arkadaşlar orgfree.com dan isim aldm Flash Templates temaları kurmam için neler yapmam lazm bilmiyorum bide bunlarda admin paneli varmı yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa özelden msn yollayabilirim, birde bişi daha sorucam mesela ileride bu site büyüdü diyelim hiti falan çoğaldı ve kendi ismim altına almak istiyorum senelik para falan verip, host ve domain satın alıp direk site içindekileri taşıyabilirmiyim.. yardımlarınızı bekliyorum..
Joomlo phpnuke diye hazır platformlarıda kullanabilirsin. Bunların ücretsiz temaları int. mevcut...
hiçbişi anlamadm.http://filezilla-project.org/ Ftp aracılığıyla dosyalarını aktaracaksın... tamam aktarıcamda nası yapıcam sayılar falan çıkıyo ne giricem oraya nası yapıcam ayrıntılı anlatırmısnız
Siteye üye olurken sana bilgiler verildi.. Umarım bu bilgeleri kaydetmişindir. Etmememişsen orgfree.com üzerinde bilgileri al..
Zaten orgfree.com'da ftp için sitenin ismi ve "xxx.orgfree.com" ve şifrenin girmen yeterli... Bunu yaparsan orgfree.com'un sana ayırdığı boş klasör alanına ulaşacaksın.
Programın diğer yönünde ise web sayfanla ilgili dosyalara ulaş, sonra dosyaları soldaki alana at. Dikkat edeceğini husus hepsini birden atma. Bağlantıyı kesiyor. klasör klasör at...