Bildirim
Orjinal kod 2 bilgisayarda kullanılırsa? Yardım!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bir ihtimal sorun olmaz. Ama aynı anda Microsoft'a bağlanıp işlem yapmaya çalışırsanız ürün numarasıyla ilgili işlem yapabilir microsoft bu sefer lisans sahibinede işlem yaptırtmaz. Diğr konuya gelirsek format atmadan değiştirebilirsin. XP Key Changer diye arat google'da bulursun... -
sorun olur ben yükledim oldu sonunda format attım maalesef ilkini yüklüyorsun microsoft tan etkinleştiriyorsun diğer pc de etkinleştiremiyorsun microsofttan artık ip sinimi alıyor ne etkınleşmiyor etkinleşmediği için 30 gün doluyor ne yaptıysam olmadı yani bence deneme -
ama çok saçma birşey evimde 2 bilgisayar var atıyorum şimdi ben birini orjinal diğerini kopya mı kullanıcam ama bi yandan bu adama yarıyor bilgisayar başıana 150 $lık bi Xp daha satıyor... -
Aynen öyle oluyor
Ürün anahtarını değiştir bide güncelleştirmeler için yamayı yükle sorun olmaz ondan sonra... -
Maalesef yeni bir key istiyor. HDD'de sorun olsa ve başka makineye kurmak istesen hata veriyor. Neyse ki onun da yolu var -
onur kardeşim sen pazardan kazak alıp içine iki kişimi giriyorsun ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X