Bildirim
Origin 6 Haneli Onaylama Kodu Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
2 hafta önce bende de aynı sorun vardı.Desteğe başvurdum 10dakika içinde hesabıma giriş yaptım.Hiç ugrasmayın direk destege başvurun.Fazla ingilizce bilmeye gerek yok.Kısa cümleler kurun. -
Desteğe başvurdum ama niye olmadı niye de sağol yardımın için -
quote:
Orijinalden alıntı: enemywalker
2 hafta önce bende de aynı sorun vardı.Desteğe başvurdum 10dakika içinde hesabıma giriş yaptım.Hiç ugrasmayın direk destege başvurun.Fazla ingilizce bilmeye gerek yok.Kısa cümleler kurun.
Desteğe nereden başvuruyoruz? Benimde hesabım oyun doluydu 1 aydır giremiyorum? -
https://help.ea.com/ca/...duct=origin&platform=pc
Buradan itibaren devam ederek girin.Hesabınıza girmenizi istiyecek sag alttaki
Having trouble accessing your account?
devam edın -
quote:
Orijinalden alıntı: Samet_KrK
https://help.ea.com/ca/...duct=origin&platform=pc
Buradan itibaren devam ederek girin.Hesabınıza girmenizi istiyecek sag alttaki
Having trouble accessing your account?
devam edın
Samet hocam dediğiniz link e de girince bende yine digital kod istiyor -
hocam ea mesaj atıcaksınız sonra onlar sorunları çözüyor. -
quote:
hocam ea mesaj atıcaksınız sonra onlar sorunları çözüyor.
Hocam mesaj atamıyorum bir türlü. Mesaj atabilmek içinde giriş yap diyor. Siteye bile giriş yaparken aynı digital key istiyor. Kaldım ortada :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam başka arama motorun dene bana aynısı oldu ea ingilizce msj attım 5 dk hallediyorlar zaten nasıl bir geldi sana bana resmi atsana bi yardım ederiz -
quote:
Orijinalden alıntı: tr_yunis
quote:
hocam ea mesaj atıcaksınız sonra onlar sorunları çözüyor.
Hocam mesaj atamıyorum bir türlü. Mesaj atabilmek içinde giriş yap diyor. Siteye bile giriş yaparken aynı digital key istiyor. Kaldım ortada :(
Aynı sorun bende de var. Önce giriş yapmamı istiyor. Zaten giriş yapamıyorum, sorun bu. -
hocam ilk önce başka tarayıcı ve bilgisayardan yapacaksın ben ancak öyle düzeltte bildim yoksa olmuyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X