Şimdi Ara

Orient saat hakkında acil yardım lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son zamanlarda saatlere ilgim baya arttı kötü bi timex maceram oldu beni tatmin etmedi otomatik saat almaya karar verdim en uygun fiyat kalite de araştığım kadarıyla orient te. Uygun fiyatlı orient saatlere bi göz attım orient fer1w001b0 adlı saati beğendim kusura bakayın resim yükleyemiyorum. Sizce seçimim güzel mi marka ve model olarak tavsiye edermisiniz ederseniz en uygun en güvenilir nerden alabilirim? Cevap verirseniz çok memnun kalırım bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mako da bakabilirsin.Benzer modeller.Mako da WR 200m bu modelde 50m.Aslan saatte mevcut gözüküyor beğendiğiniz saat 466 TL.Pazarlıkla bayiden 350-400 TL'ye alınabilir.
  • Mako da güzel efsane ama bu daha şık geldi. Makonun tepesinin yanındaki düğme gibi olan ne işe yarıyo onu söylermisiniz bide makonun gece görüntülerinde ışığı var gibi görünüyo pilli olmadığı için ışığı olamaz diye düşünüyorum ama fosforunda o kadar güzel yanacağını tahmin etmiyorum fosfor mudur nedir o? Fosforsa eğer bu modelin fosforuda o kadar iyimidir? Bide aslan saatte bu siyah modeli stokta kalmadı yazıyo başka alabileceğim uygun güvenilir bi yer var mı?

• Güzel bir seçim ancak yorumlar haklı, mako daha isabetli daha oturaklı ve daha güncel bir seçim olacaktır.
    Gerek renk kombinasyonları gerekse de ebat olarak seçim şansı tanıması mako yu ön plana alıyor...

evet gece resimlerinde mako da gördüğünüz kadran ışıltısı saatin indexlerindeki lume den ( fosfor) ileri geliyor
    dalgıç saati olduğu için hatırı sayılır bir fosfor var indexlerde ve kollarda

tepenin üzerinde ( saat 2 yönünde ) gördüğünüz ikinci minik tepe quickset denen tarih ayarını kolaylaştırmak için kullanılan bir özellik

tepeyi çevirip saati ayarladığınız şekilde takvimdeki ayın günü kısmını da ayarlarsınız ( 27,28,29 şeklinde)
    üstteki buton ise haftanın günlerini bu tarihe uydurmanıza olanak tanır ( wed, thu, fri şeklinde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratvurucu

Güzel bir seçim ancak yorumlar haklı, mako daha isabetli daha oturaklı ve daha güncel bir seçim olacaktır.
    Gerek renk kombinasyonları gerekse de ebat olarak seçim şansı tanıması mako yu ön plana alıyor...

evet gece resimlerinde mako da gördüğünüz kadran ışıltısı saatin indexlerindeki lume den ( fosfor) ileri geliyor
    dalgıç saati olduğu için hatırı sayılır bir fosfor var indexlerde ve kollarda

tepenin üzerinde ( saat 2 yönünde ) gördüğünüz ikinci minik tepe quickset denen tarih ayarını kolaylaştırmak için kullanılan bir özellik

tepeyi çevirip saati ayarladığınız şekilde takvimdeki ayın günü kısmını da ayarlarsınız ( 27,28,29 şeklinde)
    üstteki buton ise haftanın günlerini bu tarihe uydurmanıza olanak tanır ( wed, thu, fri şeklinde)

hocam peki o fosfor mesela gece dışarda gezerken de gözüküyor mu onu ayarlama gibi bir seçeneğimiz yoktur herhalde

• gece disarida gezerken muhakkak biraz da olsa isikta olacagi icin fosforu pek gormezsiniz
    tam karanlikta kendini belli eder

sizi gorsel olarak rahatsiz etmez

• muratvurucu M kullanıcısına yanıt
    Aslında bende bu zaman zarfında makonun çok daha iyi bi seçim olacağına karar verdim. Başta kasa olarak gözüme hoş gelmemişti ama sonradan bu modelin çok tutulduğunu çok konuşulduğunu ve neredeyse bütün kalbur üstü markaların bu kasaya benzer bi modeli olduğunu ve hepsinin mako gibi efsaneleştiğini görünce ister istemez makoya kaydım ama benim asıl beğendiğim saatin kadranında rakamların değilde yuvarlak noktaların olduğu ray modeli ve bu kadran daha çok diver saat havası veriyo bence hatta fosforuda daha güçlü galiba. Neyse sadete geleyim şu an bu saatlerin fiyatı önceki yıllara göre neredeyse iki katı. Bi kaç sene önce 300 tl altında bile alınabildiğini görünce şu anki fiyatlarını vermek biraz zor oluyo. Acaba ileriki zamanlarda fiyatlarda bi düşüş olur mu sizce?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • malesef bu doviz kurlari ile zor
    tl deger kaybettikce tum ithal urunler gibi saatler de surekli etiket fiyatlarini arttiriyor:(

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanergen26

Aslında bende bu zaman zarfında makonun çok daha iyi bi seçim olacağına karar verdim. Başta kasa olarak gözüme hoş gelmemişti ama sonradan bu modelin çok tutulduğunu çok konuşulduğunu ve neredeyse bütün kalbur üstü markaların bu kasaya benzer bi modeli olduğunu ve hepsinin mako gibi efsaneleştiğini görünce ister istemez makoya kaydım ama benim asıl beğendiğim saatin kadranında rakamların değilde yuvarlak noktaların olduğu ray modeli ve bu kadran daha çok diver saat havası veriyo bence hatta fosforuda daha güçlü galiba. Neyse sadete geleyim şu an bu saatlerin fiyatı önceki yıllara göre neredeyse iki katı. Bi kaç sene önce 300 tl altında bile alınabildiğini görünce şu anki fiyatlarını vermek biraz zor oluyo. Acaba ileriki zamanlarda fiyatlarda bi düşüş olur mu sizce?

2-3 sene önce dolar bu kadar yüksek değildi.Rakamlar daha makuldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.