Şimdi Ara

Orjinal Vista keyini aktarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar samsung notebook aldım orjinal 32bit vista home basic yüklü.notebook 4gb ram ama işletim sistemi 32 bit olduğundan 1 gb rami kullanamıyorum.Elimde 64bit 30 gün kullanımlık deneme vista ultimate ve vista 64 bit home basic var.Orjinal yüklü 32bit home basic keyimi görüp 64 bitlik sürümde kullanabilirmiyim,yani keyimi oraya aktarabilirmiyim?

• sanırım olmaz....nasıl ki windows 98 den xp'ye geçerken aynı seri numarasını kullanamıyorsun....bunda da aynısı geçerli diye düşünüyorum....ayrıca 1 gb ram için makineni zorlama bence....64 bit kasar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykuttt1987

sanırım olmaz....nasıl ki windows 98 den xp'ye geçerken aynı seri numarasını kullanamıyorsun....bunda da aynısı geçerli diye düşünüyorum....ayrıca 1 gb ram için makineni zorlama bence....64 bit kasar...

Konuyu açan arkadaşın sorusunun cevabı: Hayır olmaz..

4gb ı olan bir sistemin diğer donanımsal özellikleri de fena olmasa gerek.. x64 işlemci x64 tabanlı bir işletim sisteminde x64 destekleyen uygulamalarda daha iyi performans verir.. Kasmak nerden çıktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykuttt1987

sanırım olmaz....nasıl ki windows 98 den xp'ye geçerken aynı seri numarasını kullanamıyorsun....bunda da aynısı geçerli diye düşünüyorum....ayrıca 1 gb ram için makineni zorlama bence....64 bit kasar...

64 niye kassın ki?

Çift çekirdekli işlemciler 64bitte çalışmak için üretilmişler zaten. İkiside uyumulu daha fazla performans sağlar.

vista 32 bitten win7 64bit e geçtim. 4GB ram ve güzel performans var.
  • benimde evdeki masaüstünde 64bit var ve performansı 32 bite göre daha iyi.o yüzden 64 bite geçmek istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.