Şimdi Ara

Orjinal Fm için yüz ve logo paketi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu kutulu aldım ama yüz ve logo paketlerini halledemiyorum.nereye atacağız varmı çözümü?

• C:\Users\Furkan\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\Graphics klasörünün içindeki 'Logos' klasörüne logolar, 'faces' klasörünün içine yüz paketini atabilirsiniz. Ayrıca bunu yaptıktan sonra da cache dosyasını silmeniz lazım. Bu da Win7 ve Vista için: C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2012 ve C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Local\Sports Interactive içinde.

Australian Dream
  • eyvallah
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı’na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.