Şimdi Ara

Original Apple iPhone iPod kumandalı mikrofonlu kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Daha önce iş çevremdeki arkadaşlara ve e-ticaret siteleri üzerinden sattığım ve olumlu geri dönüşler aldığım kulaklıklar tekrar satışta....
    Ürünler orijinaldir ve alanların hepsinden en ufak bir olumsuz geri dönüş almamıştır. Sadece kutusu yoktur poşet içindedir.

Nakit havale 40 TL

http://www.sanalpazar.com/Apple-Iphone-Ipod-Kumandali-Mikrofonlu-Kulaklik__isp2684332

New Original Apple iPhone iPod Earbuds With Remote And Mic Earphones Headphones
    Genuine Apple Earphones - Guaranteed Original Apple

Product Details

Overview:
    The Apple Earphones with Remote and Mic take the acclaimed Apple iPod Earphones and add a control capsule, located on the cable of the right earpiece, that includes a microphone and three buttons.

Features and Conveniences:
    Adjust the volume by pressing the + and - buttons.
    Control music and video playback (including play/pause and next/previous) by pressing the center button.
    Record voice memos on supported devices.
    Answer/end button
    Binaural headphones
    Ear-bud form factor
    Stereo output
    Mono microphone

Technical Specifications:
    Product Condition: New in BULK Packaging
    Manufacturer: Apple
    Part Number: MB770G/B
    Connector Type: 3.5 mm
    Color: White
    Compatibility: Apple , iPad, iPad 2, iPhone, iPhone 3G, iPhone 3Gs, iPhone 4 (ATT), iPhone 4 (Sprint), iPhone 4 (Verizon), iPhone 4S (ATT), iPhone 4S (ATT), iPhone 4S (Sprint), iPhone 4S (Sprint), iPhone 4S (Verizon), iPhone 4S (Verizon), iPod 5th Generation, iPod Classic 80 GB, iPod Classic 120 GB, iPod Classic 160 GB, iPod Nano 1st Generation, iPod Nano 2nd Generation, iPod Nano 3rd Generation, iPod Nano 4th Generation, iPod Nano 5th Generation, iPod Nano 6th Generation, iPod Shuffle 3rd Generation, iPod Shuffle 4th Generation, iPod touch, iPod touch (2nd generation), iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 21 Mart 2012; 11:18:36 >

• hafta sonu orj kulaklığı sordum 100 tl dediler ben de bi kulaklık bu kadar olur mu hesabı neredeyse ürünü almaktan vazgeçecektim
    hızır gibi yetitin valla
    takipteyim...
  • aaa! aradığınız sayfa bulunmuyor yazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofnothings

hafta sonu orj kulaklığı sordum 100 tl dediler ben de bi kulaklık bu kadar olur mu hesabı neredeyse ürünü almaktan vazgeçecektim
    hızır gibi yetitin valla
    takipteyim...

Kulaklık %100 orjinaldir.
    piyasadakilerden tek farkı kutusu olmaması. 10 Adetten Sadece 2 tane kaldı. İsteyene orjinal USB - Şarj kablosunu 20 TL den verebilirim. ikisini birden alana 50 TL...
  • ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofnothings

aaa! aradığınız sayfa bulunmuyor yazdı

?
  • Apple'ın kendi sitesinde bu kulaklık sizin yazdığınız bazı modellerle uyumsuz gözüküyor. Yani büyük ihtimal mikrofon,ses kontrolü falan çalışmıyordur diye düşündüm,doğru mudur? Deneyip bana geri dönme şansınız var mı acaba?

http://store.apple.com/us/product/MB770G/B
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam merhaba
    Apple kendi sitesinde remote - mic kontrol modelleri ve serileri yazmış, kulaklık olarak kullanmak için ise hemen hemen bütün modelleri destekliyor.

Sizin kullandığınız modelde donanımsal ve yazılımsal kontrol yoksa zaten sadece kulaklık olarak kullanbilirsiniz.

Elimde bir adet kaldı saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 29 Şubat 2012; 0:15:04 >
  • İpod touch 4g de mikrofonunu kullanabiliyor muyuz? Kullanılıyorsa ben de istiyorum birtane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi Mind Tricks

İpod touch 4g de mikrofonunu kullanabiliyor muyuz? Kullanılıyorsa ben de istiyorum birtane.

Requires software version 2.2 or later.... for iPod touch (2nd generation and later)
    Apple nin sitesinde desteklediği yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 4 Mart 2012; 19:08:09 >
  • hayatımda okadar çok kulaklık gördümki 3g 3gs 4 4s kulaklığı çakma pinphone kulaklığı :D hepsini gördüm bence buda çakma k.b mayın ama orjinal kutusundan çıkan 0 kulaklığı adam kutunun jiletinini kendi açıyo gözünün önünde çıkarıyo kulaklığı 100 ytl ucuz etin yahnisi filan fıstık olurmuş hesabı :D neyse hayırlı satışlar ama 40 ytl kargo vs 50 ytl buna verene kadar nette 100-150 ytl ye beats dr solo hd satılıyo hemde görünüş ama çakma olsun alın ondan havanızı atarsınız :D
  • Hocam iyide burası sıcak fırsatlar bölümü değilki bir yorum yazıp konu firmayı bağlasın. Burada insanlar karşılıklı güvene göre alışveriş yapıyor. Benim her hafta ortalama yurtdisi USA dan kargom geliyor. Ben size %100 orjinal apple olduğunu söylesem inanmayacaksınız. Ama ben kanlı canlı buradayım ve gerekirse hesabını sorarsınız. Ama buraya gelip ilani baltalamakta neyin nesi. Beni tanımazsınız, bir yamugumu görmediniz ama burada oturduğunuz yerden ahkam kesersiniz. Lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 14 Mart 2012; 14:41:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

hayatımda okadar çok kulaklık gördümki 3g 3gs 4 4s kulaklığı çakma pinphone kulaklığı :D hepsini gördüm bence buda çakma k.b mayın ama orjinal kutusundan çıkan 0 kulaklığı adam kutunun jiletinini kendi açıyo gözünün önünde çıkarıyo kulaklığı 100 ytl ucuz etin yahnisi filan fıstık olurmuş hesabı :D neyse hayırlı satışlar ama 40 ytl kargo vs 50 ytl buna verene kadar nette 100-150 ytl ye beats dr solo hd satılıyo hemde görünüş ama çakma olsun alın ondan havanızı atarsınız :D

İbreti alem için insanlar görsün... Sizi ne şikayet etmeye nede mesajınızı sildirmek için gayretim olacak. Vicdanınız ile ömür boyu sizi başbaşa bırakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xconnect

quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

hayatımda okadar çok kulaklık gördümki 3g 3gs 4 4s kulaklığı çakma pinphone kulaklığı :D hepsini gördüm bence buda çakma k.b mayın ama orjinal kutusundan çıkan 0 kulaklığı adam kutunun jiletinini kendi açıyo gözünün önünde çıkarıyo kulaklığı 100 ytl ucuz etin yahnisi filan fıstık olurmuş hesabı :D neyse hayırlı satışlar ama 40 ytl kargo vs 50 ytl buna verene kadar nette 100-150 ytl ye beats dr solo hd satılıyo hemde görünüş ama çakma olsun alın ondan havanızı atarsınız :D

İbreti alem için insanlar görsün... Sizi ne şikayet etmeye nede mesajınızı sildirmek için gayretim olacak. Vicdanınız ile ömür boyu sizi başbaşa bırakıyorum.

Allah razı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.