Şimdi Ara

ORJİNAL EN İYİ FİYAT GARANTİSİ GÖZLÜKLER Rayban, Osse, Armani, Prada, Gucci, Tommy Hilfiger, Swing

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    İstanbul/Maltepe'de yeni açmış olduğumuz dükkanımız ve 7 yıllık tecrübemiz ile hizmetinizdeyiz.
    Site çalışmalarımıza başladık yakında online olarak alışveriş yapabileceğiniz sitemiz ile hizmet vermeye devam edeceğiz.

Ürünlerimiz %100 orjinal'dir. Herhangi bir ürünün Kod numarasını iletmeniz yeterlidir.
    Haricen gözlük tamirleriniz yapılır.

Sattığımız ürünler; OPTİK Gözlükler (SSK) Rayban, Osse, Prada, Gucci, Tommy Hilfiger, Armani, Swing, Tiffany.

FACEBOOK SAYFAMIZ İÇİN TIKLAYIN

Şirketimizden resimler.

ORJİNAL EN İYİ FİYAT GARANTİSİ GÖZLÜKLER Rayban, Osse, Armani, Prada, Gucci, Tommy Hilfiger, Swing  ORJİNAL EN İYİ FİYAT GARANTİSİ GÖZLÜKLER Rayban, Osse, Armani, Prada, Gucci, Tommy Hilfiger, Swing
     ORJİNAL EN İYİ FİYAT GARANTİSİ GÖZLÜKLER Rayban, Osse, Armani, Prada, Gucci, Tommy Hilfiger, Swing  ORJİNAL EN İYİ FİYAT GARANTİSİ GÖZLÜKLER Rayban, Osse, Armani, Prada, Gucci, Tommy Hilfiger, Swing

ÜRÜNLERİMİZ.

ORJİNAL EN İYİ FİYAT GARANTİSİ GÖZLÜKLER Rayban, Osse, Armani, Prada, Gucci, Tommy Hilfiger, Swing  ORJİNAL EN İYİ FİYAT GARANTİSİ GÖZLÜKLER Rayban, Osse, Armani, Prada, Gucci, Tommy Hilfiger, Swing  ORJİNAL EN İYİ FİYAT GARANTİSİ GÖZLÜKLER Rayban, Osse, Armani, Prada, Gucci, Tommy Hilfiger, Swing

HAFTANIN ÜRÜNLERİ: (Haftanın ürünü bölümünde satılan ürünleri daha ucuza bulmanıza imkan yoktur.)

Ürün kodu: RB4171 622/8G
    Fiyat 239 TL
    LİNK:http://www.ray-ban.com/turkey/products/sun/RB4171?var=622/8G
     ORJİNAL EN İYİ FİYAT GARANTİSİ GÖZLÜKLER Rayban, Osse, Armani, Prada, Gucci, Tommy Hilfiger, Swing

Ürün kodu: RB4171 865/13
    Fiyat 239 TL
    LİNK:http://www.ray-ban.com/turkey/products/sun/RB4171?var=865/13

Elimizde olmayan ürünler 2 iş günü içerisinde temin edilip kargolanır.
    ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.

İSTANBUL'DA OLAN ARKADAŞLARI DÜKKANIMIZA BEKLERİZ.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 19 Haziran 2014; 1:25:27 >

• Elinizde RB2132 - 6054/85 var mı fiyat nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

Elinizde RB2132 - 6054/85 var mı fiyat nedir ?

Pm ile cevap verildi.

ELİMİZDE OLMAYAN ÜRÜNLERİ 1 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE TEMİN EDİYORUZ.
    BU NEDENLE STOK SORGULAMANIZA GEREK YOK ARKADAŞLAR.
  • Rayban 3214 polarize aynalı siyah cam fiyatı nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: endoplasmic reticulum

Rayban 3214 polarize aynalı siyah cam fiyatı nedir acaba

PM atıldı
  • Arkadaşlar 2 gün önce bu dükkandan Rayban 4181 modeli gözlük aldım. Daha önce pm ile fiyat sormuştum. Dükkana gittiğimde forumda irtibat kurduğum arkadaş olmamasına rağmen diğer çalışanlar da sağolsunlar baya ilgilendiler ve forumda konuştuğum fiyata mutabık kaldılar. Normalde 300 lira üzerine hiçbir şekilde çıkamayacaktım ve rayban gözlükler hoşuma gidiyordu. Bu arkadaş sayesinde beğendiğim gözlüğü uygun bir fiyata aldım. Almayı düşünenlere de öneririm.
  • Yaz geldi gözlük arayış derdine girmiştim. Sağolsun arkadaş bana çok yardımcı oldu. Gerçekten ilgili bir satıcı teşekkürler tekrar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RB4171 622/8G unisex mi?bir kaç yerde bayan için gördüm ama erkeklerde kullanıyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

RB4171 622/8G unisex mi?bir kaç yerde bayan için gördüm ama erkeklerde kullanıyor galiba
    Bayrama özel indirimler ve yeni ürünlerimiz ile çok yakında karşınızdayız arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 10 Temmuz 2014; 15:45:41 >
  • quote:

RB4171 622/8G unisex mi?bir kaç yerde bayan için gördüm ama erkeklerde kullanıyor galiba

54x18 olan çerçeve boyutu erkekler için yapılmıştır. 52 48 gibi ölçüler ise bayanlar için dizayn edilir. Bu üründe tüm ölçüler bulunduğu için Unisex diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

quote:

54x18 olan çerçeve boyutu erkekler için yapılmıştır. 52 48 gibi ölçüler ise bayanlar için dizayn edilir. Bu üründe tüm ölçüler bulunduğu için Unisex diyebiliriz.

Teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayramdan sonra bir adet osse 1057-01 alışverişim oldu.
    İyi fiyat, hızlı kargo ve ilgili biri, herkese tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.