Şimdi Ara

Origin,hesabınızı kesin geri alabilirsiniz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam, Malumunuz benim pc'yi hack'leyip,bütün hesaplarımı yürütmüşlerdi. ben bunun üzerine geri alma peşine düştüm,bu benim tam 5 günümü aldı.ilk olarak origin'de tekrardan yeni bir hesap açtım,onlarla irtibat'a geçtim.
    Asıl sıkıntı igilizcemin olmaması'idi,ben tabi google çeviri sayesinde,origin'ile bağlantıya girdim,onlar ile yaptığım ilk chat'ta kabul etmediler.bana bu oyunların başkasına ait olduğunu! ancak benim telfon ile üst düzey yöneticileri aramamı istediler,
    benim morelim bozuk birşekilde,o akşam umudu kesip yattım,ertesi günü tekrar denedim olmadı,3 üncü kez ve son olarak şanımı deniyeyim dedim,aynı şekilde benden tekrardan bütün bilgileri istediler,bende tüm bilgilerimi verdim,tabi buna aldığım tüm oyunların key leri'de dahil,(1-2 tanesinin olmasada olur).neyse, bunlar benden yeni bir msn hesapı istediler,ben hemen ikinci email'i devreye koydum,kabul edildi ve hesabımı' artı tüm oyunlarımı hırsızdan alıp bana geri iade ettiler.

Bu konuyu paylaşmamın asıl nedeni! hesabını kaybetmiş veya kaptırmış arkadaşlar'ın içini rahat tutup origin'in yolunu tutması ve hesabını kesin geri alması..

NOT:steam hesabımı geri alamadım,nedeni steam'ın beş para etmemesi. ilk 2 gün stemamdaki hesabımı geri almaya çalıştım,ancak sıteam bana böyle bir hesabın bizde bulunmadığını söyleyip beni başından def etti.
    Tabi bunuda bir yolunu bulup,steam hesabımıda hırsızladan geri alıcam.

Son birşey daha,Sevgili arkadaşla,yazım hatalarım var ise af olak.amaç paylaşım.

• Geçmiş olsun keşke birde bilgisayarınızı hackleyen kişiye dava açsaydınız bunu yapan cezasını çekseydi.
  • Teşekkür ederim kardeşim, evet haklısın.zaten yarın savcılığa gidicem, geç diye birşey yoktur.inanın 5 gün pc başında kalkmadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,ben allahın belası STEAM'ın hesabını geri alamadım,bu hesabı bana geri aldırana! PCMark8 Professional.edition'u hediye edicem.kesinlikle orjinaldir.serial key'i isime kayıtlı değildir.fiyatı 50 dolar.
     Origin,hesabınızı kesin geri alabilirsiniz!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kampanya bitti!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.