Şimdi Ara

ORION$$ROGUE/CLERIC$$120 LEVEL SATILIK$$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Karakter seviesi:120

Karakter türü:Avrupa

İstenilen ücret:1300 Türk Lirası

Ödeme yolu:Vakıfbank havale

İletişim: 538 374 41 53 yada konu başlığı altı.

Karakterin Skilleri: Rogue-Cleric

Karakterin özelliklerini pek anlatmama gerek yok zaten resimlerde göreceksiniz. Fakat ben kısaca bir özet geçeyim.
    ORION serveri 3 server birleşiminden oluştu ve karakterim bu build ile çok iyi yerde belki çoğu kişinin pvp'si bitmiyor fakat roguede bir riskiniz var ya kesersiniz ya kesilirsiniz sebebi Desperate skilli:). Ben eğlence arıyorum diyorsanız tam size göre bir karakter cidden yeri geldiğinde wizardlardan çok vurup partileri yatırabiliyorsunuz bu karakter türü kritik üzerine kurulu çünkü. Serverda her karşılaşmayı yeniyorum diye bir durum yok fakat Pvplerde kazanan hep ben oluyorum %90 durumuyla sebebi ise rogue gibi bir karakterin round vermesi kaçınılmaz sizi desperate ile yakalayan olabilir yada warriorun reflect skilinden dolayı ölme riskiniz var.Fakat genel olarak cidden üzerine basarak söylüyorum pvplerde kral sizsiniz. Ve en büyük tad veren yanı ise prick skili ile vurduğunuz 100k damageler:) wizard tek atamazken sizin atma şansınız çok büyük bu yüzden. Bu 100k damage durumu 13dg +5 legend armor setli bir karakter için geçerli. Gerisini siz düşünün. Oyunu bırakıyorum çünkü arkadaşlarım eski oyundan çağırıyorlar o yüzden bu karakteri bu fiyata satacağım. Lütfen almayacak arkadaşlar kirletme yönünde mesaj atmasınlar yada kötü söz etmesinler. Kimseyi zorlamıyoruz sonuçta
    Ödeme yoluna gelicek isek vakıfbank hesap no veririm para yatırılır bende karakteri size teslim ederim:) Güven sorunu elbet olacaktır bunuda servera girip sorabilirsiniz çevreye çoğu kişi tanır beni elbet düşmanlarım tersini iddaa edecek olsada:)Bir de kısa bir not düşeyim arkadaşlar elimde daha 20 adet karakter var bu karakteri satışımın arkasından onlarada başlıyorum öncelik bu neden diyeceksiniz bunu satamazsam bırakmam satar isem ötekilerde satar yeni başlayacak oldugum oyuna yatırım yaparım:) Dostlarım beni çok sever düşmanlarım nefret eder kin tutar işte zevk burada başlar pvp isteyen bir kişinin isteyebileceği ilk şeyde bu:) Haydi çok konuştum gelelim karakterin eşyalarına ve diğer özelliklerie...

Resimler pek güzel olmadı kusura bakmayın:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Director35 -- 1 Ağustos 2012; 18:51:53 >

• up
  • kardeşim yanlış anlama ama senin charından daha iyi bi charı 725 liraya satıyorum ben..fiyat çok fazla kimse pm bile atmaz almak için bundan emin olabilirsin... hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratko193 -- 2 Ağustos 2012; 13:22:50 >
  • valla 1300 istiyorum serverda 1000 tl banko veren çok birazda serverin piyasasına baglı bu işler bu itemleri bu serverda dizmek zaten gold bazında baya yüksek ki ben serverda en saglam karakterim diyorum bu itemlere sahip olup çeşitli serverlarda hala yerlerde gezenler var oda diger bir fark server piyasa gibi durumlar önemli Hani sen bizim serverda bu chardan iyi chara sahip olsan 725 lira desen ben ilk günden alırdım acıkcası:) 1000+ banko olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Director35 -- 2 Ağustos 2012; 13:53:26 >
  • Karakterine baktım 120 level common job setsiz dogal o kadar ücret yapması:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Director35 -- 2 Ağustos 2012; 14:11:26 >
  • Bu oyuna bu kadar para verilirdi ama şimdi bir cazibesi kalmadı oyunun.
  • Karakter satıldı. konu kitlenebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.