Şimdi Ara

Orijinal oyun aldım, Serial geçersiz diyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, uzun zamandır oyun oynamamıştım.. 27 monitör almam ve yıllık izne de çıkmış olmamla birlikte bir oyun alayım da oynayayım, dedim. Bugün bir müzik marketten Need For Speed Shift2 Unleashed pc/dvd oyun satın alıp eve geldim. Oyunun kurulumu yarım saat kadar sürdü. En sonunda oyunu açmak istediğimde, Aktivasyon ve serial ekranı geldi. Oyunun kutusunun içerisindeki yazılı olan seriali girdiğimde "invalid serial" hatası verdi ve oyunu oynayamadım. Bu durumda ne yapmalıyım? Oyunu iade mi etmeliyim; yoksa kutudan broşürü çıkan ithalatçı firma ile mi bağlantıya geçmeliyim?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceyarr

    Selamlar, uzun zamandır oyun oynamamıştım.. 27 monitör almam ve yıllık izne de çıkmış olmamla birlikte bir oyun alayım da oynayayım, dedim. Bugün bir müzik marketten Need For Speed Shift2 Unleashed pc/dvd oyun satın alıp eve geldim. Oyunun kurulumu yarım saat kadar sürdü. En sonunda oyunu açmak istediğimde, Aktivasyon ve serial ekranı geldi. Oyunun kutusunun içerisindeki yazılı olan seriali girdiğimde "invalid serial" hatası verdi ve oyunu oynayamadım. Bu durumda ne yapmalıyım? Oyunu iade mi etmeliyim; yoksa kutudan broşürü çıkan ithalatçı firma ile mi bağlantıya geçmeliyim?

    Oyunun ithalatçısı büyük ihtimalle aral'dır. info@aral.com.tr adresine sorunu belirten mail atarsanız yeni key verirler. Tabi bunun yanında oyunu aldığınız yere iade etme hakkınız da var. Karar sizin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir de origin'den etkinleştirmeyi deneyin.
  • Yardımlarınız için teşekkürler. Bugün Aral'ı aradım. Ürün faturası ve serial'in fotoğrafını çekip mail ile kendilerine atmamı istediler. Benim için firmadan yeni key isteyeceklermiş..
    Bu arada sormak istediğim birkaç şey daha var, hazır Origin'den de bahsetmişken. Oyun kurulumunu müteakip, ea download manager ve Origin adlı iki yazılım da kendiliğinden kuruldu. Yıllardır oyun oynamadığım için bunlarla da ilk defa karşılaştım.. Bu origin ve ea download manager ne işe yarar ve kurmak gerekli mi acaba?
  • Oyunlar özellikle son dönemlerde bir digital sistem sayesinde Yapımcı veya dağıtımcılarının sunucularına bağlanmaktadırlar. Bir nevi online sistem arayüzüdür onlar. Oyunlarınızı indirmenize ve kayıt altında kalmasını sağlamaktadırlar. Gittiğiniz her yerde elinizde medya olmasada indirebiliyor ve oynuyorsunuz.
  • Teşekkürler, yeni keyimi alayım onu da kullanırım artık.
    Gerçi oyun oynamaya başlamak biraz masraflı da olabilir benim için ondan korkuyorum. Eğer bu oyun işi sararsa bilgisayarı da upgrade etmek gerekecek sanırım
    Donanım işleriyle de uğraştım yıllarca. 4-5 yıl ara verince de her şey değişmiş zaten biz de sıfırlandık
    Bu donanım piyasasının üçkağıdı da halen devam etmekte gördüğüm kadarıyla.. Benim PC'yi 2008 de toplamıştım. Core 2 duo e7400 / 2x1 GB OCZ reaper ddr2 1066mhz / Asus 3650 ekran kartı.
    Win7 64 bit kullandığımdan 2gb ram zaten min. gereksinimleri ancak karşılıyor. Oyunda da çok iyi bir performans vereceğini hiç zannetmiyorum RAm alayım dedim, 1066 mhz ddr2 2x2 GB sanırım yalnızca Kingston' un bir modeli var o da 150 TL gibi bir fiyata sahipken ddr3 ramlere baktığımda fiyatın yarısından daha ucuz olduğunu görüyorum.. Günümüzde de ddr2 ram için 150 TL ödemek pek de akıl karı değil.. Anakartı değiştirip ddr3 yaptığımızda bu sefer işlemci lga775 olduğu için onu da değiştirmek gerekecek.. Ekran kartım olan Asus 3650'yi de fansız, üzerinde büyük heatsinki olması ve sessiz olması nedeniyle tercih etmiştim. Zaten kasanın yan kapağında fan olduğu için soğuyordu. Masaüstü günlük kullanımda iyiydi ama oyun için onun da pek başarılı olacağını zannetmiyorum. Hepsi değişse, en az 1500 lira gibi bir fatura çıkacak Bu durumda yine bir eksik kalacak, çünkü Audiotrak Prodigy hd2 model hi-fi ses kartı kullanıyorum. Bu ses kartı da; pci arayüze sahip ve sanırım yeni nesil anakartlarda pci slot bulunmuyor..
    Gerçi pciex to pci adaptörler bulunuyormuş ama.. Sanırım en iyisi bilgisayara hiç dokunmayıp bir tane ps3 almak olacak yeni 27 philips led monitörümde hem hdmi hem de dvi mevcut.. Artık pc dvi ile ps de hdmi ile bağlanacak...




  • problem üstüne problem.. oyunu bir türlü çalıştırmayı başaramadım. Kurduktan sonra ikona tıklıyorum hiçbir şey açılmıyor, sonra da ikonun logosu yok oluyor. oyun hiçbir şekilde açılmıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 3 Mart 2013; 20:13:52 >
  • biz internetten indiriyoruz yine de serial geçersiz demiyor yaa
  • halledebildin mi bari seri numarası sorunnu iade zamanı dolmadan iletişime geç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceyarr

    problem üstüne problem.. oyunu bir türlü çalıştırmayı başaramadım. Kurduktan sonra ikona tıklıyorum hiçbir şey açılmıyor, sonra da ikonun logosu yok oluyor. oyun hiçbir şekilde açılmıyor

    oyun simgesine sağ tıkla yönetici olarak aç de.
  • Origine girip onda sonra girmeyi deneyin hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldıgın oyunu hangi marka dagıtıyorsa(genelde araldır) onlara mail at yardımcı olurlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceyarr

    problem üstüne problem.. oyunu bir türlü çalıştırmayı başaramadım. Kurduktan sonra ikona tıklıyorum hiçbir şey açılmıyor, sonra da ikonun logosu yok oluyor. oyun hiçbir şekilde açılmıyor

    Birader,tekno marketlerden oyun almaya son ver artık..."Steam" varken başka yerden oyun alınmaz...almış olduğun oyun "steaM"de satılıyordu,eğer ordan almış olsaydın başın ağrımazdı ve kullanılmış key hatası almazdın....bilgin olsun diye yazıyorum,yanlış anlama....shift 2 burada TIKLA İNCELE




  • oyunun steam versiyonuna sahibim ancak etkinleştirme hatası alıyorum daha önece 81 saat oynağım oyunu bilgisayarımı sıfırladığım için yeniden kurdum ancak "The activation limit for this serial number has been exceed!..." hatası alıyorum nasıl olur böyle birşey daha öncede sistemi sıfırladım lakin ilk defa başıma böyle birşey geliyor bilen yardımcı olabilecek biri alıntılasın lütfen.
  • Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    DRM yüzünden bu hatayı alıyorsun. Oyunun açıklama kısmında 3. parti DRM: TAGES Solidshield / 5 makine etkinleştirme sınırı yazıyor. Aşağıdaki sitedeki programı indirip hakları kaldırmayı bir dene.

    http://activate.ea.com/deauthorize/

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armag3d0N

    DRM yüzünden bu hatayı alıyorsun. Oyunun açıklama kısmında 3. parti DRM: TAGES Solidshield / 5 makine etkinleştirme sınırı yazıyor. Aşağıdaki sitedeki programı indirip hakları kaldırmayı bir dene.

    http://activate.ea.com/deauthorize/


    Deneyeceğim hocam

    Edit: olmadı hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 23 Mayıs 2017; 9:16:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.