Arkadaşlar öncelikle oyunu orjinal alıcam ama kararsız kaldım bu sitede bazı key satan kişiler var ama ne kadar güvenilir ilerki günlerde başıma sorun açılırmı bilmiyorum o yüzden D&R dan 53.99'a almayı düşünüyorum şimdi gelelim sorularıma.
1 - Öncelikle vericeğim parayı hak eden bi oyunmu (Buna cvp verirken çoklu oyunculu modunu göz önünde bulundurursanız sevinirim.) 2 - Oyunda serverlar Cod mw2 gibimi yoksa eski cod oyunlarındaki gibimi. 3 - Bf geçmiş serilerinin takım oyununa yönelik olduğunu biliyorum Bc2'de de birşeyin değişmediğini düşünüyorum.Burda sormak istediğim serverlarda yeterli oyuncu varmı.
İlk yazdığın soru yani 1.soru değil ona cevap vermek gerekirse forumdan bir çok arkadaşımız aldı keyi sorun çıkacağını sanmıyorum. 1.Vereceğin parayı sonuna kadar hak ediyor tabiki multiplayer olarak. 2.Serverlar derken maplerimi kastettin. 3.Serverlarda yeterli oyuncu vardır istemediğin kadar çok server var yani server sıkıntısı çekiceğini zannetmiyorum tabiki takım oyununa yönelik bir oyun.
2. soruda dedicated mı onu sormuş... Evet, dedicated.
server derken mw2 gibi kullanıcılar mı acıyor yoksa dedicated serverlar var mı demek istedi galiba dedicated serverlar var ,bol bol oyuncu ve serever var makinen iyise al
Merhaba. Bende o key satışı yapanlardan biriyim. Forumdan bir çok arkadaşa key verdik hepsi problemsiz şekilde oynuyorlar. Yani ilerdede bir problem yaşanacağını düşünmüyorum. Oyun multiplayer olarak çok eğlenceli bir oyun. Daha çok takım oyunu bazlı. Free For All yok. her oyun takım oyunu. Server sistemi önceki oyunlar gibi Dedicated serverler üzerine kurulu. Yani daha önceki Battlefield serileri ve CoD serileri gibi. Serverlarda yeterli oyunu ne kelime. Bazen boş server bulmakta zorlanıyorsun:) Yani fazlasıyla var. Ayrıca 8-9 tane Türk serverida var. Key alma konusunda fikrin değişirse ulaşırsan yardımcı olurum. Görüşmek üzere.
Benim key almak istemememin bir sebebide o oyuna dvd si ile sahip olmak :D
Diğer arkadaşlarada teşekkür ediyorum server derken dedicaded olayını sormuştum cevabımıda aldım teşekkürler tekrar herkeze.
ea download manager ile istediğin zaman oyunu indirip çift katmanlı bi dvd ye yazabilirsin.ne dvd çizildi derdin olur ne bişey.ben key almanı tavsiye ederim.gerek yok nerdeyse 2katı fiyat vermeye.ben nucLear ' dan aldım key i.hiç bir sıkıntı çıkmadan indirdim kurdum oynuyorum.alım sırasında da bi sorun yaşanmadı.havale yaptıktan 2dk sonra key elimdeyditavsiye ederim.
Arkadaşlar öncelikle oyunu orjinal alıcam ama kararsız kaldım bu sitede bazı key satan kişiler var ama ne kadar güvenilir ilerki günlerde başıma sorun açılırmı bilmiyorum o yüzden D&R dan 53.99'a almayı düşünüyorum şimdi gelelim sorularıma.
1 - Öncelikle vericeğim parayı hak eden bi oyunmu (Buna cvp verirken çoklu oyunculu modunu göz önünde bulundurursanız sevinirim.) 2 - Oyunda serverlar Cod mw2 gibimi yoksa eski cod oyunlarındaki gibimi. 3 - Bf geçmiş serilerinin takım oyununa yönelik olduğunu biliyorum Bc2'de de birşeyin değişmediğini düşünüyorum.Burda sormak istediğim serverlarda yeterli oyuncu varmı.
Oyun gayet güzel, ilk başlarda silahların hepsi açık olmadığından biraz sıkılabilirsin ama oyun ierleyip yeni ve kullanışlı silahları açınca oyuna zevk geliyor. Oyun tamamen takım oyununa yönelik kendi başına hiç bişey yapamazsın. 13 tane türk serverı var, ping ler 150- 200 arası değişiyor, oyunda herkesin ping düzeyi aynı olduğu için o konuda da pek sorun yok.
Cevaplar için çok saolun
Düzeltme yapayım pinglerin 150-200 arasında değiştiği yok.Mesela bizim serverda ilk günlerdeki yoğunluk nedeniyle 110-120 civarında seyreden pingler 60-80 arasına indi.oyun için pinglerin yanlış gösterdiğini burdan tekrarlıyayım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme