Şimdi Ara

Origin Hesabım ÇALINDI (geri alma çalışmaları) GERİ ALINDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
16.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Support'a dün bu saatlerde pm attım ve hala yanıt gelmedi. Normal mi?
  • Beyler içinde Crysis 2 ve Battlefield 3 olan hesabım çalındı, Live Chat'teki yetkili personel bana bir nuamra verip yolladı Rhapsody'e olduğu gibi. N'apmalıyım sizce?
  • Benim de çalındı arkadaşlar. Live chatte gizli soruyu soruyor ama rusça, herhalde çalan kişi değiştirmiş. O kısımda kalıyorum ondan sonra telefonla arayın diyorlar. Çok sinir oldum, başka yöntem yok mu?
  • psychomax13 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler psychomax13 Live Chat ile çözdüm :)
    Ben BF3 Oynuyorum

    Arkadaş listenizden BF4 Beta diye gelen mesajdaki linke TIKLAmayın ben öyle yapmıştım ancak fake bir yerlere gitti
    Daha sonra bendende bu linkin başkalarına gittiğini öğrendim ancak geç uyandık hesabı kaptırdık
    3 saatlik bir uğraş sonrası hesabımı geri aldım. 3 kere Live Chat yapmak zorunda kaldım.
    En son yaptığım chatin nedeni * Current Security Question first job ? sorusunu değiştirmişler. Bu olmadan adamın oraya yazdığı başta isim olmak üzere bir şeyi değiştiremiyorsunuz

    Tekrardan Teşekkürler
  • COMMODORE64 kullanıcısına yanıt
    Bende de o soruyu değiştirmişler. Ben hala alamadım hesabı, birazda sinir oldum ondan uğraşmak istemedim artık, bu kadar güvenliği olmayan bir sistem yapamazlar!!!
  • psychomax13 kullanıcısına yanıt
    arkadasım bende nfs rıvals var orıgıne kayıt yaparken yaşımı kucuk gırmışım bunu nasıl duzeltebılırım yardımcı olurmusun bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psychomax13

    Merhaba arkadaşlar. Fifa 13 oynadığım psychomax13 hesabım bugün akşam üzeri çalındı. Origine kayıtlı email adresimin değiştirildiğini saat 19:23te aldım. ama öncesinde herhangi bir uyarı vs. gelmedi. mail şifrem her türlü küçük büyük harf ve rakam içeriyor o yüzden mailime girip de onay vermiş gibi bir ihtimal kesinlikle olduğunu sanmıyorum.

    ea helpe başvurmadan önce ea forums ta bu şekilde hack üzerine araştırmalar yaptım. birçok insanın hesabı yine aynı şekilde çalınmış ve kullanıcıların doğrulama yapabilmelerinin tek yolu olan (ea öyle diyor) doğum tarihleri dahi değiştirilmiş çoğu insanın.

    ben de fifa 13 key i aldığım kişiye fatura bilgilerini bana göndermesi için ricada bulundum. Elimde aldığıma dair bir belge olursa ea help bu konuda başka soru soramasın istiyorum. şu anda yapacağım ilk aşama bu faturayı beklemek ve yardım ile iletişime geçmek.

    ayrıca şu sayfada çalınan başka bir kişinin probleminin çözüldüğü bir konu. oradaki adımları takip etmeye çalışacağım:http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/8894354.page

    arkadaşlar link verdiğim yerde ki komutları takip edin ben böyle bir sorun yaşadım ama çözdüm




  • orijin doğum günümü nasıl değişirim hacklenırsem lazım olur sanırım yanlış yazılı
  • Selamlar ben ps4 uzerinden fifa15 ultimate team oynuyorum. Ve bugun ogleden sonra hesabima girdigimde tum coinslerim ve oyuncularimin calindigini gordum. Bunun icin ne yapmam lazim. Hala hesabima giris yapabiliyorum. Sifre falan degismemis fakat sifir oyuncu ve sifir coins.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar origin hesabımı çalmışlar ingilizcem yok gelen mail bu yazıyor

    Hi tnak254TSTkmkj,

    On January 2, 2016 3:09:08 PM GMT 00:00, the email address linked with your EA Account was changed to:

    adxu375ylagxfk@gmail.com.
  • Kervana benide katın. AgentX e mesaj attım. Ayrıca konuda açtım. Link den kontrol edebilirsiniz. AgentX e de sordum eğer battlefront key üzerinden hesabımı çaldılarsa bunu onlar bilebilir. Eğer öyle bir durum olursa size diyeceğim Kinguin gibi sitelerden 10 dolar ucuz diye kesinlikle oyun almamanız. Şayet bu tecrübeden sonra güvenim zaten kalmadı o siteye. Üstelik girdiğim mail şifreli yeteri kadar komplike. Şifreleme olayını askerdeyken kazanmıştım. Sanmıyorum trojen le çalmış olsunlar.

    Kinguin deki hesabım direk facebook dan bağlanırak gerçekleştiriyorum.

    Last 15 login history
    Country IP Date
    Turkey 176.41.xx.xx 2016-01-26 03:58:28
    Turkey 176.43.xx.xx 2015-11-19 15:33:16
    Turkey 176.43.xx.xx 2015-11-18 13:49:22
    Turkey 176.43.xx.xx 2015-11-17 17:52:57
    Russian Federation 195.191.40.164 2015-01-10 10:57:33

    Rusya ne alaka ise. Kinguin de rus kökenli bir site idi galiba. Kısacası adamlara güvenmeyin daima pahalı olsun ama oyunun kendi firmasından alın içiniz rahat olsun derim. Bu bana acı bir ders oldu.
    Zaten sıklıkla oynamıyordum battlefront u. Elimde bir çok oyun ve keyleri mevcut. Umarım yeteri kadar kanıt sağlamış olurlar.

    http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/10394083.page




  • Hesabımı geri aldım.

    Öncelikle live chat olayı eziyet. Açıklamalarda account kısmından başka bir konu seçip iletişime geçmeye çalışın. Hacked konuları için telefon yönlendirmesi yapıyor. Oda Türkiye için servisleri yok.

    İlk konuştuğumda kadının teki başından savıp ilgilenmedi. Neymiş arayacakmışım. Dedim ben arayamam aşırı pahalı felan neyse. 2. denemem de çıkan kişiye bana telefon araması demeyin öyle bir imkanım yok dedim. Skype, Teamspeak söyleyin gelim dedim (şaka gibi ama harbiden öyle yaptım) Bana sakin olmamı sorunu iyi anlıyorum diyip ilgilenmeye başladı. Tüm bilgileri verdim. Doğum tarihimi, origin de bulunan otüm oyunların cd keylerini. Hatta şanslıyım gizli sorumu da sordu cevapladım. Sonra aşama aşama hesabımı bana geri iade etti. Lakin nasıl çalındığı hakkında bilgi vermedi. Üst mesajımda gördüğünüz gibi Kinguin sitesindeki hesabıma erişilen ülkelerden biri rusya. Gelde kıllanma. Kim ne derse desin bir daha 5-15 dolar ucuz diye resmi olmayan sitelerden alışveriş yapmayacağım.

    Hesabınızda güvenlik güncelemerinizi yapın. Her origine girdiğiğinizde size mesaj yada onay için mail gelsin. Mail için ayrıca 2. bir tane belirtin. Gizli soru sayısını artırın.

    Saygılarımla,




  • Merhabalar ben yakın bi zamanda origin hesabı satın alıcam sahibinden üzerinden get ticaret ile yani ilk olarak üzerime gecicek onay verince ödeme geçicek arkadaşa ancak bu arkadaş ben origin aldıktan sonra e posta + güvenlik sorusu ve hepsini değiştirip şifre değiştirsem yeni e postaya gecis yapıp güvenlik sorusu arttırsam hesabı geri alma şansı varmı eski bilgileri bu şekilde verip ?
  • Geç cevap veriyorum ama sakın böyle bir işe girişmeyin. Eğer vatandaş Türkiyeden ise karşılıklı güven alışverişi olabilir ama yurt dışında kesinlikle hesap alım işine girmeyi tavsiye etmiyorum. Aynen hesabı geri alma ihtimalleri var.
  • kesinlikle türkiye içi olsun dışı olsun fark etmez origin hesabı satın almayın. hiç bir şekilde güvenliği yok, adam istediği zaman şifreni kullanıcı adını değiştirebilir. bana account u açtığı mail adresini bile verdiler şifresiyle, bütün bilgileri değiştirmesi yarım saatini almadı. bu da bana ders oldu, üçe beşe bakmayacaksın.
  • Benim de hesabım çalınmış 2 gün önce. Mesajları okudum aynı mail adresiyle tekrar hesap açın denilmiş ama bu mail adresi zaten kayıtlı diyor.
    Şifreyi sıfırlıyorum mail gelmiyor, onay kodu istiyorum gelmiyor arada kaldım resmen. Defalarca denedim olmuyor.

    ------edit.başka maille hesap açıp konuştum, hiç bir şey sormadan geri verdiler hesabı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 17 Temmuz 2019; 13:42:58 >
  • Bu tarz problemlere karşı her zaman mobil 2FA kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.