Şimdi Ara

Orjinal kod 2 bilgisayarda kullanılırsa? Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arkadaşımdan XP'nin orjinal kodunu aldım bunu kendi bilgisayarımda kullanırsam sorun oluşur mu? Bir de bunu format atmadan değiştirebilir miyim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur54529 -- 26 Haziran 2006; 0:20:49 >

• Bir ihtimal sorun olmaz. Ama aynı anda Microsoft'a bağlanıp işlem yapmaya çalışırsanız ürün numarasıyla ilgili işlem yapabilir microsoft bu sefer lisans sahibinede işlem yaptırtmaz. Diğr konuya gelirsek format atmadan değiştirebilirsin. XP Key Changer diye arat google'da bulursun...
  • sorun olur ben yükledim oldu sonunda format attım maalesef ilkini yüklüyorsun microsoft tan etkinleştiriyorsun diğer pc de etkinleştiremiyorsun microsofttan artık ip sinimi alıyor ne etkınleşmiyor etkinleşmediği için 30 gün doluyor ne yaptıysam olmadı yani bence deneme
  • ama çok saçma birşey evimde 2 bilgisayar var atıyorum şimdi ben birini orjinal diğerini kopya mı kullanıcam ama bi yandan bu adama yarıyor bilgisayar başıana 150 $lık bi Xp daha satıyor...
  • Aynen öyle oluyor

Ürün anahtarını değiştir bide güncelleştirmeler için yamayı yükle sorun olmaz ondan sonra...
  • Maalesef yeni bir key istiyor. HDD'de sorun olsa ve başka makineye kurmak istesen hata veriyor. Neyse ki onun da yolu var
  • onur kardeşim sen pazardan kazak alıp içine iki kişimi giriyorsun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.