Şimdi Ara

Orjinal Note2 vs Replika Note 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle. İkinci el Telefon almaya yeltendim. Tercihin Note 2 den yana, ama oldukca kopyası var. Bu nedenle sizlere bir kaç sorum olacak;
    1) Replika note2 ile Orjinal Note2 yi ayırteden başlıca şeyler nelerdir?
    2)Orjinalinde çalıştığı halde replikada çalışmayan uygulamalar vs var mı?
    2) Antutu Benchmark Testlerinin falan orjinal Note 2 de degerleri yaklaşık olarak nelerdir?
    3) Replika ürün Pasaport Kayıtlı olabilir mi?
    4) Alacagım ürün orjinalse ve pasaport kayıtlı ise güncelleştirme yaparsam imei ucma durumuyla karşılaşır mıyım?

• Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cpu z indir telefona orda ozellikleri yazar islemci vs gercegiyle karsilastir uyuyosa gercektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeqeWp kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler cevabın için, başka nelere bakmalıyım peki bilgin var mı?
  • Hocam ben bu sektörde çalışıyorum, vede en iyi replika anlama yönetemi şudur. Telefonun arka tarafını aç replikalarda Sd card girişi açar açmaz sana bakıyor, orjinalde yana yatık durumda. Bazı replikalar tam olarak benzetilebildiği için 2. yöntem ise telefonun içine girdiğinizde ayarla girin, cihazım sekmesine tıkladığınızda. Eğer lock screen yazıp diğerlerini türkçe yazarsa replikadır o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelikanliCekirge -- 28 Şubat 2014; 18:59:30 >
  • Replika hıc kullanmadım cevremde de yok kımsede o yuzden anlamakta zorlanabılırım diye öğreneyim dedim. Hocam cok tesekkurler cevabın için
  • Rica ederim kardeşim, bilgi öğrenmek iyidir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S4 vs. iphone 5
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.