Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (1031. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.718
Cevap
336
Favori
1.639.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10291030103110321033
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işin doğrusu elimde bi kaç parfüm var ve 1 tane özelikle bayanların beğenebileceği parfüm almak istiyorum. bu 2 si o tarz mıdır fark edilirlik nasıl acaba,kalıcılığının iyi olduğunu biliyorum da farkedilirlik önemli bu durumda.
  • BayGlock kullanıcısına yanıt
    Mizu'da ürünlerin orijinal olduğuna dair herhangi bir ibare mevcut değil. Kaldı ki internet üzerindeki şikayetlere bakarsanız pek memnun kalacağınızı düşünmüyorum. Yok size indirim kodu falan
  • SKYSOL!D kullanıcısına yanıt
    Yalan yok 4 parfüm aldım ordan hepsi sorunsuz orjinaldi.Bir tek bvlgari aqva bozuk gelmişti.Kolonya gibi kokuyordu.10 gün sonunda zar zor geri verip paramı almıştım.O parfümde orjinaldi ama tarihi mi ne geçmişti.
    Yine mizudan şimdi joop homme siparişi verdim.Umarım bi sıkınto yaşamam iki parfümde de :D

Şimdi size tek bir sorun var Joop! Homme yi nasıl bilirsiniz? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayGlock kullanıcısına yanıt
    Şurup gibi bir kokusu var. Biraz sentetik ve ağır. Kot t-shirt giyip sıkamazsın. Daha çok iş yerinde serin ve soğuk havalarda gömlekle kullanılacak türden parfüm. 25 yaş altı için kesinlikle önermem. Bunların dışında etki alanı geniş ve oldukça kalıcı kokusu var. Joop Night Flight daha kullanımı basit ve çevrenizdekilerin burun kıvırmayacağı türden bir koku.
  • Watsons yeni bir parfüm getirmiş. Markası The Master Perfumer, birçok çeşidi var. Blue Spice No.25 olanını aldım, kokusu muhteşem. Portakal, tarçın ve tonka fasülyesi yazıyor. Serin havalarda kullanılabilir. 35 liraya alınabilecek iyi bir koku gibi duruyor. Almak isteyenler incelesin derim.

http://www.fragrantica.com/perfume/The-Master-Perfumer/Blue-Spice-N-25-36816.html
  • Dün hepsiburada'dan Davidoff Cool Water aldım. Fresh bir yaz kokusu lakin Arko Traş Kolonyası ile birebir aynı aromaya sahip o biraz canımı sıktı. Kalıcılık fena değil.

• we[AGRA] kullanıcısına yanıt
    Aslınsa çok güzel bir koku ama arko nun losuonları bu koku taklit edilerek yapıldı.Bu yüzden bu kokuyu önermiyorum.Berberden çıkan herkes böyle kokuyor.

• Chanel gelmedi ama joop geldi.Kokladığım gibi kokuyu tanıdım.Çok açık kullananı var.Ama orjinali gayet iyi.Farkedilirliği ve kalıcılığı iyi.Ama farklı bir yanı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Dün hepsiburada'dan Davidoff Cool Water aldım. Fresh bir yaz kokusu lakin Arko Traş Kolonyası ile birebir aynı aromaya sahip o biraz canımı sıktı. Kalıcılık fena değil.

bir ara yaklaşık 5 sene kadar önce çok heveslendim ve kör alım yapmıştım,koku gelip kağaını açıp koklamamla beraber kapağı kapatıp satmıştım.:) oriflame nin glacier diye bir parfümü var direkt o kokuyu aldım..dediğiniz gibi aftershave tarzı geldi :(
  • Arkadaşlar
    Davidoff the game
    Burberry classıc
    C.kline euphoria alıcam.
    Markafoniden alış veriş yapan var mı acaba ürünler sağlam mı.

Givenchy xrouge
    Givenchy pi de çok hoşuma gitti fakat biraz fazla pahalı.

• Bu konu altında gireceğim son entry olacak, aradığım parfümü bulmuş bulunmaktayım :D . Thierry Mugler A Men Pure Havane. Parfümün farkedilirliği çok yüksek, acayip geri dönüş alıyorum. Şekerli bir parfüm ancak bilinçli kullanımda çok etkili bir silaha dönüşüyor. Kararsız kalan arkadaşlara kesinlikle ama kesinlikle öneriyorum.
  • Arkadaşlar iyi günler,konuyu baya okudum ve kafam epeyce karıştı.Malum artik kiş geldi ve benimde parfumumun sonu geldi.Bundan once one million,invictus,black xs ve son olarak calvin euphoria kullandım.Hepsinin kendise has koluları vardı.Burdan az çok ne tür kolulardan hoşlandığim belli olmustur.300 tl ye kadar çıkabilirim.Benim için en önemli olan kalıcı olması.Daha önce kullandiklarim one million hariç pek kalıcı değildi.Sarışınım,22 yaşındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armynel -- 22 Eylül 2016; 11:34:27 >
  • armynel kullanıcısına yanıt
    Bentley Intense

Guerlain L'instant extreme(75 ml olacak extreme olmasına dikkat edin N11 yada hepsiburada'da mevcut)

Serge Lutens Cherqui (yaşına göre ağır ama çok kalıcı ve klas parfümdür)

Tom Ford Black Orchid

Dior Homme Intense

Thierry Mugler Pure Havane

Davidoff Leather Blend

John Varvatos Dark Rebel
  • jean paul gaultier çok hoşuma gitti bugun gidip bakicam.

Trendyol'dan parfüm alinir mi orginal midir?
  • Yardley firmasının(İngiliz menseili)
    İki ceşit erkek parfümü var gratıste.
    İkisini de denedim, yorumlarımı yapayım, isteyen deneyebilir, yolunuz duserse.

Cıtrus wood olan terre hermes in basarili kopyası.

Rhodıum modeli ıse farklı bir koku pek benzerini koklamadım daha once, sekerli degil, yumuşak ve odunsu bir koku, kıyafette tene kıyasla daha kalıcı

Yalnız iki parfüm de kalıcılık olarak zayıf kalıyor,farkedilirlikleri ortalama diyebilirim

İkisi de 50 mi...

• 23 yaşındayım genç bi avukatım hem ofiste kullanabileceğim hem de akşam iş çıkışı dışarı çıktığımda sırıtmayacak bir kış parfümü arıyorum. Esmer tenliyim. Armani code ultimate denedim. Beğendim güzel bir koku ama fark edilirliği düşük 200 lira civarı bir parfüm için kötü gibi geldi başka bir parfüm öneriniz var mı?

• lidge
  • fiyat yüksek alternatif var mı?
  • kışın kullancaksan pure havana,bende var ve beğendiğim bi koku. burdan bir arkadaşın tavsiyesiyle aldım iyiki de aldım. kalıcı ve fark ediliir bi koku.
    tütün ve çikolata karışımı bi koku..
  • fiyatı uygunmuş bunu deneyeceğim baya övülmüş teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: önceki 10291030103110321033
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.