arkadaşlar kitaplar yüzde yüz orjinaldir , herkese hitap edecek gücel kitaplar. % 90 ıda %90 oranında temizdir.geriye kalanıda sıfırdır zaten şüphesi olanlar için geri iade alırım. e-kitap cihazı aldığım için odamdaki kitapları eritmeye çalışıyorum. kitapyurdu com daki fiyatların yüzde 50 altı fiyat koydum.%90 oranında sıfırdan farksız. ikisi üçü ise hiç kullanılmamış ürünler d&r , hepsiburada ve idefix gibi seçkin sitelerden alınmıştır. eğer kitaplarda çizik , buruşukluk , sayfa sayısında eksiklik vs gibi sorunlar bile olsa geri iadeye hazırım , yani o derece kitaplarıma güveniyorum. isteyen arkadaşlar için kitapların resimlerini çeker maillerine atarım . kargo ücreti alıcıya ait.yurtiçi veya ptt ile gönderirim.ister tek tek isterseniz toptan. sorularınız için özelmesaj atabilirsiniz. pazarlık yapmıyorum arkadaşlar , fiyatlar çokucuz zaten
STEPHENİE MEYER - TUTULMA ( SIFIR -KULLANILMAMIŞ) 10 TL ELİZABETH GEORGE - TANIK OLMADAN ( sıfırdan farksız )10 tl ROBIN SHARMA - KOZA KELEBEĞİ BİLMEZ 3 tl FUNDA KALAYCIOĞLU - NÜVEYRE 10 tl MURAT MENTEŞ - DUBLÖRÜN DİLEMMASI 7 tl RECEP ŞÜKRÜ APUHAN - ÇANAKKALE GEÇİLMEZ- BİR DESTANIN HİKAYESİ 2 tl STEPHENİE MEYER - ŞAFAK VAKTİ 10 tl FABİO VOLO- KISA BİR YÜRÜYÜŞE ÇIKIYORUM 4 tl İSKENDER PALA - KATRE-İ MATEM 6 tl ÇİLER İLHAN - SÜRGÜN 3 tl DANİEL KEYES - KOBAY 3 tl EMREHAN HALICI - AKIL OYUNLARI 3 3 tl RAWI HAGE - DE NİRONUN OYUNU 5 tl JEAN CHRİSTOPHE GRABGE - ÖLÜ RUHLAR ORMANI 10 tl JENNY WHITE - HABEŞ KANITI 10 tl MAXİME CHATTAM - GAİA TEORİSİ 8 tl AMİN MAALOUF - YOLLARIN BAŞLANGICI 7 tl İSKENDER PALA - BABİLDE ÖLÜM İSTANBULDAAŞK 6 tl TUNCAY ÖZİNEL - TEK KİŞİLİK AİLE 2 tl DOSTOYEVSKİ - SUÇ VE CEZA ( İLETİŞİM YAYINLARI BASKISI- piyasa fiyatı 25 tl .diğer ucuz , özet suç ve ceza kitaplarıyla karıştırmayın) 10 tl AHMET ÜMİT - İSTANBUL HATIRASI 8 tl OKAY TİRYAKİOĞLU- KUŞATMA 1453 4 tl PAULO COELHO -SİMYACI 5 tl OSMAN AYSU - CASUS 5 tl MANGA SHAKESPEARE- OTHELLO 5 CEMİL TOKPINAR - SABAH NAMAZINA NASIL KALKILIR 2 tl NERMİN BEZMEN - BİZİM GİZLİ BAHÇEMİZDEN 8 tl SERVET ERSOY - BERDUŞ 3 tl MAYRA MONTERO - ALMENDRA EŞLİĞİNDE DANS 3 tl MICHAEL CONNELLY - KAYIP DELİL 6 TL ANDREA MARİA SCHENKEL- CİNAYET ÇİFTLİĞİ 6 TL TED DEKKER - KUTSAL MECLİS CEP BOY 4 TL MALCOLM X - ÇİZGİLERLE YAŞAM 5 TL SOLMAZ KAMURAN - MACAR- TEFRİKAİ MÜTEFERRİKA 8.5 TL ÜSTÜN DÖKMEN - MİYASE'NİN KUZULARI 6 TL HİDAYET KARAKUŞ - ŞEYTAN MİNARELERİ - YUNUS NADİ ROMAN ÖDÜLÜ SAHİBİ 7 TL JEFF ABBOTT - PANİK 7 TL JACAMON & MATZ - TETİKÇİ 1 ( MÜKEMMEL BİR ÇİZGİ ROMAN - CİLTLİ ) 12 TL Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.