Şimdi Ara

ORJİNAL PROGRAM NERDEN BULABİLİRİM???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM . BEN CEP TELEFONUMA VİRÜS VE BİR KAÇ PROGRAM ALMAK İSTİYORUM .(SATIN ALMAK) ZATEN ORJİNAL OLMAYAN PROGRAMLARI AÇMIYOR. BU YÜZDEN NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.... MSN ,VİRÜS GOOGLE MAP TARZI PROGRAMLARA İHTİYACIM VAR???TELEFONUM NOKIA E60 .. şimdiden teşekkürler.

Orjinalden alıntı: rendezvouss

SELAM . BEN CEP TELEFONUMA VİRÜS VE BİR KAÇ PROGRAM ALMAK İSTİYORUM .(SATIN ALMAK) ZATEN ORJİNAL OLMAYAN PROGRAMLARI AÇMIYOR. BU YÜZDEN NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.... MSN ,VİRÜS GOOGLE MAP TARZI PROGRAMLARA İHTİYACIM VAR???TELEFONUM NOKIA E60 .. şimdiden teşekkürler.

nokia shop a danışmanı tavsiye ederim.yada müşteri hizmetlerine.

google dende araştırmanı yap.
  • Nokia bayilerine bir bak.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• sanırım herkez orjinal olmayan nokia programları kullanıyor.

Orjinalden alıntı: klasör x

kendimden utanıyorum

Orjinalden alıntı: rendezvouss

quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

kendimden utanıyorum

teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.