Şimdi Ara

Oris Telekom Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yahu bir paket sunuyorsun sınırsız 100 mbit 59 TL diyorsun son başvuru tarihi aralık olmasına rağmen kalkıp paketi ortadan kaldırıp yakında diyorsun. Müşteri hizmetlerini arıyorum güncelleme gelicek bunun dışında bir bilgimiz yok diyor.

    Nasıl ki millenicom 70 TL 100 mbit reklam yapıp çok geçmeden paketi 85 TL çıkartırken aynı olayı bu defa oris telekom yaptı onu geçtim paketin ne zaman abone alımına açılacağı bile belli değil. Hatta ortada internet+ telefon parası felanda eklenebilir die bir şeyler dönüyordu.

    Aralarında sınırsız olmasada fiber için yine 200 gb akk olsada 50 mbit hız ve akn sonrası 24 düşen 65 TL'lik bir paket var. Netspeed'e biraz daha sıcak bakıyorum en azından saçma sapan paket kapatma veya ikide bir zam yapmayan bir firma üstelikle müşteri hizmetlerinden fazla şikayette yok.

    Şu oris telekom gerçekten bir çok insanın canını sıktı. Hadi zam yaptın anlarızda en azından abone alımına tahmini bir zaman belirt malesef profesyonel bir hizmet anlayışları yok tek başarılı noktaları telefonda diksiyonu iyi insanlarla konuşmak bunun dışında teknik anlamda çok yetersiz bir firma.

    Türknet'i fiber daire taşındığım için kapatmak zorunda kaldım. 12 Aydan fazla vdsl 75 mbit paketi kullanıyordum tek tük sorunlar dışında devamlı stabil bir internet kullanıyordum. Memnundum. Şimdi fiber arayışına girmek zorunda kaldım. Geçenlerde yeğenime millenicomda 100 mbit fiber çekmiştik kablosuz ac modem ve ac telefon ile hız testi yağtığımda 8 9 mbit çıkıyordu resmen fiberden beni soğuttu..

    Son olarak arkadaşlar ne tavsiye edersiniz? Netspeed 50 mbit 200 akk 65 TL iyimidir? Yoksa orisi beklemek dahamı mantıklı? Açıkçası Orise sıcak bakmıyorum sebebi ise teknik konulardan anlamıyorlar forumda 10 günden fazla modem şifresini alamayanlar var. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 21 Ekim 2018; 17:16:10 >







  • Hepsi birbirinin laciverti maalesef.. Ülkede alternatif olarak SOL,uydunet var onlarda sıkıntılı diğerleri zaten sanal operatör dönüp dolaşıp telekomun keyfine kalıyor hepsi. Kısacası ilk bağlantı sırasında hepsinde sıkıntı yaşama riski var. En ucuz, en hızlısını ve akksiz hangisi vaadederse en iyisi o.
  • Bende taşınacağım daire için oris'in tarifesini düşünüyordum kaldırmış çakallar hemen dediğin gibi yıl sonuydu bitiş.

    netspeed'in 65tl olan paketi iyi gibi iş görür onu düşünebilirsin bende onu bağlatırım büyük ihtimalle türknet keşke fiberden de hizmet verse ne güzel mevcut aboneliğimizi kullanırdık
  • emo5313 kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum kararsız kaldım. Bir yandan millenicom'un 35 mbit akk'siz tarifesine mi başvursam diyorum onlarda 75 TL yerine 105 TL kurulum ücreti istiyorlar. Kaldı ki faturada netspeed'e göre 5 TL fazla. Tek iyi yanı 35 akk'siz olması. Netspeed ise 50 Mbit 200 AKK. Kurulum 75 fatura ise Aylık 65 TL.

    Büyük ihtimal Netspeed çekeceğim. Yıl sonuda AKK kalktı mı belki aynı tariden akk'siz devam ettirirler. Ayrıca Orisi beklemeyede gerek yok sanırım zira ne zaman abone alımına açılacağıda belli deil..
  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    İstikamet netspeed gibi görnüyor bakalım hayırlısı..
  • Oris telekom abone alımına başlandı. Dikkat edin sadece internet parası almıyor telefon parasıda alıyorlar artık.

    Sitede Ücretlendirme kısmı tarafında yazılan ;

    Yalın hat ücreti aylık 20₺’dir. Süper İnternet paketine özel olarak 15 ₺ olarak faturaya ilave edilir.

    Süper Telefon paketi 29,90₺’dir. Süper İnternet paketine özel olarak 19,90 ₺ olarak faturaya ilave edilir.
  • Oris telekomünikasyon filbox ile bağlantısı varsa uzak durmak lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay şöyle. Diyelim ki 50 mbit paketini 60 TL aldın zorunlu olarak 15 TL yalın yada 20 TL telefon hattı alıyorsun. Yani kısaca 60 TL yerine yalınlı 75 telefonlu ise 80 geliyor. Eğer 100 mbit olanı alırsan yalınlı 85 telefonlu ise 90 geliyor. Kısaca 60 70 TL olayı artık fısss oldu. Birazdan netspeed sözleşmeyi indirip kargolayacam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 22 Ekim 2018; 15:51:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arseyus

    Olay şöyle. Diyelim ki 50 mbit paketini 60 TL aldın zorunlu olarak 15 TL yalın yada 20 TL telefon hattı alıyorsun. Yani kısaca 60 TL yerine yalınlı 75 telefonlu ise 80 geliyor. Eğer 100 mbit olanı alırsan yalınlı 85 telefonlu ise 90 geliyor. Kısaca 60 70 TL olayı artık fısss oldu. Birazdan netspeed sözleşmeyi indirip kargolayacam.

    O 85 tl içerisinde 1000 sk ücretsiz telefon faturasıda var bence halen uygun fiyatlı netspeed dediğin firmada akk kotası var ayrıca telefon hattıda yok o fiyata 50 mbit sınırsız 65 tl 100 mbit sınırsız 110 tl hiçte avantajlı değil bunlara ek olarak birde telekoma telefon faturası ödeyeceksiniz siz bilirsiniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ancak bu ihtiyaca göre değişen bir olay. Evin çok kalabalık olur o zaman oris çok daha iyi bir tercih olur. Ancak benim konumumda olanlar için netspeed daha iyi bir tercih. Kaldıki müşteri hizmetleri deneyimli insanlar.



    Ayrıca oristen soğumamım sebebi son başvuru aralık demesine rağmen paketleri değiştirip kafadan 20 TL zam getirmeleri. Hangi firma olursa olsun samimi ve şeffaf iş yapmıyorsa o firmadan hemen soğurum. Şu ülkede servis sağlayıcıları olarak Türknet kadar samimi ve şeffaf firmaya daha denk gelmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.