Şimdi Ara

Orjinal formalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz sezona ait -2010/11- takımların formaları elimde mevcuttur, hepsi de orjinal ve maçlarda giyilen formalardır. Üzerinde futbolcunun teri olduğundan store'lardakilerle aynı kefeye koymayalım lütfen.

Formalar :

IBB - E.Ekşioğlu forması
    Karabük - I.Parlak
    E.Şehir - S.Özbayraktar
    Kayseri - E.Güngör
    TS - Yattara
    GS - U.Uçar
    G.Antep - Zurita
    A.Gücü - Sapara
    FB - Semih

G.Birliği - O. Şam SATILMIŞTIR
    FB - Lugano SATILMIŞTIR
    BJK - Guti forması SATILMIŞTIR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmanager -- 28 Ağustos 2011; 3:45:07 >

• Hocam fiyat belirtmek zorundasınız insanlar ona göre pm atsınlar size. Bu arada Eskişehir cubuklu formasını sorayım ben hemen
    Saygılar
  • Aynen fiyatları çıkarırsan ona göre teklif yapalım.

Benim elimde Del Piero imzalı Juve forması var örneğin dünyaları verseler de satmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianfresco -- 7 Haziran 2011; 1:10:59 >
  • Formalar kesinlikle maç formalarıdır, maçlardan sonra temin edilmiştir. Fiyatlar formasına göre değişiyor. 50 ile 200 lira arasında değişmektedir.

Ödeme yapılır yapılmaz anında kargolayacağım, ptt den de ödeyebilirsiniz, ayrıca izmirden almak isteyenler için kargoya gerek yok, elden iletirim. Size olarak M ile L genellikle ve satmamın nedeni de giyemeyecek olmam. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmanager -- 10 Ağustos 2011; 0:53:24 >

• Lugano forması ne kadar misal?

Pm den atarsınız cevabı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 9 Ağustos 2011; 12:38:45 >
  • pm
  • Pm yollanıp mesajlar cevaplandı. 3 ve üzeri siparişlerinizde kargo benden. Hayırlı olsun, güle güle giyin arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 forma tarafimdan alinmistir. Selametle :)
  • Bir pm daha:)
  • Guti, lugano ve orhan şam formaları alınmıştır.
  • Evet G.Birliği - Orhan Şam, F.B - Lugano, BJK : Guti formaları satılmıştır, hayırlı günlerde giyebilmelere
  • arkadaşla hiç alışverişim olmamıştı. kayıt tarihi 2003'ü referans aldım. ona güvenip gönderdim parayı. beni haksız çıkarmadı. kendisi bir kargo pakedi yapmış hayran kaldım. helal olsun.

teşekkürler gökmen
  • pm
  • pm cevaplandı, formaların satışı geçici süre durdurulmuştur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.