Şimdi Ara

Organizasyon Şirketine isim önerisi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Adana da ilerleyen zamanlar da parti düzenleyeceğim, her şey ayarladım ama ayarlayamadığım tek şey yaratıcı bir isim oldu, instagram da açacağım sayfa için isim önerisi istiyorum, özellikle bu isim Üniversite öğrencilerinin dikkatini çekecek 😄
    Özgün isimlere açığım farklı ve dikkat çekici olması bizim için süper olur;
    İsim önerisini sevdiğim kişiye güzellikte yaparım gerekirse, önerilerinizi bekliyorum ✌🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baby Blue -- 3 Eylül 2019; 4:56:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beklemedeyim arkadaşlar

• Bu çakala öneri falan vermeyin arkadaşlar. Güzel bir isim buluyorlar sonra ismi bulan kişiyi unutuyorlar. Senin zekan yok mu sen bul. Yada parasını ver bu işi bilen kişilere yaptır.

• farken12 F kullanıcısına yanıt
    Gevezelik etme birader, zorunlu değil keyfi isteyen önerir istemeyen önermez tanımadığın bir insana çakal falan boş yapma çık konudan 👍🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: Baby Blue

Gevezelik etme birader, zorunlu değil keyfi isteyen önerir istemeyen önermez tanımadığın bir insana çakal falan boş yapma çık konudan 👍🏻
    İsim hakkı için milyon dolarlar dahi ödeme oluyor, burda insanları kandırıp orijinal bir isimle işe 3-0 önde başlıyorsunuz. Boş yapmadım sadece uyarı. Fikirlerini bedava vermek isteyen yazabilir.

• farken12 F kullanıcısına yanıt
    Uyarı yaparken cümleye çakal diye başlanmaz kardeşim ilk önce üslup öğren ondan sonra uyar o zaman, sen avukatlık yapacaksın diye ben burda içinden gelerek yardımcı olmak isteyen arkadaşların önerilerini kaybettim, umarım forum hayatında değil gerçek hayatta da en ufak şeylere karşı bile bu kadar hassassındır 👍🏻
    Ülkece daha iyi yerlere geliriz..

• Gang bang mi yapcan hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni İşletmemize İsim Tavsiyesi
    3 hafta önce açıldı
    Su Firmamıza İsim Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt

• canavarlar şirketi veya canavarlar organizasyon veya ben yaptım sen yapma abiiiiiiii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.