Şimdi Ara

organize işler nasıl bir film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • organize işleri tavsiye eden varmı acaba ?

• var,ben.
  • Umduğumdan kötü,hatta gerçekten ve resmen çok kötü bir film.Bu kadar kötü bir film beklemiyordum.
    Babam ve Oğlum'da bile daha fazla gülmüştüm.
    Aaaahh ah nerede Mükreminler,Saldıraylar,Feriştah'ın Fentezileri...

Bundan sonra Yılmaz Erdoğan film yapıtı mı gidip gitmeme konusunu birkaç kere daha düşüneceğim.
  • bence o kadar büyüttükleri kadar güzel bi film degil
  • Türk filmlerini hep abartıyorlar zaten. Seyretmiş olmak için seyrediyorsun resmen. Yok Gora, Yok Kahbe Bizans, Yok İnşaat, Yok Okul, vs vs. Söyler misiniz bunlardan hangisinde bir tad bir lezzet aldınız? Hepsi boş çıkıyor. O yüzden ben filmlerin vcd leri çıktığı zaman izliyorum.
  • şimdi ne yalan söyliyim gora güzeldi, kahb bizans da iyiydi.
  • kesinlikle abartıclacak kadar iyi bir film değil.daha güzel birşey bekliyordum.vizontele bundan daya iyiydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sana katılıyorum hocam 69 bende organize işllerin vcd yada dvd sini almaı düşünüodum bi foruma soriim dedim
  • kız ark.la gidilmezmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: wk

kız ark.la gidilmezmi

Valla hiç kimseyle gitme derim ben şahsen.

Bu kadar berbat bir film beklemiyordum.
  • müzikler ve özellikle kuş bakışı istanbul görüntüleri bence çok güzel.
  • bence gayet guzel fılm konusu falan degısık bır fılm yanı kızla arkadasın ılede ızlenır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yokum

müzikler ve özellikle kuş bakışı istanbul görüntüleri bence çok güzel.

Zaten film nerdeyse kus bakısı goruntulerden olusuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_06

quote:

Orjinalden alıntı: yokum

müzikler ve özellikle kuş bakışı istanbul görüntüleri bence çok güzel.

Zaten film nerdeyse kus bakısı goruntulerden olusuyor

ama çok güzel çekmişler, özel bi helikopter kameraylamı ne çekmişler
  • quote:

Orjinalden alıntı: wk

kız ark.la gidilmezmi

Gitme ben gittim iyidir falan dedik rezil olduk

Ama Babam ve oğluma git gerisini düşünme..(Tabi kız ark. yanında ağlamak sana dokunmazsa)
  • hıesız var da çok şişirilmişti.filmde uyumuştum resmen
  • iğrenç bir film.bence gitme
  • BKM yani Yılmaz Erdoğan işi tamamen para kazanma yoluna döktü.Eski güldürmeler düşündürmeler felan yok.

Cem Yılmaz bir tv programında diyo ki:Saolsun Yılmaz çok bonkör çok para aldım.

5-10 dk oynattı Cem Yılmaz'ı milletin filme gelmesini sağladı.Cem Yılmaz olmasa yarı yarıya azalırdı bence izlenme oranı.

Tek kelime ile "BERBAT" bir film.

Ayrıca pamukyana verdiği destek ile gözümden düşen Yılmaz iyice gözümden düştü.

Bundan sonra onun filmlerine
  • Tek kelimeyle berbat bir film. gittiğime pişman oldum

Cem yılmazın bana delik lazım diye başlayan espirisine çok güldüm yalnız onu es geçmim. zaten başka bir güzellikte te yoktu filmde
  • arkadaşlar... filmin yönetmeni ve senaryosu Yılmaz Erdoğan... yılmaz erdoğandan çok komik bir film beklenemez... evet pek komik değil ama film çok iyi bence... özellikle replikleri diyalogları ben çok beğendim... çok ince espriler vardı...anlayana... hatta filmde duygusal anlar bile vardı...vizontele ve vizontele tuuba da o kadar komik değildi ama bayaa sattı... ve cem yılmaz... zaten adamın duruşu yeter... filmin başında ve sonunda göründü işi bitirdi zaten... bence film oldukça iyiydi...kim ne derse desin...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.