Şimdi Ara

Organik ve Doğal Köy Ürünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle bu siteye daha önce kayıt olup , aranıza katılmadığım için üzgün olduğunu belirtmek isterim.

Konumuza gelirsek. Farklı forum ve mecralarda organik ve doğal köy ürünleri satışı yapmaktayım.
    Her dönem yeni hasat satış yaptığımız için satılan ürünler sürekli değişkenlik göstermektedir.

Diğer forumdaki konumu aşağıda aynen paylaşıyorum

Tel ve Whatshap : 0553 849 28 24
    Mail : yasin@senysn.com

YENİ ÜRÜNÜMÜZ İLE TEKRAR MERHABA

Hatay yöresinden tarladan halka hakiki katkisiz soğuk sıkım sızma zeytin yağı 1 litre 25 tl kısa bir süre için.
    Zeytin yağlarımız kendi köyümüzde üretilmektedir.
    Her hangi bir katkı maddesi içermez.
    Ankara İçi Elden Teslim Edilir. Ankara Dışı 5 TL Fark ile kargo ile gönderebiliyoruz.
    ( Zeytinyağı, zeytin ağacı meyvelerinden elde edilen, hiçbir kimyasal işlem görmeden doğal hali ile tüketilebilen, oda sıcaklığında sıvı olan bir yağdır. Zeytinin yetiştirildiği yer, olgunluk derecesi, hasat tekniği, yağ çıkarma sistemi ve muhafaza şekli zeytinyağı kalitesine etki eden faktörler arasındadır)
    ZEYTİNYAĞI SOĞUKTA MUHAFAZA EDİLDİĞİNDE DONAR..
    NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI ASİT(0.1 - 0.8) aralığındadır..
    (kolestrol 0)-(karbonhidrat 0)-(protein 0) ENERJİ DEĞERİ (kcal/kj) (890/3000)

EĞER BU DEĞERLERE SAHİP OLMAYAN ÜRÜN OLURSA VEYA BEĞENMEDİĞİNİZ ÜRÜN OLURSA KOŞULSUZ İADE ALIYORUZ.
    2 YIL NEFASETİNİ MUHAFAZA EDER..
    TÜRK GIDA KODEKSİ PİRİNA & NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI TEBLİĞİNE UYGUN OLARAK ÜRETİLMİŞTİR.

Aynı Zamanda : Biber Salçası, Domates Salçası, Kuruluklar, Ekşiler, Antep Fıstığı gibi ürünlerde bulunmaktadır

Yöresel Antep Ürünleri
    Yöresel Hatay Ürünleri

[QUOTE=teakid;1067816769]Zeytin 1 günde elime ulaştı. Zeytinde herhangibi yumuşaklık, acılık vs. yoktur. Tuzu yerinde. Tadanlar beğendi. Kahverengi siyah karışımı zeytinler. Sanırım arkadaşın belirttiği gibi doğal olmasından boyar madde olmamasından kaynaklı. Tavsiye ediyorum. Hayırlı satışlar...[/QUOTE]

[QUOTE=bogart;1067831653]1 Teneke Zeytin Alındı 2 Litre Zeytinyağı Alındı Mis gibi Kokuyor.
    Allah Razı Olsun Sizden.

Bir Teneke Siparişi Daha Vereceğim

Kesinlikle Tavsiye Ederim.[/QUOTE]

[QUOTE=php_bot;1067833462]Mecidiye ( Palamut ) Köylüsü olarak reklama girmese zeytinimiz zeytinyağımız Harikadır.
    Tavsiye ederim[/QUOTE]

[QUOTE=fozdd;1067834064]Sipariş elime ulaştı. Kutuyu az önce açtım. Kolay kolay zeytin beğenmeyen biri olarak bu zeytinleri kutuyu açışımdan bu yana atıştırıyorum. Fiyat/kalite olarak ürün muntazam. Tavsiyemdir, tereddüt etmedem alabilirsiniz :)[/QUOTE]

[QUOTE=bogart;1067837861]Zeytinler harika Zeytinyağı çok hoşuma gitti Ancak Zeytin yapraklarıda olsaydı içinde gerçekten yağa bandırıp yiyecektim.

Gerçekten Çok ilgili Arkadaşım.
    Güvenle Alışverişinizi Yapabilirsiniz..[/QUOTE]

[QUOTE=Data42;1067846739]Beyler siparişim bugun elime ulaştı . Ben görmedim ama eşim çok güzel oldugunu söyledi arkadaşı ticaretinden dolayı ve zeytinin kalitesinden dolayı tebrik ediyorum.[/QUOTE]

[QUOTE=Alpaybey;1067847791]Demin kargo getirdi, gerçekten kokusu ve tadı güzel, ahanda resimleri:[/QUOTE]

[QUOTE=Alpaybey;1067856974]Zeytin almak isteyenler için söyliim, zeytinlerin çekirdekleri küçüktür. Yani makbul olan zaten küçük çekirdekli olmasıdır. Ayrıca hiç yıkamadan direk tenekeden alıp yiyoruz, tuzu aşırı değil herşeyi doğal.[/QUOTE]

[QUOTE=bogart;1067869899]10 Numara Zeytin Ben beğendim.[/QUOTE]

[QUOTE=Benjamin Breeg;1067881304]Aileme kargolatmıştım bugün aile ziyaretine geldim tatma fırsatım oldu kesinlikle organik pazarda markette satılan boyalı zifiri zeytinlerden kesinlikle değil, doğal ve çerez gibi yeniyor fakat tansiyonu olanlar dikkat etmeli tuz oranı biraz yüksek :) Arkadaşta çok ilgili teşekkür ediyorum...[/QUOTE]

[QUOTE=LG700;1067885943]siparişim cumartesi günü ulaştı zeytin güzel tadı hoşuma gitti ezik çürük vs. yok[/QUOTE]

[QUOTE=gunesbjk;1067903685]Zeytınler cok guzel elıme gectı yagda harıka herkese tavsıye ederım[/QUOTE]

[QUOTE=RalesGame;1067920171]5kg zeytin sipariş edilmiş olup ürün elime ulaşmıştır. Zeytinler kesinlikle çok lezzetli. Tadi tuzu herseyi de mükemmel. Satan arkadaş çok ilgilendi sağolsun. Daha çok alışverişimiz olacak. Hayırlı satışlar. [/QUOTE]

[QUOTE=kantar]
    Simdi tadina baktim biber salcasi cok hosuma gitti zeytinide beğendim.
    [/QUOTE]

[QUOTE=kantar;1068035948]Zeytin ve biber salcasi her sofraya gelmeli, tadlari yerindedir[/QUOTE]

[QUOTE=kozmopolis;1068166740]Zeytinler güzel benim hoşuma gitti[/QUOTE]

[QUOTE=manas1978;1068186785]arkadaşdan zeytin alınmışdır ço ilgili bir kardeşimiz ayrıca zeytinlerde 10 numara herkeze tavsiye ederim[/QUOTE]

[QUOTE=Know;1068246604]Zeytin ve Yağ Dün Elime Ulaştı.Konuda Yazıldığı Gibi Dürüst Bir Satıcı. Konusunda ne yazıyor ise gelen ürünlerde aynen dediği gibi. ben çok beğendim. Hayırlı Bol Kazançlar Diliyorum Kendisine. Böyle Bir Hizmet Sundugu İçinde Teşekkür Ediyorum.[/QUOTE]

[QUOTE=teakid;1068401726]Memnun kalındığı için tekrar 2 teneke zeytin sipariş verilmiştir.[/QUOTE]

[QUOTE=rebelpirate;1069311940]zeytin, keçi peyniri ve bal alındı ilgili bir arkadaş.[/QUOTE]

[LIST]
  • İŞ BANKASI
  • ZİRAAT BANKASI
  • EN PARA
  • GARANTİ
  • SHOPIER
  • EFT İLE
    [/LIST]
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysmedia -- 28 Ekim 2018; 21:18:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncell

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• http://www.gurmebar.com/

mutlaka deneyin dogadan yoresel katkisiz urunler..
    Sadece irganik olasi yetmez lezzet icinwww.gurmebar.com u tercih edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.