Şimdi Ara

Orjinal motor yağı nasıl anlaşılır??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar.. Geçen hafta n11 üzerinden aracima mobil 1 esp 5 30 motor yağı sipariş ettim. Yağ karton kutu içerisinde nde kargo ile gönderildi. Teslim aldığımda yağın kapak bölümünden bir miktar yağ sızdığını farkettim ama çokta önemsemedim. Yağ değişimi için servise gittiğimde usta yağı koyduktan sonra bu yağ orjinal değil doldurma yağ dedi ve nasıl ki marketten aldığın yemeklik yağ kapaktan sızdırmıyorsa bunun da sızmaması lazım dedi ve içime şüphe düşürdü. n11 hepsiburada vs netten yağ ilanı yorumlarına baktığımda müşteri şikayetleri arasinda genellikle kapaktan yağın sızması olayını okudum. Sizce orjinal yağ kapaktan sizdirirmi? Başına gelen varmi bi tür bir olay? yağa verdiğim para cok onemli değil kesinlikle.. Orjinal olmaması durumunda motora vereceği zarardan endişe ediyorum..Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şu ana kadar internetten 6-7 tane yağ aldım hiç sızdırmamıştı. Ben Motul ve Liqui Moly alıyorum. Belki de kapak korumasıyla ilgilidir.
  • yagin sahteliginden suphelenmemeniz icin en cok elden satis yapan magzalari secin yada castrol ornegin bp satar ordan alin oteki turlu unlu yaglarin cogu doldurma olabilir internette satilanlar ozellikle

30 yildir yag satan bir abiyle konustum hangi unlu yag varsa sahteside bi o kadar var dedi cok bilinmedik yaglarin sahteleriyle ugrasmazlarmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motor nasıl sürülür?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.