Şimdi Ara

Orjinal uygulama kullanalım. Neden mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşinize karışmak gibi olmasın ama şu apk paylaşımlarınız hiç içime sinmiyor ben 2-3 gün önceye kadar sayfa sayfa dolaşıp apk arayan birisiydim fakat asphalt 7 apk sini 1$ a görünce direk sanal kart oluşturup aldım.

Geçenlerde bir haber vardı, dead trigger ın yapımcılarının açıklamalarıyla ilgili. Bakın nekadar güzerl ve gerçekci bir oyun. Sevilerek oynanıyor. Fakat adamlar herkes apk kurup illegal olarak oynadığı için adamlar tepki olarak oyunu 1$ dan ücretsiz hale getirmişlerdi. Sizce bu adamlar emeklerinin karşılığını almadıktan sonra tekrar android için dead trigger gibi başarılı bir oyun geliştirme girişiminde bulunurlarmı ? Bence zor.

Ben size karışamam veya zorlayamam fakat öneride bulunuyorum Bakın indirimler oluyor, ücretsiz kampanyaları oluyor Bugün 5-6 dolar olan swiftkey keyboard 1.1$ (almayı düşünüyorum) N.O.V.A 3 1$ Modern combat 3 samsung store da ücretsiz.

Şuan telefonumda black markt alpha kurulu. Herşeyi orjinal kullandığımı söylemiyorum fakat jb yi bekliyorum Onu resmi olarak kurduktan sonra wipe ları yapıp uygulamaları sadece satın almayı yada ücretsiz sürümlerini kullanmayı düşünüyorum.

Yani adamlara hakkını vermiyoruz sonra da neden en son androdid e gelir bu uygulamalar diyoruz Benim görüşlerim bunlar

Ekleme: Swiftkey i dün gece, N.O.V.A 3 ü de az önce satın aldım

Uygulama Önerisi

Screenfilter ( Ekran Işığını kısma )

gece kitap okurken, internette dolaşırken gözünüz mü yoruluyor? İhtiyacınızı karşılayacak iyi bir program

Uygulama incelemesi:http://shiftdelete.net/telefon-isigi-gozlerinizi-rahatsiz-etmesin-37651.html

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haxor&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oYXhvciJd

Teamwiever ( Cepten bilgisayarınız yönetin )

Uygulamaya girin ve bir hesap oluşturun. team wiever ı bilgisayarınızı da kurun, oturum açın. Bundan sonra tek yapmanız gereken cep telefonunuzdaki uygulamadan bilgisayarınızın adına tıklamak ve yönetmek
    Çok kullanışlı bir program

Program incelemesi:http://shiftdelete.net/android-icin-teamviewer-incelemesi-37372.html

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamviewer.teamviewer.market.mobile&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50ZWFtdmlld2VyLnRlYW12aWV3ZXIubWFya2V0Lm1vYmlsZSJd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 4 Eylül 2012; 18:35:31 >

• Bedava satılan uygulama başına da bir ücret geliyor...Günde 1000 kişi indirse sen düşün kaç dolar yaptığını.Hatta hemen hesaplıyım 0.10$ olsa bu ücret:
    1000*0.10=100$
    100*30=3000$
    Yapar ki bu yaptığın uygulamanın kalitesine göre değişir daha çokta indirlebilir.
  • Kesinlikle katılıyorum.Ücretli uygulamaları parasıyla almak lazım.Eskiden orijinal PC oyunları çok yüksek fiyatlarla satılmasını bahane edip kopyalarını alırdık.Ancak android uygulamaları çok uygun fiyatlarla satılıyor.Parasını ödeyip almayı düşünüyorum ben de.Bazı kullanışlı yazılımlar parasını hakediyor gerçekten.

Crackli olan apk lere hiç güvenemiyorum.Arka planda ne haltlar döndürüyorlar kim bilir.Bunlar telefonun işletim sisteminde pek çok yere ulaşabilen yazılımlar.Art niyetle manuple edilmiş apk ler gerçekten canımızı sıkacak sorunlara neden olabilir.

Ancak ben bu satınalma sürecini bilmiyorum.Ne yapılır ,nasıl yapılır kısaca anlatabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LokmanHekim

Kesinlikle katılıyorum.Ücretli uygulamaları parasıyla almak lazım.Eskiden orijinal PC oyunları çok yüksek fiyatlarla satılmasını bahane edip kopyalarını alırdık.Ancak android uygulamaları çok uygun fiyatlarla satılıyor.Parasını ödeyip almayı düşünüyorum ben de.Bazı kullanışlı yazılımlar parasını hakediyor gerçekten.

Crackli olan apk lere hiç güvenemiyorum.Arka planda ne haltlar döndürüyorlar kim bilir.Bunlar telefonun işletim sisteminde pek çok yere ulaşabilen yazılımlar.Art niyetle manuple edilmiş apk ler gerçekten canımızı sıkacak sorunlara neden olabilir.

Ancak ben bu satınalma sürecini bilmiyorum.Ne yapılır ,nasıl yapılır kısaca anlatabilir misiniz?

dostum öncelikle kredi kartının online işlemler sayfasından kendine bir sanak kart oluştu.( Kolay bir işlemdir detaylı açıklayabilirim) Oluşturduktan sonra işin çok kolay. 10 lira gibi bir limit verebilirsin. uygulama sayfasını açtıktan sonra satın al a tıkla ve sanalk kart bilgilerini gir. O bilgiler senin gmail hesabına kaydolacaktır zaten. Bundan sonraki alımlarında tek yapman gereken satın al a basmak ve onaylamak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS mu Android mi? Buyrun yorumum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.