Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (1065. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.723
Cevap
337
Favori
1.641.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10631064106510661067
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.boyner.com.tr/roberto-cavalli-parfum-467641
    Boynerdeki adı
    Roberto Cavalli Just Man
    90 ml aldım hanım da parfüm alınca baya indirim oldu.
    Çeki harcamak için malesef 350 tl minumum istiyor.
  • orthos123 kullanıcısına yanıt
    Parfümleri hangi sitelerden alıyorsun, aldığın yerlerle alakalı olarak sahte ürünlere denk geliyor olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bertuğdoğan

Parfümleri hangi sitelerden alıyorsun, aldığın yerlerle alakalı olarak sahte ürünlere denk geliyor olabilirsin.
    Örneğin hizlial
    Checkcosmetic net de check edince orjinalliği yazıyor.

Birdaha netten almam. Tekinacar sevil gibi yerlerde denediğimde üstümden çıkmayan koku netten alınca (koku aynı koku baştaki efekt güzel) çok az kalıcı oluyor.
  • orthos123 kullanıcısına yanıt
    Tekinacar kapandı.

Checkcosmetic gibi yerlere güvenip bu parfüm orj. demeyin, şişenin bütünüyle aynısını yapan kişiye 5-6 rakamı yazmak zor gelmeyecektir heralde :D
  • Ermenegildo Zegna Forte favorimdir tavsiye ederim mutlaka deneyin.

İlanında var neden satıyorsun o zaman diyenlere şimdiden söylüyorum : Çoook uzun zamandır Zegna kullanıyorum zaten, kokumu değiştirdim biraz daha ucuz tercih ediyorum bu ara ve NAKİT ihtiyacım için satıyorum. (Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur !!!)

Kimden ve nerden alırsanız alın fakat bu kokuyu mutlaka deneyin arkadaşlar.
    AVM lerde testerını deneyin beğeneceğiniz bir kokudur. Sevil parfümerinde bulabilirsiniz.
    2. ürüne şuan %50 indirim var sevilde. (tanesi 420 TL)

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xooxxoox -- 11 Mayıs 2018; 18:58:43 >

• Bugün Paco Rabanne 1 Lucky i denedim , gerçekten başarılı olmuş ama yakın zamanda taklitleri yapılıp lifte parfümcülere düştüğünde bu kokuyu harcarlar 1 million da olduğu gibi
  • Türk firması olup, performans olarak çok memnun edicidir. Aventus benzeri bir koku. Denemenizi tavsiye ederim.  ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnternetten parfüm alırken n11 hepsiburada gittgiidyor tarzı sitelerden almam alacaksam sevil boyner tarzı yerlerden alırım. daha n11 den aldığım parfüm orjinal çıkmadı barkod falan hikaye hepsi replika herşeyi aynı mağazada sıkıyorum ertesi güne kadar üzerimde olan parfüm netten alınca 3 saatte yok oluyor.

Markofoni trednyol hiç denemedim bilmiyoum
  • Aynen netten alınacaksa da kozmetik mağazasından alınması taraftarıyım. Benim aklıma takılan watsons ve gratisdeki parfümler orjinal mi? Örneğin watsonsdan nikos alan birkişi memnun olmuş ama nettede birçok şikayet var. Anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi sahibi olan alıntılayarak cevap verebilir mi?

İnstagram'da "11parfum" kullanıcı adıylahttps://www.instagram.com/11parfum/ açılmış ve yine sitesi "11parfum" şeklindehttps://www.11parfum.com/ bir parfüm satan yer var. Bu hesap bir çok ünlüye de reklam vermiş. Başta Kerimcan Durmaz olsun bir çok fenomen ve ünlü sanatçı isimlere reklam vermiş. Ve tüm ünlüler de reklamları yaparken Orjinal parfüm diye reklam yapıyor. Zaten ünlü isimler. Orjinal olmasa reklam yapmazlar. Yani sahte bir şeyin reklamlarını yapacaklarını düşünmüyorum. Bu benim görüşüm. Ama gel gelelim fiyatlara. Orjinal olması imkansız derecede.

Tek bir parfümden örnek vericem. "Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540" bu parfümün orjinal satış fiyatı 1000 TL civarlarında.

Bu "11parfum" denilen yer 1000 küsür TL'lik Baccarat Rouge parfümünü 200 TL ye satıyor. Ayrıca 3 al 2 öde gibi de bir kampanyaları var. Yani 3 tane Baccarat Rouge parfümü 3 al 2 öde kampanyası ile 400 TL'ye alınabiliyor. Ulan parfümün satış fiyatı 1000 TL. Ben yarı fiyatına 400 TL'ye 3 tane nasıl Baccarat Rouge alıyorum. Bildiğin sahte parfüm. Ama tüm ünlü sanatçılar fenomenler orjinal parfüm diye reklam yaptı. Nasıl olabiliyor biri bana bu olayı anlatsın artık. Kerimcan Durmaz 1 değil 2 değil neredeyse 10 defa 11parfum reklamını Baccarat Rouge parfümünü göstererek yaptı.

Sipariş veren kişilerin yorumlarına bakıyorum. Millet orjinal parfüm teşekkür ederim yazıyor. 1000 TL lik parfümü 200 TL'ye satamazsın arkadaşım. hatta 3 tane Baccarat Rouge 400 TL'ye veriyorlar. Aha parfümün Beymen Linkihttps://www.beymen.com/p_maison-francis-kurkdjian-parfum_132048 3 tanesi 4000 TL olan parfümü kim 400 TL'ye verir. Bu sahte parfümcü nasıl Orjinal parfüm diyerek satış yapıyor. Kimse de laf etmiyor ?

• drhardware D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim güzel bir konuya değinmişsin. O ünlü olan kişilere orjinal parfümleri veriyorlar ve belirli ücreti veriyolar bunlarda reklamları yapıyor. Fakat dışarıya sattığı parfümler sahte oluyor. Bu ünlüleri kullanıyorlar ki halkın tarafından çok takipçisi olan kişiler bunlar bilerek o kişileri seçiyorlar. Böyle ünlü kişilerle anlaşması olan sayfalara prim vermeyin lütfen. Hem paranıza yazık hem de kullandığınız sahte parfümler teninize zarar veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaDeWRoX

İnternetten parfüm alırken n11 hepsiburada gittgiidyor tarzı sitelerden almam alacaksam sevil boyner tarzı yerlerden alırım. daha n11 den aldığım parfüm orjinal çıkmadı barkod falan hikaye hepsi replika herşeyi aynı mağazada sıkıyorum ertesi güne kadar üzerimde olan parfüm netten alınca 3 saatte yok oluyor.

Markofoni trednyol hiç denemedim bilmiyoum
    ben hep n11 den aldım. hiçbir sorun olmadı. sevil boyner sephora fahiş fiyatlara satıyor.
  • hepsiburda ve n11den hep alışveriş yaptım hepsi de orijinaldi
    hatta şu an yurtdışında oturuyorum çekya'dan parfüm siparişi veriyorum
    hb ve n11in aynısı geliyor
    hb ve n11 satıcının vergi numarasına kadar alıyor zaten bir sorun olsa direk bb derler
    çok ürün yorumları almış satıcılardan alırsanız bir sorun çıkması zor adam riske de girmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nco

Spicebomb 2015 ortasında formülü değişti, denediğin ve satılan farklı olabilir. Yeniler eskisi kadar kalıcı değil ve koku farkı var.

One million u beğeniyorsan Armani Code Profumo,
    Tatlı baharatlı olarak Hugo Boss Bottled Intense denenebilir, edpsi iyi edtyi bilmiyorum.
    Biraz daha tatlısı ve H. Bossa benzer, Jean Paul Ultra Male, yalnız üretim olarak BPI 10-12 saat kalıcı, yeni üretim PUIG ler 2-3 saat.
    Valentino Uomo Intense denemedim ama sevebileceğin tarz gibi,
    D&G the one en güzel koku bana göre ama kalıcılık sorunu var.

Alıntıları Göster
    Yurtdışı seyahatinde Duty Freeden bakayım derken dönüşte Afnan Supremacy indirimini kaçırdım... Şimdi 300 TL olmuş.. Trendyol da güya kampanya var . Normalde Gucci Intense kullanıyorum alternatif yaz kokusu bakayım dedim ama burada yazılanlar bana göre pahalı .
    40 yaş 200 TL civarında ne tavsiye edersiniz?
    burada örnek fiyatlar :https://www.trendyol.com/Parfumde-Dev-Kampanya/ButikDetay/188973/Kadin

Calvin Klein Euphoria 100 ml 155 TL
    Roberto Cavalli 60ml 155 TL
    Bentley Infiniti İnt. 100 ml 160 TL
    Calvin Klein Reveal Ed.100 ml 170 TL
    Roberto Cavalli Silver Essence 100 ML 185 TL
    Calvin Klein Eternity 100 ml 213 TL
    Tom Ford For Men 100 ml 310 TL
    Dior Sauvage Very Cool 100 ml 270 TL
    Afnan Supermacy 100 ml Pour H. 300 TL
    Dior Eau Seavage EDP 50ml 290 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scott0602 -- 4 Temmuz 2018; 12:31:17 >

• Bahsettiğiniz parfümleri denemedim, o fiyata yakın versace eau fraiche yaz için güzel olabilir. Kalıcılık yönünden fazla beklentiniz olmasın yalnız. Kalıcılığı biraz daha zayıf ck aqua eternity var, ama kalıcılığı cidden zayıf, 2 saate birşey kalmayabilir.

Biraz daha ekleyip kalıcık yönünden fresh kokular arasında şu an çok iyi durumda olan Dior Sauvage EDT daha iyi olur. Gerçi formülasyonu değiştimi bilmiyorum, mümkünse biraz eski almaya çalışın, garanti olur. Mağazada deneyin tende kalıcılığını test edin, arkasında ya da altındaki batch kodunu da kontrol edin, aldığınız üründe aynı veya ondan eskisi olsun. 200 ml fiyat açısından daha uygun.

İlkbahar yada hafif serin yaz geceleri için uygun, Acqua di gio profumo da deneyin derim, beğenirseniz sattığım parfümler arasında mevcut. İçindeki tuzlu deniz suyu ve tütsü kokusu belli bir süre sonra rahatsız ediyor beni, yoksa güzel bir koku.

Fiyatı 400 civarı, Prada Lhomme da pek yaygın olmayan çoğu parfümden farklı, güzel bir yaz kokusu.

Nautica Voyage, Azzore Chrome uygun fiyatlı yaz kokuları.

Armaf markasının, Club de nuit intense, Tres Nuit ve La Parfait denemedim ama, Creed Green Irish Tweed ve Aventus un benzerleri olarak bahsedilen, çok daha uygun fiyatlı beğenilen parfümler.

@scott0602

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nco -- 6 Temmuz 2018; 0:6:32 >

• silemedim pardon altta yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scott0602 -- 6 Temmuz 2018; 16:38:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nco

Bahsettiğiniz parfümleri denemedim, o fiyata yakın versace eau fraiche yaz için güzel olabilir. Kalıcılık yönünden fazla beklentiniz olmasın yalnız. Kalıcılığı biraz daha zayıf ck aqua eternity var, ama kalıcılığı cidden zayıf, 2 saate birşey kalmayabilir.

Biraz daha ekleyip kalıcık yönünden fresh kokular arasında şu an çok iyi durumda olan Dior Sauvage EDT daha iyi olur. Gerçi formülasyonu değiştimi bilmiyorum, mümkünse biraz eski almaya çalışın, garanti olur. Mağazada deneyin tende kalıcılığını test edin, arkasında ya da altındaki batch kodunu da kontrol edin, aldığınız üründe aynı veya ondan eskisi olsun. 200 ml fiyat açısından daha uygun.

İlkbahar yada hafif serin yaz geceleri için uygun, Acqua di gio profumo da deneyin derim, beğenirseniz sattığım parfümler arasında mevcut. İçindeki tuzlu deniz suyu ve tütsü kokusu belli bir süre sonra rahatsız ediyor beni, yoksa güzel bir koku.

Fiyatı 400 civarı, Prada Lhomme da pek yaygın olmayan çoğu parfümden farklı, güzel bir yaz kokusu.

Nautica Voyage, Azzore Chrome uygun fiyatlı yaz kokuları.

Armaf markasının, Club de nuit intense, Tres Nuit ve La Parfait denemedim ama, Creed Green Irish Tweed ve Aventus un benzerleri olarak bahsedilen, çok daha uygun fiyatlı beğenilen parfümler.

@scott0602
    Teşekkürler Usta söylediğiniz parfümler uygunmuş evet daha önceki parfümlerim Gucci Intense , Joop Rococco idi. Bunlardan hangisini alayım..?

• scott0602 S kullanıcısına yanıt
    o iki parfümü denemedim, pek bilgim yok. Alacağınız parfümleri bir şeklide deneyipte almanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nco -- 7 Temmuz 2018; 1:50:44 >
  • nco kullanıcısına yanıt
    Chanel Blue aldım 2 tane açık parfüm olarak Gram kalıcılığı Yok sabah sıkıyorum 10 dk dayanmıyor

• Beyler cayır cayır creed aventus ariyorum ama cok pahali.

Sanalpazarda falan tester lar var 120ml siseler 70-80 lira hic deneyen oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 10631064106510661067
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.