Bildirim
ORJİNAL BATTLEFİELD 3 YARIM!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşlar üstelik punkbuster da beni oyundan atıyor i yardım edin allah aşkına oyunu bedavadan indirmiştim 1-2 hafta önce ama bu hatalar var
-
Sistemin ney dostum bi rami işlemciyi ekranı bitini v.s yaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: engu47
arkadaşlar üstelik punkbuster da beni oyundan atıyor i yardım edin allah aşkına oyunu bedavadan indirmiştim 1-2 hafta önceama bu hatalar var
Oyunu yüklerken punkbusteri yükledin ? eğer yüklediysen tam ne hata verdigini yaz -
sistemim windows7 x86 intel i5 2.3ghz 4gb ddr3 geforce gt 525m ekran kartı hatada punkbuster kencev55 adlı oyuncuyo 0 dakika için oyunda attı yazıyor ve sonunda (no packet flow) gibi bişey yazıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engu47 -- 19 Haziran 2014; 18:03:33 > -
Program files> Origin Games> Battlefield 3ün içinde directx filan var 3 klasör. Onlardan uygun olanları kurup tekrar deneyin
Directx klasörü baya kalabalık setup ortalara doğru klasörün içinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 19 Haziran 2014; 12:41:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
directx ile ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum ama yinede denerim
takılması sorun değil ama beni oyuna girerken atıyor onu çözerseniz sevinirim -
Punkbuster yüklememişsindir sen şimdi ? -
arkadaşım niye pb yüklemim oyun uzmanı gibi nişeyim ben ama bu sorunu çözemedim sadece -
Bu gün oyuna girdim ve PB beni oyundan atmadı dün form doldurmuştum PB nin sitesinde.
Ama şimdi oyun takılıyo ona bi çözüm bulun lütfen.Bende bf4 de var ama onda bi sorun yok. -
quote:
Bu gün oyuna girdim ve PB beni oyundan atmadı dün form doldurmuştum PB nin sitesinde.
Ama şimdi oyun takılıyo ona bi çözüm bulun lütfen.Bende bf4 de var ama onda bi sorun yok.
Origin In-Game'i kapat. Sorun bundan ibaret. -
quote:
Orijinalden alıntı: AdaminTeki
quote:
Ama şimdi oyun takılıyo ona bi çözüm bulun lütfen.Bende bf4 de var ama onda bi sorun yok.
Origin In-Game'i kapat. Sorun bundan ibaret.
Ben şöyle düşündüm takılmanın sebebi bilgisayarın aşırı ısınması fanı bozuk çalışıyo ama yeterli değil.Ama punkbuster yinede atıyo ilk giriyorum oynuyorum 1 el sonra beni atıyor (no packet flow) diyor atıyor. -
kimse bi çözümünü bulamadımı. ne zamandır Bf3 oynayamıyorum. -
Sisteminiz BF3 için çok iyi bir sistem değil, hangi ayarlarda oynuyorsunuz?
Packet flow yüzündende atılıyorsanız wireless kartınızda sorun olabilir, münkünse internette kablo ile bağlanın ve oyunun nasıl çalıştığına bakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 26 Haziran 2014; 15:09:36 > -
Ekran kartın iyi bir ekran kartı değil.Bende daha iyi bir ekran kartı olmasına rağmen ilk girdiğimde benim de kasıyordu.Grafikleri düşür,çözünürlüğü düşür düzelir. -
ayarlar düşük zaten 30-40 fps aralarında oynuyorum onda sıkıntı yok ama oyundan atıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: IG
Sisteminiz BF3 için çok iyi bir sistem değil, hangi ayarlarda oynuyorsunuz?
Packet flow yüzündende atılıyorsanız wireless kartınızda sorun olabilir, münkünse internette kablo ile bağlanın ve oyunun nasıl çalıştığına bakın.
en düşük ayarlarda 1600*900 formatında oynuyorum 30-40 fps aralığında oynuyorum tek sorunum oyundan atılmak ve arada takılması dediğinizi yapıcam teşekkür ederim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- directx function getdeviceremovedreason failed with dxgi_error_device_hung
- battlefield 3 türkçe yama
- bf1 en iyi silahlar
- esn sonar nedir
- battlefield 1 yorumları
- battlefield 2042 hikaye modu var mı
- battlefield 1 sistem gereksinimleri
- battlefield 1 osmanlı nasıl olunur
- battlefield 1 çanakkale
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X