Şimdi Ara

Orjinal muzik cd/dvd yapma ( Yardim )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumurta34 -- 16 Mayıs 2020; 18:6:27 >

• http://www.forumalev.net/genelbilgi-ve-ipucu/76735-korumali-cd-nasil-yapilir-buyrun-ayrintili-anlatim.html

lınkı ınceleyın konu hakkında bılgım yok ama belkı ısınızı gorur..orjınal cd dedıgınızın benım bıldıgım uzerındekı bandrolu dısında bırde cd ye koyulan koruma mevcut ..daha once okudumusdum bıyerlede bu korumalı cd ler ıcın epey ugrasmıslar zamanında ama 1-2 hafta gıbı kısa surede bırılerıde kırınca bır anlamı kalmamıs .. lınkde de goz gezdırdım sanırım cd cekerken nasıl koruma koyuldugu anlatılıyor ..

..aslında yapmak ıstedıgınız seyı anladıgım kadarıyla ılla koruma koymanızada gerek yok dıye dusunuyorum .. cunku orjınalı orjınal yapan uzerındekı bandroldur ..

• Müzik cdsi bilgisayarda çalştığı sürece koruma iş görmez, dosya zaten doğrudan alınmıyor MP3 e çevriliyor.
    Piyasada satılanlarda toptan şirket tarafından yazıldığı için gümüş cdlerde satılıyor, orjinalliğin en büyük göstergesi üzerindeki bandroldür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win7 Cd'si Yapma..
    12 yıl önce açıldı
    Müzik Cd'si sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.