Şimdi Ara

Oriannayı OP Yapan Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes zor bir hero diyor diye aldım oynadım gercekten cok sevdim güzel hero ama asırı op bir yanını göremedim.Neden baska champların opluğu konusunda o kadar tartısma cıkarken orianna ortaya atılınca op diyip konu kapanıyor?Bana dengeli geldi combosunun hasarı falan tutarlı.Hatta luxun combosu cok daha fazla vuruyor.Biri açıklayabilir mi neden op olduğunu?

• op değil ama illa neden istiyorsan rangesi
  • aşırı op, her konuda op, heroda her şey var, op
  • aoe stun, aoe slow,shiled,range...
  • gerçekten op şöyle sıralıyım
    top(1skill) + slow(2. skill) düşman champ. a hem müthiş hasar veriyor, kaçmasını engelliyor.
    shied(3.skill)+ slow kendi champ. ı mızın kaçmasını saglıyor(muhtemelen, düşman champa slow verirken kendi takımımızdakine mov. speed veriyor)
    sadece shied kendi champ ımıza saglam bir shiedl verirken yanındaki(melee) düşman champ.lara hasar veriyor.
    top kendi takımızın tank champ. da ise ultiyle çevresindekilerini asdasdasdas

yoruldum ya op işte arkadasım uzatma
  • ne yapıyoruz, garen'a kalkanı veriyoruz, bizim yiğit garen 5 kişinin arasına flash ile atlıyor, sonra ulti basıyoruz, o da E basıyor, herkes ölüyor
  • sonra napıyoruz bizim takımızdaki gragas ultiyle herkezi dagıtıyor sonra topu ortaya bırakıp kendi ultimizle hepsini geri topluyoruz, sonra amumu arka kulvardan atlayıp ultiye basıyor gg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • topu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

sonra napıyoruz bizim takımızdaki gragas ultiyle herkezi dagıtıyor sonra topu ortaya bırakıp kendi ultimizle hepsini geri topluyoruz, sonra amumu arka kulvardan atlayıp ultiye basıyor gg

Amumu ve Orianna nin stunlarindan yararlanan kata debuff yemeden ulti ile ortaligi dagitiyor.
  • Aslında op değil o kadar yani dengeli hero. Onu op yapan mid gitmesi ve karşısındakini çok rahat harraslaması, karşıdakine kastırmıyor level, basic attack bile çok damage vuruyor zaten o yüzden işini bilen orianna bikaç kez keser karşısındakini. Gank yemeside zor shield + movement speed veriyor. Ultisi karşı takımı perişan ediyor. Ama asıl olay şu; Adam karşıdakini kastırmıyor, kasıyor, üstüne birde killer alıyor oyundaki herkese 2-3 level farkı takıyor sonrada hayvan gibi damage yediğini görünce op diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

aşırı op, her konuda op, heroda her şey var, op

op sayılır dengeli hero diyenler yanılıyor dengeli değil op
  • Çok iyi harras gücü var, o yüzden insanlar OP olarak görüyor. Lane'de ezdiği için rakibini. Ben aşırı güçlü den çok, güçlü demeyi tercih ediyorum. Oynayamayan da oynayamıyo sonuçta. -Ha bir de oyunda Pasifi de dahil her skill'i AP ile güçlenen pek fazla champion yok, o da önemli bir detay.-
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Çok iyi harras gücü var, o yüzden insanlar OP olarak görüyor. Lane'de ezdiği için rakibini. Ben aşırı güçlü den çok, güçlü demeyi tercih ediyorum. Oynayamayan da oynayamıyo sonuçta. -Ha bir de oyunda Pasifi de dahil her skill'i AP ile güçlenen pek fazla champion yok, o da önemli bir detay.-

Yalnız harass gücü değil, sadece ap carry itemleriyle bile support yönü de çok güçlü olabilen bir hero ve dediğim gibi heroda gerekli olan her şey var. speed boost, slow, shield, aoe cc -stundan pek farkı yok hatta daha da güçlü- ayrıca cooldownları çok düşük. çok rahat farm yapabiliyor, passive'i de gayet iyi damage veriyor heroda yok yok.

• quote:

quote:

Çok iyi harras gücü var, o yüzden insanlar OP olarak görüyor. Lane'de ezdiği için rakibini. Ben aşırı güçlü den çok, güçlü demeyi tercih ediyorum. Oynayamayan da oynayamıyo sonuçta. -Ha bir de oyunda Pasifi de dahil her skill'i AP ile güçlenen pek fazla champion yok, o da önemli bir detay.-

Yalnız harass gücü değil, sadece ap carry itemleriyle bile support yönü de çok güçlü olabilen bir hero ve dediğim gibi heroda gerekli olan her şey var. speed boost, slow, shield, aoe cc -stundan pek farkı yok hatta daha da güçlü- ayrıca cooldownları çok düşük. çok rahat farm yapabiliyor, passive'i de gayet iyi damage veriyor heroda yok yok.

tamam da, support olarak adam kurtardığı falan için OP demezsin. Oyunu da yapabilmesi ayrı bir + ben en büyük +sı olarak Lane Harras yapabilmesini söyeldim. Oyunda karşısında 1v1 durabilicek pek bi solo mid yok gibi bişey.
    Yoksa iyi özelliklerinin hepsini saymaya kalksak :D Neyi yapamıyo ki? denir.
    Auto atkları Championlara düzgün vurabiliyo.
    Burst atıyo.
    Aoe Disable'ı var.
    Aoe Speed var.
    Armor/MR ve Shield veriyor falan diye uzar liste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 10 Eylül 2011; 16:37:21 >

• bence oldukça dengeli,pasifi biraz fazla gibi sadece (basic atağı ap sinin %20 si kadar bonus magic damage vuruyor) ama oynaması en zor champlardan biri tamamen skill shot skilleri,oynayamayan batırır yani,master yi,xin gibi right click championu değil,vurması zor bırakında biraz fazla vursun
  • quote:

quote:

quote:

tamam da, support olarak adam kurtardığı falan için OP demezsin. Oyunu da yapabilmesi ayrı bir + ben en büyük +sı olarak Lane Harras yapabilmesini söyeldim. Oyunda karşısında 1v1 durabilicek pek bi solo mid yok gibi bişey.
    Yoksa iyi özelliklerinin hepsini saymaya kalksak :D Neyi yapamıyo ki? denir.
    Auto atkları Championlara düzgün vurabiliyo.
    Burst atıyo.
    Aoe Disable'ı var.
    Aoe Speed var.
    Armor/MR ve Shield veriyor falan diye uzar liste.

Ben de onu diyorum, hem diğer ap carry'lerin yaptığı her şeyi yapabiliyo hem de support yönü çok güçlü, bu şekilde kaç tane champion var? kıçı kırık lux bunun yanında cücük kalır mesela.

hero da zor değil bence, ya da ben blitz ve lux'e alışık olduğum için öyle geldi ama skillshot gibi değil orianna, bi ezreal'e göre çok daha kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 10 Eylül 2011; 16:40:26 >

• Range'i yüksek. Karşıdakine kastırmıyor. Ayrıca pasifden gelen true damage ile early laningde her türlü üstün. Skill avantajı var aoe stun, slow, shield.
  • Oriannayı görene kadar Malzaharla alamadığım pek fazla solo-mid giden görmemiştim. Orianna o zaman beni deli etmişti.

Bir kerede Kassadin almıştım o zaman karşıma gelince bana Kassadin OP diyen tek adam olmuştu.

Ama cidden Kassadin hariç oriannayı midde alabilmiş değilim. Gerçi sadece 3 kere geldi karşıma

Neden OP konusuna gelirsek, üstteki mesajlar iyi açıklıyor :)
  • Hayret herkes OP olduğunu kabul etmiş. "Siz counterlamayı bilmiyorsunuz" ya da "bir exhausta bakar" diyen olmamış.
  • Range çok büyük.AoE stun,AoE slow,Shield ne ararsan var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.