Arkadaşlar internette 2010 da çıkmış sıfır PC kutulu NFS Hot pursuit oyununu satın aldım. Sonra Origin mağazasında baktım 2010 da ki sürüm kaldırılmış. Yani Origin üzerinden satın alınmıyor. NFS Hot pursuit remastered getirmişler onun yerine. Benim kod çalışmamazlık eder mi acaba? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProStr33t -- 19 Şubat 2021; 14:52:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Origin veya Steam hk. soru

-
-
Hocam indirimde şuan 132 lira
https://store.steampowered.com/app/47870/Need_For_Speed_Hot_Pursuit/
-
Teşekküler hocam. Nfs nin Steam e gelmesi iyi olmuş
Bu arada EA ile konuştum hemen aradım yok dedi raad ol kullanabilirsin ben ısmarlıyorum dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam oynuyor musunuz NFS? Steam adresinizi atın ekliyim. Şu an oynamıyorum ama sınava hazırlanıyorum
İş işten geçti hocam görmemişim maalesef kutu gelicek kargoda (ucuza aldım)
niye 3 tane post attım bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProStr33t -- 19 Şubat 2021; 15:8:3 >
kutulu kaça aldın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam açıkçası yine pahalıydı. 90 lira. Ben NFS için oyunları genelde kutulu alıyorum bir de 2010 olunca stoklarda da 1 tane kalınca hemen aldım.
Yakında biter kutulu oyun şeysi farkındayım ama yine de sonuna kadar götürüyorum (sadece nfs için). Yeni oyunlarında artık çıkarmazlar diye tahmin ediyorum. Heat sondu büyük ihtimal. Sonrasında Steam dan alırım artık.
EA playe dahil değil diye biliyorum. Pek ilgimi çekmediği için indirmedim. İsterseniz EA play alın ilk ay 5.80
Steam uzatım rsemihsteam profil linkimin sonu -
EA playe dahil değil diye biliyorum. Pek ilgimi çekmediği için indirmedim. İsterseniz EA play alın ilk ay 5.80
Steam uzatım rsemihsteam profil linkimin sonu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X