Şimdi Ara

Orjinal dualshock 3 nereden bulabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
6.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben tanıdıktan (spotçu) sıfır almıştım. içine çakma ds3 koymuştu. sinirlendim iade ettim vitrinde bu joypad vardı bunu vereceksin dedim aldım...6 yıl oldu benimle bu yavru

Orjinal dualshock 3 nereden bulabilirim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiçbir yerde orjinalinin olmadığına kanaat getirdim. İzmit'te bir spotçu ilanına orjinal yazmış, aradım teyit ettim tekrar orjinal dedi, ama çakma gönderdi Kendi DS3'ümde sorun var, kendi kendine tuşlara basıyor özellikle kolu salladığımda. Tamir edip, PS5 çıkana kadar idare etmek en mantıklısı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cityzens

Ds3 e gerek yok aslinda. Ds4 ile kablolu oynanabiliyor:) Ben de ps5 cikisinda direk dualsense alip su ds4 den kurtulmayi hedefliyorum ps4 te kullanmak icin 😂
    Dalga geçiyorsunuz zannettim biliyor musunuz İlk defa sizden duydum ds4 ün ps3 de çalıştığını ki hiç araştırmamıştım ihtimal bile vermemişim nedense. Aldığım ps3le gelen kolu da bozmamak için sf , mkx filan çok nadir oynuyordum Mesajınızı görünce direkt ps3 ü kurdum kablolu şekilde şu an yardırıyorum Allah razı olsun

• Hort. DS4 kolunu kablosuz olarak da kullanabilirsiniz sadece PS3'ün bluetooth ayarlarından tanıtmanız lazım, internette anlatımı mevcut. 9 sene sonra orijinal kollarından birinin anakartı bozuldu. Orijinal kol satan bir yer gördüm internette 489 lira fiyat biçmiş! Çakma kollarda sixaxis hiç çalışmıyormuş zaten analog kontrolü rezil ayrıca basınç duyarlı çarpı, kare, daire, üçgen tuşlarının da basınç duyarlı olduğunu sanmıyorum çakmalarda. Bu olay Dünya'da böyle gözüküyor yabancı yerlerde de orijinalini bulamıyorlar. İkinci ele kaldık orada da lastikleri yenmiş PS kafe çıkması kollar gırla. Ben PS3 ile mutluydum taki kol belası çıkana kadar. Nasıl çözülür bu iş bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3dfxInteractive

Hort. DS4 kolunu kablosuz olarak da kullanabilirsiniz sadece PS3'ün bluetooth ayarlarından tanıtmanız lazım, internette anlatımı mevcut. 9 sene sonra orijinal kollarından birinin anakartı bozuldu. Orijinal kol satan bir yer gördüm internette 489 lira fiyat biçmiş! Çakma kollarda sixaxis hiç çalışmıyormuş zaten analog kontrolü rezil ayrıca basınç duyarlı çarpı, kare, daire, üçgen tuşlarının da basınç duyarlı olduğunu sanmıyorum çakmalarda. Bu olay Dünya'da böyle gözüküyor yabancı yerlerde de orijinalini bulamıyorlar. İkinci ele kaldık orada da lastikleri yenmiş PS kafe çıkması kollar gırla. Ben PS3 ile mutluydum taki kol belası çıkana kadar. Nasıl çözülür bu iş bilmiyorum.

Amazon amerikada'da sony orjinal ps3 kolu satıyor şu an. 500 lira civarına geliyor sanırım.

Ben kolla birlikte ps3'ü 600e almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çakmaların durum gerçekten kötü

yok mu bu zamanda orjinal kol bulabilen

https://www.n11.com/video-oyun-konsol/playstation-3/ps3-aksesuar

https://www.n11.com/video-oyun-konsol/ikinci-el-yenilenmis-oyun-konsol/2el-aksesuar

bu iki ürün arasında kaldım 200e sıfır orj diyor satıcı ama bence temiz kolu sıfır diye satıyordur gibi geldi

• mfc3 kullanıcısına yanıt

Hepsi çakma hocam. İnanma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.