasbel kader kavrulmaya uğraşıyoruz.

Ha bugün Leverkusen' den 5 yeriz yarın ŞL' de yine büyük takımlara kafa tutarız. Biz kabul edelim ki böyle bir takımız. Bol kesecilerin aksine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Real Madrid ve Barça bile böyle kalecilere ısrarla sabretmekte derken V.Valdes ve Casillası mı kastettin ?
  • sezon başladığından beri bağırıp duruyorum yaşlı adam ve orkun'un bu takımda işi yok diye
  • quote:

Real Madrid ve Barça bile böyle kalecilere ısrarla sabretmekte derken V.Valdes ve Casillası mı kastettin ?

V. Valdes barçanın en zayıf halkası. Ama casillas öyle deil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

sezon başladığından beri bağırıp duruyorum yaşlı adam ve orkun'un bu takımda işi yok diye

yaşlı adam
  • Orkunu sevmeyen yok galiba başka
  • Kasımpaşada yediğe gole ne diyiceksiniz bu sefer
  • Orkun: “Benim futbol hayatım adına yaşadığım tek bir endişem var, o da bir yerde yabancı kaleci varsa o zaman orada durmanın bence faydası yok.”

DEFOL LAN DEFOL...
  • heralde galatasaray ın tarıhınde gordugu en kotu kalecıdır bu... ne dıım allah sabır versın
  • Biz çok seviyoruz kendisini

Adamın rakibi yok bu kadar rahat gerçi yetenekli bi kaleci değil o ayrı.Fakat Serdar gibi bi kaleci çıksa falan, Volkan gibi canla başla saldırır forma için.

İşin özü rekabet ama gördüğüm kadarıyla çok kötü kaleci...
  • bugünkü yediği golde hatası yoktu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.