Şimdi Ara

Orijinal 1975 basımı Marvel Çizgi Romanları Satılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Orijinal 1975 basımı Marvel Çizgi Romanları Satılır
    Yaşlı İngiliz bir hocamdan aldığım 41 adet orijinal 1975-6 basımı marvel çizgi romanlarını satıyorum. The Avengers and the Savage Swordd of Conan çizgi roman serisinin 85-126 sayıları arasındaki bütün çizgi romanlar mevcuttur ve hiçbir eksik sayfa veya hasar bulunmamaktadır (adam fizik profesörü olunca gözü gibi bakmış hepsine ). Tanesini 15tlden satıyorum. Toplu alımda tanesi 12.5tl olmakta. Fiyat düşüklüğü lütfen meraklıları şüpheye düşürmesin. Tam set olmadığı için bu fiyattan vermek durumundayım. Istanbul içine eğer türkiyedeysem ertesi gün elden getirebilirim. Özel mesajdan belirtin yeter. Kargo ücreti bana aittir. Ödeme YK hesabıma olacaktır. İstanbul içi satımlar elden de verebilir.
    Saygılarımla...Orijinal 1975 basımı Marvel Çizgi Romanları SatılırOrijinal 1975 basımı Marvel Çizgi Romanları Satılır
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 15 TL Miktar : 41 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Sarıyer Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Watchmen Çizgi Roman PDF
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.