Şimdi Ara

Orjinal Ronaldo Beşiktaş'a mı Geliyor??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bobodan iyidir diyen bendim pek tabi.. amaç boboyu kötülemek değil de, Ronaldo gibi bir forvetin ölüsü bile Bobodan iyidir... ronaldo o kadar iyi bir futbolcu yani... durduğu yerden gol atar o adam...

Bu arada Orjinal Ronaldo C.Ronaldo demişler... HAHAHAHAHAHA

üstad yaş kaç? 5 mi? Gerçek ronaldo nun kim olduğunu bilmediğine göre, futbol geçmişin 3-4 veya maksimum 5 sene herhalde..

Ronaldo Ronaldo iken, Christiano nun şimdiki halini 5 e katlardı. bu bi gerçek. sanırım bunu tartışmayacağız.. Şimdi süper bir futbolcu çıksa ismi PELE olsa, Orjinal hepimizin tanıdığı pele çakma olacak, bu ORJİNAL mi olacak? sonuçta orjinal derken ilkinden bahsediyoruz..
  • r9un türkiyeye geleceğini pek sanmıyorum hernekadar yaşlıda olsa şişmanda olsa o adam RONALDO ...
    kimisi demiş tek büyük ronaldo c.ronaldodur diye benim ona tavsiyem braz araştırma yapsın r9 bundan 4sene öncesine kadar hala dünyanın en iyi forveti olarak gösteriliyordu vede yaptıklarıyla uefa sıralamasına bir bakın
    türkiyeye gelsin bende gider orj formasını hemen alırım
  • Gelsin takıma ayrı bir hava verir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnryldz

adam geldi de kavgasını yapıyoruz ortada fol yok yumurta yok

@loko
    anladım hocam pardon.
  • İnşallah gelir şişman mişman bi gelsinde bizim kalitesiz ligimizde 10 numara iş yapar .C. ronoldo ile ilgili muhabbetlere cevap bile yazmayın ister bjk ye ister gs ye gelsin r9 bu boru değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

Kıçı kırık Ronaldomu

• quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur
    Bu arada Orjinal Ronaldo C.Ronaldo demişler... HAHAHAHAHAHA

üstad yaş kaç? 5 mi? Gerçek ronaldo nun kim olduğunu bilmediğine göre, futbol geçmişin 3-4 veya maksimum 5 sene herhalde..

Dostum ben kaçırdım gerçekten bu forumda cristian ronaldo gerçek ronaldodur diyen birisi var mı? :D varsa cidden yazık ya...

bu genç nesilin ronaldinhoda, messide, c.ronaldoda, robinhoda gördüğü özellik ve hareketleri biz sadece tek bir futbolcuda görüyorduk yıllar önce :D

R9 bence koşarak top süren en mükemmel futbolcuydu, 4-5 futbolcunun içinden geçişlerini hatırlıyorumda :D o japonyada bi turnuvada hızını kaybetmeden sağdan soldan koşarak adamları geçtiği efsane pozisyonu hatırlıyormusunuz (sanki şike yapıp maçı satmışlar gibi muhahah)

bursada eski sabtral yılıkmadan önce 90 lı yıllarda R9 reklamı vardı kocaman, ellerini açmıştı brezilyadaki isa heykeli gibi şehre bakıyordu, sanırım pirelli reklamıydı :D

çok büyük futbolcuydu R9. şimdi CR7 ve messi bebek kalır yanında...

• Adamım ya 13 maçta 11 golü var..Hepsi de ayrı güzel..Hele bir golü var ki ortasahada bir adamın 3-4 metre gerisinden fırlayıp 3-4 metre fark attı..İnanamadım o kiloda ki bir oyuncu nasıl o kadar hızlı olabilir tüm bu sakatlıklara rağmen...Adam tartışmasız gelmiş geçmiş en iyi golcü.
  • carlos hagi falan bunlar geçmişi büyük futbolcular ama ronaldo ayrı birşey, psikolojik nedenlerden dolayı geleceğini sanmam en azından Türkiye de gelebileceği tek takım bence fenerdir ama ona da gelmez, adriano da öyle adamlar kendi ülkelerinde mutlular başarının kupanın paranın artık suyu çıkmış vaziyette özellikle de ronaldo için, kaldırmadığı kupa almadığı ödül yok neden kendini daha kassın, geri romario baya kasmıştı
  • Gelmesi imkansız.

Geldi diyelim 4-5 tane kızla Antalyaya kamp kurar.Haftasonu maç oynamaya İstanbula gelir 2-3 gol atar geri döner.Pele ve Maradonayı bir kenara bırakırsak Dünyanın en iyi forvetidir.
  • Orjinal Ronaldo Christiano Ronaldo artık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: soho

Orjinal Ronaldo Christiano Ronaldo artık..

• r9'un şu anki hali bile süper.

• o adam emekli olmadı mı yerinde kalsın bence.
  • adamın ölüsü bile gol atıyor
  • GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL

BOBOOOOOOOOOOOOOOOOO
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz_19811981

o adam emekli olmadı mı yerinde kalsın bence.

Beşiktaşın 11 inden forvet yap şuanki şişko R9 un yarısı etmez... saçmalamadan konuşun lütfen burada ronaldo 9 dan bahsediyoruz...dünyanın en iyi strikerı...
  • En büyük hayalim panteriçle, ramos'u takımda görmek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Orjinalden alıntı: cnryldz

adam geldi de kavgasını yapıyoruz ortada fol yok yumurta yok

@loko
    anladım hocam pardon.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.