Şimdi Ara

ORITE DVD-838 DVD/DiVX OYNATICI Hakkında.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
447
Cevap
0
Favori
51.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam peki görüntü ayarlarındaki 720 1080 seçeneği ne anlama geliyor bunu anlamadım
  • Arkadaşlar,

Samanyolu televizyonunda yayınlanan Bilişim Dünyası programının daha önceki bölümlerinden birinde, uruninceleme.com İçerik yönetmeni Özgür Çetin Orite dvd 833 dvd çalar modelini inceliyor.

Görüntüler:http://www.youtube.com/watch?v=n5oP4rG-Ho0 adresinde.

Orite Distribütörü Beyazteknoloji'yi aradım.
    Öğrendiğime göre; Orite dvd 838 ile Orite dvd 833 modelinin, görünüm ve şekil olarak farklı,
    özellik olarak tamamen aynı olduğunu söylediler.

Bu yüzden ilginizi çekebilir diye düşündüm.

İyi günler,

• teşekkürler karanfil63
    bu arada yukarıda kendi sorduğum sorunun cevabını kısmen öğrendim araştırdım sordum :)
    orite de hdmi yok ama buna rağmen yuv çıkışları sayesinde çoğunuzun bildiği gibi 480 satirlik normal PAL DVD sinyali bu yöntemle 720p hatta 1080i/p gösterimine yükseltilmis oluyor
  • @safran
    aleti kaça almıştın , hepsiburda da 69 a veriyorlar akşam sipariş etmeyi düşünüyorum.
    ankarada satan e-dükkan bulamadım.
  • standart çözünürlürteki yayınları upscale yaparak yani interpolasyon ile 720p çözünürlüğe çıkarmaya çalışır
    divx'ten çok orijinal dvdlerde işe yarar.
  • evet hb den aldım bende 1 günde geldi eksiksiz
    quote:

Orjinalden alıntı: lebu

@safran
    aleti kaça almıştın , hepsiburda da 69 a veriyorlar akşam sipariş etmeyi düşünüyorum.
    ankarada satan e-dükkan bulamadım.
  • @safranboy hocam ilgin için teşekkürler siparişi geçemedim limit doluymuş kartın bir haftaya kadar alırım sanırım
  • rica ederim tam anlamıyla yardımcı olamadım daha sizlere.ama telafi edeceğim inşallah.çünkü insan başka türlü karar veremiyor kullanan birilerinin yorumları ve bilgileri olmayınca ben bunun eksikliğini çok yaşadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

720p ve 1080i Görüntü Desteği mevcut ama bunla mı ilgili bilmiyorum ama en kısa zamanda deniycem
    quote:

Orjinalden alıntı: Losthan

bekliyorum arkadaşım.ayrıca bir arkadaşa cevap vermişsin.2 yada 3 gb olan,çözünürlüğü 720x... 5.1 olan,HD olmayan divx filmler var.bundan bilgin olsun.kolay gelsin.

eğer denemek istersen,böyle divx film'ler için link verebilirim.
  • Losthan sagol benzer filmleri arkadaştan temin ediyorum
    bu arada görüntü ekliycektim dvd yi LCD monitöre bağladım ama görüntü alamadım geçen sefer sorun yoktu sanırım menülerde bişeyi değiştirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 14 Nisan 2008; 18:48:22 >
  • işte görüntüler
    başta şunu soyliyim.. görüntüler iyi değil ,hafif kırmızılık var ,bunun sebebi LCD monitörden kaynaklanıyor.720p de HD ayarlarını çözemedim ama tv de görüntüler çok net pırıl pırıl ,tv den fotoğraf çekemedim çünkü tv boşta değil malesef zaten çoğu arkadaş altyazıyı merak ediyor bende tv yi bekleyemedim merak edenlere hemen bilgi vermek için monitörden görüntü aldım ayrıca fotoğraf makinasıda malum titreme v.s etkiliyor o konuda şüphe olmasın..DVD yi ilk koyduğumda ilk okuma esnasında biraz ses yapıyor sonra geçiyor ama usb v.s sorun yok

ORITE DVD-838 DVD/DiVX OYNATICI Hakkında..

ben bu şekilde tercih ettim font büyüklüğü renk size kalmış

buda başka tercih

bunlarda menüler
    işte altyazı seçenekleri

üstüne basarak soylüyorum pembe tonlar ve görüntü kalitesi ayarsızlıktan kaynaklanıyor tv görüntüsüde ekliycem ilk fırsatta o zaman demek istediğimi anlarsınız

ses ayarları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 15 Nisan 2008; 18:47:17 >

• Altyazıların harbiden maşallahı varmış Bu arada menuden gördüğüm kadarıyla cihazda ekolayzır da var ki bu süper bir özellik.
    Uzerinde ekolayzır ayarı olmayan logitech x540 türevi multimedia speakerlari dvd playerlarda verimli kullanamayanlar ekolazır ayarlarından seslere renk verebilir. O ekolayzır menüsüne girip bir foto alırmısın
  • altyazıda font seçimine göre büyüklük ve renk değişiyor
    ekolayzır bildiğimiz standart ayarlara sahip tabiki faydası olacaktır
  • @safran , dener misin
    sub-srt- txt üçünü de okuyor mu
    dual sesli filmlerde , dil seçiminde sorun var mı?
  • resimler için teşekkürler safranboy arkadaşım.
  • lebu arkadaşım altyazılar destekleniyor sorun yok
    dual sesli film elime geçince denerim sanırım divx ten bahsediyorsun hatta 720p Hd olan ama mkv olmayan filmde deniycem
    Losthan arkadaşım rica ederim
  • Resimli açıklamaların için teşekkürler safranboy arkadaşım, eline sağlık.

Fırsatın olursa, cihaz çalışırken ön panelinden birkaç fotoğraf çekebilirmisin?

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanfil63 -- 14 Nisan 2008; 23:50:51 >
  • 2 gb üstü unseen,prodji release grularının blueray riplerini (720 x 304 gibi çözünürlük) oynatıyorsa şeker gibi alet

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 15 Nisan 2008; 0:07:03 >
  • Arkadaşım, tv deki görüntüler daha iyi madem bekleriz

Altyazı olayı çözülmüş görünüyor

Bu arada ben bir VGA kablosu buldum. Sonuç mükemmel. Görüntüyü PC den plazmaya vga kablosuyla aktardım, muhteşem
  • filmleri görüyor ama sadece altyazılar çıktı anlayamadım acaba 720p mi ayarlıycam bilmiyorum deneyip yapamıyorum çünkü televizyon eski desteklemiyor.Televizyondan fotoğraf çektim ama karanlık çıkıyor tv nin önüne gelince fotograf makinası sapıtıyor :) anlamadım maalesef
    quote:

Orjinalden alıntı: unpop

2 gb üstü unseen,prodji release grularının blueray riplerini (720 x 304 gibi çözünürlük) oynatıyorsa şeker gibi alet

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 15 Nisan 2008; 18:48:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.