Şimdi Ara

Origin Offline Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
27.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir saattir uğraşıyorum 3 arkadaş olarak Co-op mode'da oyuna girmeye çalıştık daha sonra Origin'de 3ümüzde offline olduk.. Online olamıyoruz.. Oyuna girmeye kalktığımızda yüklemeler %5de kalıyor ve hata raporu veriyor.. İnternette biraz araştırma yaptım ve çoğu insan da bu hata ile karşılaşmış bazıları çözüm yolunu bulmuş yapmış bazıları da çözüm yollarından birini yapmasına rağmen başaramamış.. Ne yapmamız gerekiyor bilen biri varsa yardım etsin lütfen.. :(

• Origin'de bir sıkıntı vardı az önce bende de.

Önce Origin'i komple kapatın, sağ alttan tümden kapatın yani, sonra battlelog.battlefield.com'dan login olun. Oradan girin, Origini normal olarak açar. En azından az önce ben öyle yaptım.
  • %5 hatasını bugün bende almaya başladım. Onuda şöyle çözdüm;

Origini açın. Sonra "Origin->Application Settings..." , General Sekmesinde aşağıda Origin Beta Participaiton'daki "Enable cloud storage for all supoorted games"in yanındaki tiki kaldırın.

Bunu yaptıktan sonra oyuna girmeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

%5 hatasını bugün bende almaya başladım. Onuda şöyle çözdüm;

Origini açın. Sonra "Origin->Application Settings..." , General Sekmesinde aşağıda Origin Beta Participaiton'daki "Enable cloud storage for all supoorted games"in yanındaki tiki kaldırın.

Aynen maxsi isimli üye arkadaşımız yardım etti sağolsun rahat rahat oynuyorum şuan da bi sorun yok.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Southwester

quote:

Aynen maxsi isimli üye arkadaşımız yardım etti sağolsun rahat rahat oynuyorum şuan da bi sorun yok.. :)

Aynısını mı yaptınız? Eğer farklı bir işlem yaptıysanız bende öğrenebilir miyim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Southwester

quote:

Aynısını mı yaptınız? Eğer farklı bir işlem yaptıysanız bende öğrenebilir miyim?

Aynısını yaptım evet.. :) Tiki kaldırdım sorun vermedi daha sonra..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Origin İndirme Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Discord Update Failed Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.